lionheart75 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Hermsz είπε Εσύ ποια θα πρότεινες από τ 3 . Δεν έχω θέμα χώρου Ούτε τροφοδοσίας. Η χρηματική διαφορά είναι πολύ μικρή για να μην επιλέξεις την extreme. 1
saxos55 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ότι είπαν οι από πάνω. Η διαφορά είναι πολύ μικρή για να μην την προτιμήσεις. Μην ξεχάσεις αν το κάνεις να βάλεις πρώτα μια αληθινή ή μούφα Διεύθυνση Αμερικής ώστε να μην έχεις θέματα με τους κωδικούς. Εμένα με το που έφτασε το αεροπλάνο Ευρώπη (όχι Ελλάδα, Γερμανία) ήρθαν στο mail και οι δύο Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από saxos55 1
Hermsz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Είμαι καλυμμένος σε αυτό το θέμα έχω ανθρώπους νέα Υόρκη όποτε η διεύθυνση είναι legit. Σκεφτόμουν αν τους έλεγα να μου το στείλουν σαν δώρο και βάλουν άξια 50 ευρώ παλιά δεν πέρναγε τελωνείο, με κίνδυνο Φυσικά αν χαθεί το δέμα κσι να αποζημιωθεί το ποσό που αναγράφεται.
edm0d0n Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, mameloukos είπε bump,τρεχει ακομα η προσφορα Που τρέχει? λινκ?
mameloukos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, edm0d0n είπε Που τρέχει? λινκ? την βγαλανε απο offer παλι. Απο χτες το απογευμα μεχρι πριν μια ωρα την ειχαν στην προσφορα που ανεβασε ο ts. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από mameloukos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα