Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δούλευα σε software house μάλλον θα σε φάνε σε κοστολόγηση και μπορεί να παραδώσουν αυτό που ζητάς αλλά σύμφωνα με αυτά που έχω δεί εγώ, θα είναι γραμμένα από Ninja developers οπότε δεν νομίζω να μπορέσεις να βάλεις χέρι εσύ μετά ή να το συντηρήσεις.

Από την άλλη πρέπει να πείσεις κάποιον senior ότι θα πετύχει αυτό που έχεις στο μυαλό σου για να παρατήσει κάποια σταθερή δουλειά και να ασχοληθεί με το project σου.

Αν θα μπορούσες να αναλάβεις εσύ την αρχιτεκτονική μπορεί με κάποιους junior να καταφέρεις να κάνεις αυτό που θέλεις απο τη στιγμή που έχεις σχεδιάσει ένα σκελετό ή κάποιο framework που θα συγχωρεί τα λάθη και θα υπάρχουν ξεκάθαρα guidelines για την υλοποίηση.

Απλά προσωπική γνώμη

Δεν ξέρω τελικά που θα κατέληγα στην θέση σου αλλά σίγουρα όχι σε software house η σε ινδούς free Lancers.

Μπορεί να έκανα ενα συμβόλαιο με κάποιον Senior για 2 χρόνια μπροστά ώστε να νιώσει ότι δεν θα μείνει ξεκρεμαστος .

Δημοσ.

Από την άλλη σκεύτομαι να κυνηγήσω κάποιο PhD που σε αυτό, με κάποια υποτροφία, θα μου μπορέσω να αναπτύξω κάποια βασικά πράγματα αλλά όχι καλή αρχιτεκτονική για να τα κουμπώσω καλά. Και η βασική ιδέα είναι η αρχική αρχιτεκτονική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...