Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JcD είπε

Δεν ξέρω αν είναι έτσι και δεν το σκέφτηκα αυτό που λες αλλά με το Xs max των 256Gb να είναι κοντά στα 1.200 τώρα αν παίξει κοντά στα 1.200 και το s10+ θα πιει πορτοκαλάδα η σαμσουνκ μάλλον! 

Ε δεν θα μείνει για καιρό στα 1200.

Αν κάτι έχουμε μάθει με Sammy, είναι πως μετά το πρώτο 2μηνο 3μηνο, αρχίζουν και πέφτουν οι τιμές. 

Λίγοι είναι που τα παίρνουν στις αρχικές τιμές 

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Feor είπε

Δεν θα κάνω λίστα γιατί θα μακρυγωρησω. Ούτε υπερασπιζομαι τις υψηλές τιμές απλά κατανοώ ότι ένα κινητό των 1000 είναι προφανως καλύτερο από ένα το 270 όπως λες. Αν ήταν έτσι όλοι θα περνάμε αυτό.

Πολύ αυστηρός ο τόνος σου και με μεγάλη σιγουριά. Το κακό είναι ότι έτσι δεν αποδυκνυεις κάτι έτσι ούτε στηρίζεις τα λεγόμενα σου. 

Και να το μεγαλύτερο ποσοστό αγοράζει αυτό το κινητό και οι φιγουρατζιδες και άσχετοι αγοράζουν των 1000. 

Και δεν μακρυγορουμε ... συζήτηση κάνουμε περνώντας την ώρα μας. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HateMe είπε

Ε δεν θα μείνει για καιρό στα 1200.

Αν κάτι έχουμε μάθει με Sammy, είναι πως μετά το πρώτο 2μηνο 3μηνο, αρχίζουν και πέφτουν οι τιμές. 

Λίγοι είναι που τα παίρνουν στις αρχικές τιμές 

Yes men but...Ναι μεν αλλά, εν το μεταξύ το Xs Max θα είναι ακόμα φθηνότερο, αν δλδ μετά την 300άρα συνήθης πτώση των S η διαφορά τους είναι στο 150άρι... S10+ 950, XsMax 1100 για παράδειγμα, και πάλι θα την πιει η σαμσουνκ έχω την εντύπωση! Όπως και να το κάνουμε δεν σκας το ίδιο εύκολα τόσα λεφτά για android όσο για μηλαράκι! 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Comic maniak είπε

Λοιπον, ας πω και εγω την γνωμη μου.

Αρχικα, ας κανει και 3000€ το κινητο ειναι θεμα του καθενος αν τα βασταει η τσεπη του για να τα δωσει. Συμφωνω και εγω ομως οτι ειναι αξια κατακραυγης μια τετοια τιμη. Δεν μπορουν η Samsung και η Apple να χρεωνουν 1700€ για κινητο ενω υπαρχουν σε μια μερια η Sony (Ναι η Sony), η Vivo, η OnePlus, η Xiaomi και αλλες πολλες και γελανε. Τι καινουργιο εκανε η Samsung και η Apple? Εβαλαν μια τρυπα στην οθονη. Revolution! Τι καινουργιο εκαναν η Vivo και η Nubia? Απεφυγαν το Notch και εφτιαξαν δυο πανεμορφα κινητα. Τι εκανε η Sony? Εχει κινητο στα 650€ κλασης ανωτερο απο το S9+ σε πολλους τομεις. 

Καταλαβαινω οτι η Samsung εχει καλες καμερες (γκουχ γελαει το Pixel τωρα) και Stereo ηχεια αλλα δεν θα δωσω ενα χιλιαρικο μονο για αυτο. Δεν μπορει να ερχετε η Xiaοmi και να μου λεει δωσε μου ενα 500ρικο και παρε κινητο χωρις Notch, με Slider Camera (και οχι δεν χαλαει δειτε τα test), Snapdragon 845 και ασυρματο φορτιστη μεσα στο κουτι.

Τα Sony κινητα btw αρχικη τιμη τα 800ευρω εχουν(το XZ3 και καλα στα 630 το εβγαλαν επιτηδες για να δειχνει σαν προσφορα) και οπως ειδες και η Oneplus με την τελευταια εκδοση εφτασε τα 700ευρω.

Με λιγα λογια αν ηταν και αυτες οι εταιρειες στην θεση της Samsung,και αυτες τοσο θα πουλαγαν τα κινητα ναυαρχιδες τους. Πραγματικα απορω πως και σας ξεπερνα αυτο απο το μυαλο.

