Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Ενα φιλαρακι μου εφερε το pc του γτ δεν ανοιγε. Μετα απο αρκετες ωρες διαπιστωσα οτι ενω αλλαξε την εργοστασιακη ψυκτρα σε μια thermaltake το πλακακι ακουμπακε σε 2 πιν απο πισω απο την μητρικη και βραχυκυκλωνε το ολο συστημα. Αναβε το μηχανημα αλλα δεν ειχε εικονα. Εκοψα το σειμειο που ακουμπαγε τωρα εχω εικονα αλλα δεν ποσταρει. Μετα τo logo της μητρικης βγαζει μαυρη οθονη με ενα κερσορα χωρις να κουνιεται ομως. Εκανα cmos με μπαταρια αλλα και τα πιν ,εβγαλα ολο το συστημα εκτος κουτιου. Δοκιμασα χωρις ραμ (χτυπαει, αρα ποσταρει;) Χωρις usb κουμπια λαμπακια ανεμηστηρες δισκους. Με λιγα λογια μονο τα βασικα. Η μητρικη ειναι gigabyte ga 970a ds3. Μπορει καποιος να σκεφτει κατι; Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασες παλι με την κανονική ψυκτρα?Μπορεί και πάλι να βραχυκυκλωνει κατι που δεν βλεπεις.Στο bios μπαίνει?

Επεξ/σία από Crybal
Δημοσ.

οχι φιλε μου, δεν μπαινει .. γενικα δεν κανει τιποτα αλλο περα απο το logo και το βελακι. δεν παταει κανενα κουμπι. μαλλον για προβλημα στο chip του bios προσανατολιζομαι

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vellamos_power είπε

οχι φιλε μου, δεν μπαινει .. γενικα δεν κανει τιποτα αλλο περα απο το logo και το βελακι. δεν παταει κανενα κουμπι. μαλλον για προβλημα στο chip του bios προσανατολιζομαι

Ετσι μοιάζει. Δευτερό bios δεν έχει; Δοκίμασε και με την εργοστασιακή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...