tsirik Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Αποφάσισα να στησω ενα όμορφο pc μονος μου αλλά δεν μπορώ να το ολοκληρώσω...είτε σε θέμα συνδεσης αλλα και ομορφιας δυσκολεύομαι πολύ. Προτείνετε να το πάω πλάισιο ωστε να μου το στήσουν? ή υπάρχει κάποιος εντός αττικής που θα το κάνει πιο σώστα και με μεράκι, με τα εξαρτήματα που διαθετω? Εχω πάρει full modular psu με χυμα καλωδια και πολλα ανεμιστηρια και hubακια και εχω μπλέξει τα μπούτια μου.... Ακούω προτάσεις Ευχαριστώ
odystam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Που κολλάς? Δε σου φτάνει ο χώρος για να κρύψεις τα καλώδια? Δε σου φαίνεται ωραίο το αποτέλεσμα? Πες μας ποιο κουτί έχεις και δώσε και καμιά φωτογραφία αν θες για να σε βοηθήσουμε. Οχι μη το πας Πλαίσιο...σε ποια περιοχή βρίσκεσαι? 1
JTRGamer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Στο πλαίσιο πήγαινε το ,εχουν πολύ καλούς τεχνικούς ,για να μην κάνεις κανένα λαθος αν το στήσεις εσύ 1
tsirik Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 To Case μου είναι το corsair crystal 460x Βασικα πήρα τρία ανεμιστηράκια όπου τα αλλαξα με τα μπροστινά που εχει το κουτί και τα μετέφερα πανω και πίσω. επίσης πήρα το corsair platinum h100i το οποιο εχει και αυτο δυο ανεμιστηρια και ειμαι στα συνολικα 8 ... Οι Ram που πήρα οι Corsair Dominator έχουν και αυτές ένα cooler και με όλα αυτα δυσκολεύομαι στο να βρώ power να τα τροφοδοτήσω όλα... και επίσης τα καλώδια απο πίσω δεν μπορώ να τα στρώσω με τίποτα...είναι άθλια...αλλά και μπροστά τα προστατευτικά του `psu δεν καθονται με τα καλωδια που αναδύουν απο κάτω και γενικά ταλαιπωρουμε ώρες και ακρη δεν βγάζω...είναι το πρώτο μου built και ισως δεν κανω και κατι σωστα...η ισως δεν ακουλουθω καποια σωστη σειρα που πρέπει να τα βάλω στο case μου. Τα πράγματα μου είναι τα εξής corsair crystal 460x Intel Core i7 8700K MSI Tomahawk z390 mobo Corsair Hydro Series H100i RGB PLATINUM 120x120x25mm Corsair LL120 RGB corsair RM850i Modular BitFenix Alchemy 2.0 PSU Cable Kit CSR samsung evo pro 500gb m2
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Αν δεν ανεβάσεις καποιες φωτό να δούμε που κολλάς και ποίο είναι το πρόβλημα, δύσκολα να σε βοηθήσει κάποιος, πέραν αυτού νομίζω οτι αξίζει να προσπαθήσεις να το τελειωσεις και ας κανεις και καποιο λάθος, ετσι είναι στην αρχη. Δεν ειναι δα και καμιά επιστήμη.
thetiesthatbind Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, tsirik είπε To Case μου είναι το corsair crystal 460x Βασικα πήρα τρία ανεμιστηράκια όπου τα αλλαξα με τα μπροστινά που εχει το κουτί και τα μετέφερα πανω και πίσω. επίσης πήρα το corsair platinum h100i το οποιο εχει και αυτο δυο ανεμιστηρια και ειμαι στα συνολικα 8 ... Οι Ram που πήρα οι Corsair Dominator έχουν και αυτές ένα cooler και με όλα αυτα δυσκολεύομαι στο να βρώ power να τα τροφοδοτήσω όλα... και επίσης τα καλώδια απο πίσω δεν μπορώ να τα στρώσω με τίποτα...είναι άθλια...αλλά και μπροστά τα προστατευτικά του `psu δεν καθονται με τα καλωδια που αναδύουν απο κάτω και γενικά ταλαιπωρουμε ώρες και ακρη δεν βγάζω...είναι το πρώτο μου built και ισως δεν κανω και κατι σωστα...