Η Huawei ολως τυχαιως οταν ξεπερασε την Apple σε πωλησεις εφτασε και αυτη τα 1000ευρω.

57 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Thank you. Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο το S9 σαν κινητο. Καθε αλλο. Απλα η τιμη του δεν ειναι οπως θα επρεπε και αλλα κινητα προσφερουν περισσοτερα για λιγοτερα χρηματα :) .

Μπορεις να μου αναφερεις τα κινητα αυτα που προσφερουν περισσοτερα απο το S9 με λιγοτερα?Δεν κανω πλακα απορια το εχω.

Εντομεταξυ την παρουσα χρονικη στιγμη το S9+ ειναι φθηνοτερο απο το Sony XZ3 :)

Δημοσ.

Είναι και  άλλοι εδώ μέσα που έχουν αγοράσει συσκευή  που δεν την κράταγαν σωστά,συσκευή που λύγιζε,συσκευή με "κινέζικη"οθόνη,συσκευή με μόντεμ 3g,συσκευή που κόψαμε δυνατότητες και σώσαμε την εμπειρία χρήσης,κτλ κτλ (πολλά κτλ),ΟΛΕΣ με κλεμμένες πατέντες.
Μπορεί να έχουν πάρει και την άλλη που έκανε μπαμ.

Στα πόσα χιλιάρικα άραγε κάνει κάποιος την αυτοκριτκή του,και φτάνει στο συμπέρασμα του "είμαι μεγάλος μ*...." που βγαίνω και πουλάω και άποψη για "premium" συσκευές;

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε η apple φταιει, ουτε η samsung, ουτε η επιδρομη απο την Κινα..

Ο μαλ....ς ο καταναλωτης φταιει που ειναι ερμαιο του υπερκαταναλωτισμου κ πληρωνει υπεραξιες. Οι εταιρειες οσο υπαρχουν προβατα και δινουν οσα τους ζητανε, καλα κανουν κ τους τα παιρνουν. Ας μην αγοραζαν για να ριξουν οι εταιρειες τις τιμες τους.

Το να κρινει καποιος γτ κοστολογει η apple/samsung/huawei τοσο  τις ναυαρχιδες ειναι ατοπο για τον λογο οτι δεν στα παιρνει με το ζορι. εσυ ο ιδιος τα δινεις κ λες κ ευχαριστω. Να ασκειτε κριτικη στις εταιριες αυτες για αλλα θεματα που ειναι πιο σοβαρα από την αρχική κοστολογηση των συσκευων τους. θεματα οπως κατασκευαστικα λαθη (βλεπε iphone και υποχρονισμος συσκευης, bendgate, ανατιναξη μπαταριων samsung) και αλλα θεματα οπως το Right To Repair. Εκει ναι να κριτικαρετε τις εταιριες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάπου τέλος 2020 ίσως αγοράσω το S10+ 128

3 ώρες πριν, AMWN_RA είπε

Και έλεγα που να φάω το μέρισμα και το δώρο και το Α21 βρήκα επιτέλους....

Έχουν ξεφύγει η τιμές για την Ελλάδα πάντα γιατί στο εξωτερικό δεν έχουν θέμα...

Δεν φταίνε οι τιμές αλλά ο χαμιλός μισθός μας. Αν έπερνα 3 χιλίαρικα ήταν οκ να π´αρω ενα S10 + 😛

