Daily_Commuter Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, L-Griever είπε Καλά τα λέτε για τα παιχνίδια όμως κοιτάξατε καθόλου τις γλώσσες; Όλα τα παιχνίδια από ότι είδα γράφουν ότι έχουν Ιταλική γλώσσα μόνο άρα ποιο το νόημα κάποιος να αγοράσει αν δεν ξέρει Ιταλικά; Στα χρήματα αυτά πιστεύω θα βρούμε την άκρη!!!
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Το Gran Turismo αποκλείεται να μην έχει ENG στα υπόλοιπα καλά να πάθετε - που θέλατε και ελληνική μεταφραση στο GoW 1
lionheart75 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, aggelos87 είπε To astrobot digital είναι; Όχι κανονικό retail είναι, αν το θέλεις το βάζεις στο καλάθι μαζί με τα move και ουσιαστικά γλυτώνεις τα μεταφορικά τα οποία παραμένουν ~ 6 ευρώ είτε παραγγείλεις σκέτα τα move είτε μαζί και τα 2 επιπλέον παιχνίδια που αναφέρονται παραπάνω. Έχουν δοθεί για όλα ξεχωριστά links. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από lionheart75
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Θα μάθει και ιταλικά με το astrobot .
GrecoPrimo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 για το astro bot οντως δεν υπαρχει η επιλογη αλλης γλωσσας ?
dim_plo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Το Gran Turismo αποκλείεται να μην έχει ENG Πέραν της περιγραφής προϊόντος (που λέει ξεκάθαρα ότι έχει μόνο ιταλική γλώσσα), στις ερωτήσεις αγοραστών αναφέρουν ρητά ότι μενού και υπότιτλοι είναι στα ιταλικά. Καλό θα ήταν να κάνετε μια ερώτηση. 7 λεπτά πριν, GrecoPrimo είπε astro bot Το ίδιο με αυτό που ανέφερα παραπάνω
DeareN Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Τώρα να βρούμε και μια προσφορά για το aim controller και το σετ είναι κομπλέ... 1 1
L-Griever Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Οκ καλή τύχη με το να μάθετε τη γλώσσα 😛 Ελπίζω για σας να υπάρχουν και αγγλικοί υπότιτλοι. Όσο για τους ελληνικούς υπότιτλους...και την ελληνική γλώσσα....να πω την αμαρτία μου. Ποτέ δεν βάζω ελληνική γλώσσα στα παιχνίδια. Πάντα προτιμώ την αγγλική γλώσσα ή τη φυσική τους γλώσσα τέλος πάντων και με αγγλικούς υπότιτλους. 1
johni41 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Κάτω κάτω στη σελίδα πάντως σε κάτι ερωτήσεις και απαντήσεις διάβασα ότι έγραφαν πως ανάλογα με τη γλώσσα του συστήματος θα παίξει και αγγλικά. Αν κατάλαβα σωστά
lionheart75 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν παίζει τα παιχνίδια να έχουν μόνο Ιταλικά. Το θεωρώ αδύνατο. Ιταλικά αποκλειστικά έχουν μόνο στο εξώφυλλο καθώς είναι για την αγορά της Ιταλίας όπως ακριβώς γίνεται και εδώ. Τα παιχνίδια τώρα είναι άλλο θέμα. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από lionheart75
newtech Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αξιζει γενικα? Δεν εχω πολλα games ακομα (Gran turismo , και το VR words ). Για το VR το θελω πιο πολυ Ευχαριστω Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από newtech
lionheart75 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, newtech είπε Αξιζει γενικα? Δεν εχω πολλα games ακομα (Gran turismo , και το VR words ) Ευχαριστω Φυσικά και αξίζουν σε αυτή ειδικά την τιμή.
L-Griever Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, lionheart75 είπε Δεν παίζει τα παιχνίδια να έχουν μόνο Ιταλικά. Το θεωρώ αδύνατο. Ιταλικά αποκλειστικά έχουν μόνο στο εξώφυλλο καθώς είναι για την αγορά της Ιταλίας όπως ακριβώς γίνεται και εδώ. Τα παιχνίδια τώρα είναι άλλο θέμα. Δεν θα το έγραφαν πάντως στο amazon; Πάντως μια φορά είχα πάρει ένα παιχνίδι από Γερμανία και είχε όλες τις άλλες γλώσσες αλλά όχι αγγλική γλώσσα. 10 ευρώ πάντως είναι super price. Αν σας έρθει αν γίνεται να ενημερώσετε για να ξέρω και εγώ να δοκιμάσω άλλη φορά. 1
PrimoStore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Βρηκε κανεις τελικα ακρη αν ειναι multi language ? Στα ηταλικα ειναι τελιως unplayable αν δεν ξερεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις