Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Έδω έφτασαν οι κάρτες γραφικών τα 1500$..Δεν θα έφταναν τα premium κινητά ; Πάντως ναι, απ' την στιγμή που υπάρχουν κινητά για όλες τις τσέπες δεν βλέπω τον λόγο γκρίνιας/ειρωνείας.

Κάποιοι γκρινιάζουν απλά για να γκρινιάζουν. Λες και υπάρχουν μόνο κινητά των 150 και των 1000€.

Ευτυχώς υπάρχουν δεκάδες επιλογές για όλες τις ανάγκες και τα γούστα. 

• Like 2
  • Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, billdanos said:

...Απλά σκέψου μόνο πως αν έχεις ένα samsung και ένα iphone που θα κοστίζουν 2000 ευρώ, ποιο από τα 2 θα επιλέξει ο αγοραστής που θα μπορεί να δώσει αυτό το ποσό για ένα τηλέφωνο? :) 

Ανάλογα το κοινό. Οι γκόμενες iPhone, οι businessmans iphone και ένα μικρό ποσοστό που μένει θα πάνε 50-50. Άρα θα πάνε στην Apple.

Αλλά επειδή εκεί στην samsung κάτι ξέρουν παραπάνω, δεν θα δεις ποτέ ίδιες τιμές. 

1 hour ago, jimd6776 said:

Ξερεις εσυ απο τεχνολογια, λολ? Πως γινεται στο geekbench να βγαζει η samsung τη μιση βαθμολογια απο την apple καθε φορα? Μηπως δεν ειναι και τοσο top επεξεργαστης οπως λες? Μηπως, μιας που λες και απο αυτους που ξερουν απο τενχολογια, θα σου πω οτι επειδη ξερω, η apple εχει καλυτερη αρχιτεκτονικη μεσα και αυτο ειναι fact. ευχαριστω πολυ, γεια σας.

καλά κόψε κάτι.
https://www.tomsguide.com/us/galaxy-note-9-benchmarks,news-27773.html

Επεξ/σία από NotAliki177
Δημοσ.
Στις 15/12/2018 στις 9:36 ΜΜ, telis είπε

Εγώ λέω να τυπώνουν και τις τιμές πάνω στα κινητά για να δείχνουν πόσο λεφτάδες είναι όσοι τα αγοράζουν 

λαθος τροπος σκεψης συνηθως οι μπατιρηδες δουλευουν διχως αυριο για να τα αγορασουν και καμαρωνουν σαν γυφτικα σκεπαρνια μετα ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ οτι ειναι λεφταδες. οι λεφταδες καταλαβαινουν την διαφορα μεταξυ τιμης και αξιας και ειτε δεν τα αγοραζουν ειτε αν τα αγορασουν απλα τα χρησιμοποιουν για να κανουν την δουλεια τους

Δημοσ.
Στις 16/12/2018 στις 12:12 ΠΜ, nero62 είπε

αναρωτιεμε...θες και τα λες η σου ξεφευγουν? εχεις ιδεα ποιον κριτικαρεις? η απλ ειναι μια σιδερενια μπιλια μπροστα σε χιλιαδες τονους ατσαλι που ειναι η xiaomi... το λεω γιατι ξερω οτι μιλας και λες τοσο αανακριβεις αποψεις σκεπτομενος την απλ. δεν υπαρχει συγκριση ουτε σε τεχνογνωσια ουτε σε ποιοτητα...και κριμα γιατι εχεις μια ιδιοτητα σε ενα σοβαρο φορουμ κατα τα αλλα και θεωρω οτι το ντροπιαζεις με αυτον τον τροπο. θα ελεγα εντελως συμβουλευτικα και αντρικια να αποχωρησεις η απο τετοιες συζητησεις η απο την ιδιοτητα σου αν θελεις να συνεχισεις την συζητηση αυτη η οιποιαδηποτε αλλη παρομοιου περιεχομενου.

η απλ ειναι μια σιδερενια μπιλια μπροστα σε χιλιαδες τονους ατσαλι που ειναι η xiaomi  Αλήθεια ? Για Enlighten me ...

