Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι κάτοχος σε ένα από τα 3 αυτοκίνητα του τίτλου μοντέλο του 2009, και θα ήθελα να προχωρήσω σε αναβάθμιση του ραδιοφώνου από την εργοστασιακή πηγή σε πηγή 2din Multimedia με GPS απαραίτητα .

Έχω προβεί σε παραγγελιά ταμπλό ( https://prnt.sc/lvc76s ) για την υποδοχή της νέας οθόνης αλλα δεν εχω αποφασίσει τι πηγή να πάρω και από που ! 

Γενικά κάνω πολλές αγορές απο aliexpress και εχω δει αρκετές πήγες στις οποίες οι τιμές παίζουν απο 70 εως 110 € έχετε αγοράσει 2din πηγή απο εξωτερικό έχετε να μου προτείνεται κάποια η οποία σας άφησε ικανοποιημενους ή το αντίθετο ;  Η έστω κάποια πηγή που έχετε πάρει απο Ελλάδα και σας άφησε καλη εντύπωση .. 

Δημοσ.

Αν πάρεις από Κίνα οθόνη αφενος τελείωσες από θέμα τελωνείου μιας και θα σε σκίσουν και αφετέρου μη περιμένεις ούτε αντοχή στο χρόνο ούτε υποστήριξη. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, paylidis είπε

Αν πάρεις από Κίνα οθόνη αφενος τελείωσες από θέμα τελωνείου μιας και θα σε σκίσουν και αφετέρου μη περιμένεις ούτε αντοχή στο χρόνο ούτε υποστήριξη. 

Δεν θα εχω πρόβλημα με το τελωνείο σε αυτο το κομμάτι ειμαι καλυμμένος, υπαρχουν και αποθήκες στην EU για αποφυγή δασμών   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...