Επεξ/σία από nikcrf
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και όμως , αν το προσέξεις καλύτερα ,πέρα από την αρχική δυσφορία , η πολιτική της Sammy δεν ξέρω αν είναι και τόσο κακή ,όσο λέμε εδώ. Έχει μια γκάμα τηλεφώνων από 200 μέχρι 1200 ευρώ ,οπότε ο καθένας όλο και κάτι θα βρει για  τις ανάγκες του. Προσωπικά έχω το Α8 2018 , το πήρα 260 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεύτερον οι τιμές της μετά το πρώτο σοκ...πέφτουν και μάλιστα πολύ. Οπότε ο fanboy , ή βαρεμένος ή πέστε τον όπως θέλετε , φυσικά και πρέπει να πληρώσει αν θέλει τηλέφωνο day one. Θα μου πεις , να πάρω τώρα ένα τηλέφωνο ,που σε έξι μήνες θα έχει τα μισά λ7? Ε, μην το παίρνεις ρε φίλε και περίμενε. Με αυτά και αυτά όμως , καλύπτει σχεδόν το σύνολο της αγοράς .Θα είχε βέβαια ενδιαφέρον να ξέραμε το μερίδιο πωλήσεων επί του συνόλου που έχουν οι ναυαρχίδες της .Κάτι μας λέει , ότι δεν είναι μεγάλο. Αλλά το premium πρέπει να έχει και feeling premium που περιλαμβάνει και την τιμή .Ότι κάνει και η μηλοφών ,μόνο που αυτή μη έχοντας γκάμα τηλεφώνων , είναι καταδικασμένη να ανεβάζει συνεχώς τιμές για να κρατήσει τα πολύ ψηλά περιθώρια κέρδους .Βέβαια χρηματιστηριακά η μηλοφών τον τελευταίο καιρό τρώει απανωτές σφαλιάρες , αλλά αυτό είναι άλλο θέμα . Προσωπικά , τέλος , πιστεύω ότι κανένα τηλέφωνο δεν αξίζει πάνω από 500 - 600 ευρώ max . A, και το XZ3 της Sony ,που είναι τηλεφωνάρα ,και σε οθόνη top , έχει 630 euro ,και όχι χίλια + που γράφτηκε παραπάνω.

Επεξ/σία από evkar
Δημοσ.
13 ώρες πριν, zygorito είπε
Επίσης σχεδόν όλοι με αυτά τα τηλέφωνα με premium υλικά (πχ τιτάνιο, ολοκεραμικό, γυαλί) πάνε και τα χώνουν σε μια πλαστική θήκη με €3-4  μην και γρατσουνιστεί οπότε πάει η premium αίσθηση :P. Σα να έχουν το πλαστικό Ρoco F1 που κοροιοδεύουν.

μα στους περισσότερους δε τους ενδιαφέρει η premium αίσθηση και τα specs.

Τους ενδιαφέρει απλά να λένε ότι έχουν το "καλύτερο" κινητό. Να πουλάνε μούρη, όπως λέμε στην πιάτσα.

δε θα ξεχάσω περιστατικό φίλου (κάποια χρόνια πριν) με ναυαρχίδια να παιδεύεται να βρει μια διεύθυνση χωρίς να περνάει καν από το μυαλό του να χρησιμοποιήσει το GPS. και να του περνούσε δηλαδή αμφιβάλλω αν ήταν σε θέση να το κάνει.

επίσης δε καταλαβαίνω τα σχόλια γκρίνιας με την τιμή. υπάρχουν αυτοκίνητα που κοστίζουν εκατομμύρια αλλά δε βλέπω κανέναν να παραπονιέται. αυτός που θέλει να πάρει αυτοκίνητο κοιτάει μέχρι εκεί που τον παίρνει.

ε κάντε το ίδιο και στα κινητά ρε κακομοίρηδες. το ότι βγήκε ένα κινητό στα ~2000€ σημαίνει ότι πρέπει να το πάρετε; ποιος σας υποχρεώνει;

αφού πολλοί είναι φτωχομπινεδες, τι κοιτάνε τέτοια κινητά;

• Like 1
Δημοσ.

1800€ λεει για λειτουργιες και χαρακτηρηστικα που τα βρησκεις και σε κινητα των 200€ αισχος. για εμενα δεν τιθεται θεμα να αγορασω κινητο ανω των 100€ εχω ταμπλετα για εφαρμογες και παιχνιδια. 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Θα το φάει το χαστούκι της η sammy όπως το φάγε φέτος η apple κ θα καταλάβει ότι μ.αυτες τις τιμές δεν πρόκειται να πουλήσει. Έτσι κ αλλιώς κινητά αλλάζουμε σχεδόν όλοι πάνω στον χρόνο οπότε δεν αξίζουν τέτοια λεφτά. Πόσο μάλλον όταν οι xiaomi huawei σου δίνουν τα πάντα από 250 ευρώ κ πανω

Δημοσ.

Όπως και να έχει νομίζω ότι είναι υπερβολικά τα χρήματα για τη κάθε ναυαρχίδα της κάθε εταιρείας. Οι τιμές που πουλάνε είναι απλησίαστες. 

• Like 1
Δημοσ.

Όσο υπάρχουν τυπάδες παιδιά που πάνε και τα αγοράζουν, αυτές οι τιμές θα υπάρχουν. Και μην γελιόμαστε υπάρχουν πολλοί που τα παίρνουν έστω και με τέτοια τιμή.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...