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, vagvalas είπε

Φιλε μου snapdragon ερχεται στην EU, και παλι δεν ειναι το point μου το ποιος τους φτιαχνει αλλα το πως δουλεύουν με το software. δεν υπαρχει λογος να εχω i9 για να τρεξω windows xp. οταν μπορω και με pentium 4... αν παμε back to the past στο S2, και στο S3 τοτε π δεν έχωναν πυρηνες, κανε μια συγκριση με iPhone 4 και 4s και ξαναπες μου. κλαιω!

Αναφορά σε κείμενο

Ακου λιγο να σ πω πως εχουν τα πραγματακια. Η σαμυ δεν εχει δικους της επεξεργαστες, εχει snapdragon και Exynos

Εγω σχολιασα την παπατζα που ειπες απο πανω.. Τα υπολοιπα ειναι τοσο μπακαλιστικα που δεν αξιζουν καν σχολιασμο. ξαναλεω. η ημιμαθεια κανει πολυ κακο. εκτιθεστε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kurkosdr είπε

Από την τρούπα στο δόξα πατρί καλύτερο. Τουλάχιστον υπάρχει μια συμμετρία. Προσωπικά όμως προτιμώ τις παραλληλόγραμμες οθόνες και ας είναι λίγο μικρότερες. Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν θα κοπεί το βίντεο σε fullscreen...

Χμμμμ, κι αν είναι παραλληλόγραμμη χωρίς notch αλλά 18:9 ας πούμε αντί για 16:9 πάλι κόβεται σε full screen. Θα μου πεις και πάλι καλύτερα από notch. 

Δημοσ.
Στις 15/12/2018 στις 9:30 ΜΜ, defacer είπε

Όλα αυτά είναι καλά νέα για όσους σκοπεύουν να πάρουν S9 το Πάσχα.

εννοεις μεσω αγγελιων απο δω μεσα ελπιζω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jimd6776 είπε

Ξερεις εσυ απο τεχνολογια, λολ? Πως γινεται στο geekbench να βγαζει η samsung τη μιση βαθμολογια απο την apple καθε φορα? Μηπως δεν ειναι και τοσο top επεξεργαστης οπως λες? Μηπως, μιας που λες και απο αυτους που ξερουν απο τενχολογια, θα σου πω οτι επειδη ξερω, η apple εχει καλυτερη αρχιτεκτονικη μεσα και αυτο ειναι fact. ευχαριστω πολυ, γεια σας.

Ενώ εσύ, που ασχολείσαι με το geekbench... ξέρεις από τεχνολογία...:rolleyes:

Δημοσ.

με τις τιμές των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων πλέον συγκρίνετε μια high end συσκευή κινητής τηλεφωνίας, η αλήθεια είναι ότι σαν υποκατάστατο της φτώχειας καλά κρατεί 

• Like 1
Δημοσ.
On 15/12/2018 at 23:12, nero62 said:

η απλ ειναι μια σιδερενια μπιλια μπροστα σε χιλιαδες τονους ατσαλι που ειναι η xiaomi

Αυτό δεν είναι Xiaomi, είναι το καινούριο album των Judas Priest.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχάς συγγνώμη για το τεράστιο κείμενο.

Αλήθεια είναι ντροπή να συγκρίνουμε το S10 με τις κινεζικές εταιρείες. Το premium το πληρώνεις, είναι για λίγους και για αυτούς που έχουν να τα δώσουν. Τα κινητά φτιάχνονται στη Κίνα γιατί είναι φθηνά τα χέρια όχι τα υλικά, η κάθε εταιρεία διαλέγει με τι υλικά ο Κινέζος θέλει να του φτιάξει κάτι. Για παράδειγμα πάρτε του Ελληναραδες που μετέφεραν τις εταιρείες τους στην Βουλγαρία για να μην πληρώνουν τους τεράστιους φόρους της Ελλάδος αλλά τα ελάχιστα της Βουλγαρίας, το προϊόν πάντα ίδιο αλλά περισσότερο κέρδος το poccophone και το mi8 μπορεί να έχουν τον ίδιο επεξεργαστή και ίδια χωρητικότητα Ram και Rom αλλά δεν είναι ίδια, η Samsung σου τα προσφέρει ΟΛΑ! Το φθηνό το κινέζικο είναι σαν να παίρνεις ένα Hyundai και του βάζεις μηχανή από Ferrari και το Samsung σαν να παίρνεις τη Ferrari κανονικά, θα έχουν την ίδια ταχύτητα αλλά δεν είναι ίδια! Το ότι το φθηνό μοιάζει με το ακριβό αλλά ικανοποιεί αυτόν που το έχει είναι γιατί μάλλον δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από ένα Xiaomi και η Samsung στη ναυαρχίδα της δεν είναι μόνο τα spec αλλά και όλες οι άλλες οι υπηρεσίες και το Sync που σου δίνει πέρα από το hardware.