η ισως δεν ακουλουθω καποια σωστη σειρα που πρέπει να τα βάλω στο case μου. Τα πράγματα μου είναι τα εξής corsair crystal 460x Intel Core i7 8700K MSI Tomahawk z390 mobo Corsair Hydro Series H100i RGB PLATINUM 120x120x25mm Corsair LL120 RGB corsair RM850i Modular BitFenix Alchemy 2.0 PSU Cable Kit CSR samsung evo pro 500gb m2 Α καλή τύχη. Πολυ κακό cable management το κουτί. Έπρεπε να πας σε NZXT αφού ησουν και άπειρος. Ψάξε βίντεο και builds με το 570Χ στο YT και θα βγάλεις άκρη μόνος αλλά και με. cable management video Ωστόσο θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω όσο μπορώ απο εδώ. Καταρχάς από τη στιγμή που δεν έχεις κάποιον SSD 2,5 να περάσεις, αφαιρείς όλο το πλαστικό SSD mount kit που έχει το κουτί. Από ανεμιστηράκια, τα αφαιρείς ΌΛΑ και βάζεις τα 3 LL μπροστά και παίρνεις την υδρόψυξη και τη βιδώνεις στο επάνω μέρος του κουτιού με τα 2 ML RGB Fans. Αυτό σε πάει στα 5 RGΒ fans. Τέλος, αγοράζεις άλλο 1 ML RGB Fan και το κουμπώνεις στο πίσω μέρος του κουτιού. Από εκεί και πέρα, παίρνεις τα 3 LL Fans και κουμπώνεις το RGB καλώδιο στο RGB LED HUB που έχει το κουτί σου. Έπειτα παίρνεις τα 2 καλώδια των ML RGB Fans και κουμπώνεις και το δικό τους RGB στο RGB LED HUB. Το ίδιο θα κάνεις και για το fan που θα βάλεις πίσω. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σειρά πρέπει να είναι ως εξής: από μπροστά προς τα πάνω και πίσω αλλιώς δε θα έχει συνοχή η αλλαγή των χρωμάτων από το iCUE. Δηλαδή: Το τέρμα κάτω φανάκι από μπροστά -> Θέση 1, το μεσαίο στη θέση 2, το πάνω στη θέση 3, το πρώτο της υδρόψυξης στην θέση 4, το 5ο (2ο της H100) στη θέση 5 και το rear exhaust fan στη θέση 6 ή και αντίστροφα (από πίσω προς τα μπροστά). Βγάλε από το κουτί και το lighting control αφού δε θα χρησιμοποιείς τα stock case fans και έχεις άπειρο χώρο να δουλέψεις πλεόν. Βάλε Lighting Node Pro κοντά στο RGB LED FAN HUB για να συνδέσεις άνετα το RGB καλώδιο πάνω στο Lighting Node Pro και βγάλε το USB 2.0 internal cable από την τρύπα που έχει το PSU Shroud για να το βάλεις στη μητρική. Φέρε και το USB Cable από το PUMP από την τρύπα του επεξεργαστή στην ίδια θέση. Το θέμα είναι ότι εσύ χρειάζεσαι 3 θύρες εσωτερικές USB 2.0 και η Tomahawk Z390 λογικά έχει μόνο 2. Επομένως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις το Corsair Commander Pro και να γίνει η ζωή σου εύκολη. Θα βάλεις το τροφοδοτικό στη μια θύρα USB 2.0 της μητρικής και το Commander Pro στη 2η. Μετά πάνω στο Commander PRO θα συνδέσεις στις USB θύρες του το USB του PUMP και του Lighting Node Pro. Και επάνω στο commander pro θα βάλεις ΟΛΑ τα φανάκια σου και θα τα ελέγχεις όλα μαζί από το iCUE. Αν έχεις 3 εσωτερικές USB θύρες τότε δε χρειάζεσαι το Commander Pro. Το fan που έχουν οι Corsair Dominator δε θα το χρησιμοποιήσεις προφανώς. Ελπίζω να μη σε έχω μπερδέψει μέχρι στιγμής. Εφόσον βγάλεις το πλαστικό για τους SSD μετά έχεις πολύ χώρο για να κάνεις δουλειά. Φέρνεις το 8pin του επεξεργαστή από την άκρη και το βγάζεις από πάνω, φέρνεις το 24άρι κανονικά μετά από τη μέση. Οι ΄θεσεις για να δέσεις τα καλώδια σου δείχνουν πάνω κάτω πως πρέπει να το πας. Το USB 3 το φέρνεις και αυτό από τη μέση κοκ. To Corsair Commander PRO θα σου λύσει τα χέρια ωστόσο για τα φανάκια, τον χειρισμό τους κλπ. Αφού έχεις μπλέξει τόσα USB devices, είναι must. 5 1
tsirik Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Σε ευχαριστώ thetiesthatbind φίλε για τις οδηγίες σου, Πάλι καλά υπάρχουν άτομα σαν τον zeibei που με βοήθησε και το έστησε όσο καλύτερα μπορεί σε χρόνο απίστευτο. Ευχαριστώ και απο εδώ Στέφανε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα