Προς το περιεχόμενο

[PS4] Move Twin Pack 4.0 - 55,95€ - amazon.it

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, L-Griever είπε

Καλά τα λέτε για τα παιχνίδια όμως κοιτάξατε καθόλου τις γλώσσες; Όλα τα παιχνίδια από ότι είδα γράφουν ότι έχουν Ιταλική γλώσσα μόνο άρα ποιο το νόημα κάποιος να αγοράσει αν δεν ξέρει Ιταλικά;

Στα χρήματα αυτά πιστεύω θα βρούμε την άκρη!!! :D 

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

To astrobot digital είναι;

Όχι κανονικό retail είναι, αν το θέλεις το βάζεις στο καλάθι μαζί με τα move και ουσιαστικά γλυτώνεις τα μεταφορικά τα οποία παραμένουν ~ 6 ευρώ είτε παραγγείλεις σκέτα τα move είτε μαζί και τα 2 επιπλέον παιχνίδια που αναφέρονται παραπάνω. Έχουν δοθεί για όλα ξεχωριστά links.  ;) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Το Gran Turismo αποκλείεται να μην έχει ENG

Πέραν της περιγραφής προϊόντος (που λέει ξεκάθαρα ότι έχει μόνο ιταλική γλώσσα), στις ερωτήσεις αγοραστών αναφέρουν ρητά ότι μενού και υπότιτλοι είναι στα ιταλικά.

Καλό θα ήταν να κάνετε μια ερώτηση.

7 λεπτά πριν, GrecoPrimo είπε

astro bot 

Το ίδιο με αυτό που ανέφερα παραπάνω 

Δημοσ.

Οκ καλή τύχη με το να μάθετε τη γλώσσα 😛

Ελπίζω για σας να υπάρχουν και αγγλικοί υπότιτλοι. :)

Όσο για τους ελληνικούς υπότιτλους...και την ελληνική γλώσσα....να πω την αμαρτία μου. Ποτέ δεν βάζω ελληνική γλώσσα στα παιχνίδια. Πάντα προτιμώ την αγγλική γλώσσα ή τη φυσική τους γλώσσα τέλος πάντων και με αγγλικούς υπότιτλους.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτω κάτω στη σελίδα πάντως σε κάτι ερωτήσεις και απαντήσεις διάβασα ότι έγραφαν πως ανάλογα με τη γλώσσα του συστήματος θα παίξει και αγγλικά. Αν κατάλαβα σωστά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παίζει τα παιχνίδια να έχουν μόνο Ιταλικά. Το θεωρώ αδύνατο. 

Ιταλικά αποκλειστικά έχουν μόνο στο εξώφυλλο καθώς είναι για την αγορά της Ιταλίας όπως ακριβώς γίνεται και εδώ.

Τα παιχνίδια τώρα είναι άλλο θέμα. ;) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξιζει γενικα?

Δεν εχω πολλα games ακομα (Gran turismo , και το VR words ). Για το VR το θελω πιο πολυ

Ευχαριστω

Επεξ/σία από newtech
Δημοσ.
Μόλις τώρα, newtech είπε

Αξιζει γενικα?

Δεν εχω πολλα games ακομα (Gran turismo , και το VR words )

Ευχαριστω

Φυσικά και αξίζουν σε αυτή ειδικά την τιμή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Δεν παίζει τα παιχνίδια να έχουν μόνο Ιταλικά. Το θεωρώ αδύνατο. 

Ιταλικά αποκλειστικά έχουν μόνο στο εξώφυλλο καθώς είναι για την αγορά της Ιταλίας όπως ακριβώς γίνεται και εδώ.

Τα παιχνίδια τώρα είναι άλλο θέμα. ;) 

Δεν θα το έγραφαν πάντως στο amazon; Πάντως μια φορά είχα πάρει ένα παιχνίδι από Γερμανία και είχε όλες τις άλλες γλώσσες αλλά όχι αγγλική γλώσσα.

10 ευρώ πάντως είναι super price. Αν σας έρθει αν γίνεται να ενημερώσετε για να ξέρω και εγώ να δοκιμάσω άλλη φορά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...