Και πιθανόν όσοι λένε ότι είναι τα ίδια μάλλον δεν έχουν πιάσει στα χέρια τους και τις δύο συσκευές για να συγκρίνουν και τα δείγματα στα καταστήματα δεν μετράνε γιατί δεν θα κάνεις την καθημερινή χρήση.

Η Xiaomi επίσης μπορεί να κρατάει χαμηλές τιμές γιατί βγάζει και από τις διαφημίσεις που έχουν όλα Xiaomi στις ίδιες του τις εφαρμογές. 

Η OnePlus δεν είναι ναυαρχίδα και δεν είναι "flagship killer" είναι η μοναδική συσκευή που βγάζει η εταιρεία και πέρα ότι είναι πολύ γρήγορο λόγο του ότι έτσι το έχουν φτιάξει να είναι όλα τα άλλα είναι ή μέτρια ή κάτω του μετρίου.

Η Hauwai που θέλησε να μπει στην premium κατηγορία πήγε και αυτή στα 1000+ € αλλά όλοι λένε για Samsung και Apple.

Οι εταιρείες δεν βγάζουν τα πάντα για όλους όσο και να μας πειράζει εγωιστικά αυτό γιατί ουσιαστικά δεν ήμαστε στο κομμάτι που μπορεί να πάρει και αυτός τα υπερ ακριβά.

Και αυτό έχει να κάνει με τα πάντα είτε λέγεται κινητό είτε λέγεται αυτοκίνητο πχ.

Αν παρατηρήσετε πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα θα δείτε ότι έτσι πάνε! Όλα προς τα πάνω και ότι υπάρχουν πάντα χαμηλότερες είναι ότι θα βγει κάποιος να σου βγάλει κάτι φθηνό αλλά θα έχει και κάποιο τίμημα. 

Και από το να γράφετε και να βλέπετε ανούσια benchmarks και τέστ στο youtube προσπαθήστε να λειτουργήσετε και να τα πιάσετε στα χέρια σας και θα δείτε τη διαφορά. 

Έχοντας περάσει από τα χέρια μου παλιά Nokia ναυαρχίδες, Ericsson, Sharp, και μετά από Galaxy S3, S4, S6 τώρα έχω ένα Xiaomi Note 5 και λόγο οικονομικών δεν έχω πάει να πάρω ένα Samsung πάλι. Και επειδή αγόρασα στην κοπέλα μου ένα Nokia 8 που η αρχική του τιμή ήταν 600+ νομίζω, είναι κλάσης ανώτερο από το Xiaomi Note 5 που είναι ίδιων spec υποτίθεται, από ταχύτητα, αυτονομία μπαταρίας, οθόνη, ήχο και μετά από update για τη κάμερα ήταν και αυτή καλύτερη.

Συγγνώμη ξανά για το μεγάλο κείμενο και έκοψα κιόλας.

Επεξ/σία από georgegx07
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, VChris είπε

Ενώ εσύ, που ασχολείσαι με το geekbench... ξέρεις από τεχνολογία...:rolleyes:

υπαρχουν και αλλα αν δε σου κανει αυτο :)

Δημοσ.

Πολυ μιζερια εδω μεσα, λες και η Samsung δεν εχει 10 σειρες για ολες τις τσεπες, λες και δεν υπαρχουν αλλα 1002 κινεζικα φθηνα κινητα, λες και δεν ξερουμε οτι οι τιμες της Samsung πεφτουν μεσα στους πρωτους μηνες κυκλοφοριας.
Καθε χρονο τα ιδια... Εγω προσωπικα το S9+ το πηρα 510 ευρω. Το S8+ το ειχα παρει 480 ευρω. Και παει λεγοντας.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...