Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπερα.. Τον Μαιο απο adsl 24 στη νοβα πηγα σε vdsl 30 cosmote.. Η ταχυτητα μου στο adsl της νοβα ηταν περιπου 20.. Ξεκινησα στο 30αρι με καλα ποσοστα δεδομενης της αποστασης απ το A/K (Kεραμεικος).. Ξεκινησα με 26 σχεδον.. Φευγοντας για διακοπες τον Αυγουστο δεν ειχε διαφοροποιηθει πολυ.. Γυριζοντας απ τις διακοπες κανω restart στο speedport και η ταχυτητα ειχε πεσει στα 23 με συνεχη καθοδο καθημερινως και τα παρα πολλα σφαλματα.. Σφαλματα πριν φυγω διακοπες δεν ειχα.. Ερχομαστε στο σημερα που η ταχυτητα μου εχει πεσει στο 18 και αναγκαστηκα την Πεμπτη πηρα τηλεφωνο και επικοινωνησα με την εξυπηρετηση.. Ευτυχως επεσα σε παιδι ευχαριστο στην ομιλια και με γνωσεις οπως διαπιστωσα.. Μου εκανε επανεκκινηση της γραμμης αλλα δυστυχως δεν τσιμπησε και πολυ.. Ανεβηκε καπου στο 20.. Ειπα να μου στειλουν τεχνικο εδω στο σπιτι για να παρει μετρησεις.. Προλαβαινω και σας λεω οτι η πολυκατοικια ειναι παλια οποτε εχω ενα πριζακι μεσα στο σπιτι κλπ.. Τωρα εχει κανει με την αναβάθμιση του A/K Κεραμεικου που εχει αναλαβει η wind?? Περιττο να σας πω οτι το χρονοδιαγραμμα για την αναβαθμιση ελεγε Q4 2018 και απο εργα εδω στη γειτονια μου ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.. Μηπως τελικα εκανα λαθος να παω σε 30αρι πριν τελειωσει η αναβαθμιση?? Το παιδι που μιλησα στο τηλεφωνο μου ειπε οτι μολις τελειωσουν τα τσεκαρισματα των τεχνικων και η ταχυτητα μου παραμενει σε επιπεδα adsl ΜΠΟΡΩ να αιτηθω χωρις οικονομικη επιβαρυνση downgrade και αναπροσαρμογη συμβολαιου.. Κατι που το θεωρω δικαιο μιας και η ταχυτητα μου ειναι κατω απ το φραγμα του 24..

https://imgur.com/a/q36NnIv Εδω εχω την σελιδα του ρουτερ μου και speedtest.. Φαινεται τσιμπησε λιγο παραπανω και ανεβηκε στο 22 αλλα και παλι ειμαι σε επιπεδα adsl

ΥΓ. Για να βελτιστοποιησω την συνδεσμολογια στο σπιτι βοηθησαν poulinos και κουκος

Επεξ/σία από geogr13
Δημοσ.

Μου απαντησαν οτι ουτε αυτο ειναι σωστο.. Μαλιστα οταν εκανε επανεκκίνηση στη γραμμη μου ζητησε speedtest και ΟΧΙ την ταχυτητα που ελεγε στη σελιδα.. Η συνδεσμολογια ειναι βελτιστη γιατι βοηθησαν οι poulinos και κουκος να την κανω.. Και restart να κανω τα λαθη ειναι σε δυσθεωρητα επιπεδα που ΠΟΤΕ μεχρι τωρα δεν ειχα τοσα..

Δημοσ.

Μα δηλωσα βλαβη και περιμενω να ερθουν να μετρησουν.. Δεν διαβασες καλα το αρχικο μου μηνυμα και θα σε μαλωσω!!!!!! Οταν τελειωσει η αναβαθμιση εχω σκοπο να παω σε 50αρι ή και μεγαλυτερο ετσι κι αλλιως.. Αυτο που ρωταω ειναι αν εκανα τελικα λαθος να παω σε 30αρι χωρις να εχει τελειωσει η αναβαθμιση της περιοχης μου..

To παιδι της εξυπηρετησης μου ειπε να του δωσω speedtest και μαλιστα αυτος με ενημερωσε οταν τηλεφωνησα οτι η ταχυτητα μου ειχε πεσει και κατω απο 18.. Απ το speedtest και απ την σελιδα του ρουτερ δεν ειχα εικονα οτι ειχα πεσει ΤΟΣΟ χαμηλα.. Ηξερα οτι ειχα πεσει αλλα οχι κατω και απο 18..

Δημοσ.

Τώρα παίρνεις σύνδεση από το αστικό κέντρο με ότι έχει να κάνει αυτό στην ταχύτητα συγχρονισμού λόγω της απόστασης που έχεις από αυτό και την ποιότητα του χάλκινου καλωδίου.

Όταν θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση θα παίρνεις σύνδεση από την νέα καμπίνα που θα βρίσκεται πλησίον της οικοδομής σου, οπότε θα έχεις σαφώς μεγαλύτερη ταχύτητα συγχρονισμού. 

• Like 1
Δημοσ.

Περασαν 10 μερες και ουτε φωνη ουτε ακροαση απο τους τεχνικους.. Με τον αραμπα δουλευουν εκει στον ΟΤΕ?? Μονο τις αδειες τους κοιταζουν??

Δημοσ.
On 24/12/2018 at 21:08, geogr13 said:

Περασαν 10 μερες και ουτε φωνη ουτε ακροαση απο τους τεχνικους.. Με τον αραμπα δουλευουν εκει στον ΟΤΕ?? Μονο τις αδειες τους κοιταζουν??

τους τελευταιους 2  3 μηνες αντι οι βλαβες να κλεινoυν σε 48 ωρες βλεπω οτι κλεινoυν σε 5 6 8 μερες.γενικως πολυ καθυστερηση.

Δημοσ.

Ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση απο τους τεχνικους.. Ουτε sms εχω λαβει.. Μιλαμε οτι μιλησα τηλεφωνικα και καταχωρησαν το αιτημα μου 14 Δεκεμβριου.. Αν το αργοτερο μεχρι Τεταρτη εξακολουθω να μενω στο σκοταδι τους τηλεφωνω και τους ξεχεζω..

Δημοσ.
2 hours ago, divo said:

υπομονη 4 5 μηνες έμειναν ακομα.... Αν εισαι στις 7 μερες εκει που εισαι μη λες τπτ. Αλλου να δεις.....

@georg13 σου εχουν στειλει μνμ απο 13888 οτι "η βλαβη σας καταχωρηθηκε";

εχω δει και παραπανω.10 μερες βλαβη να κλεινει να μην παιζει και ξανα βλαβη αλλες τοσες.η να ζητας συνδυαστικο και να βγαινει μετα απο καμια βδομαδα

μια φορα ειχαν κανονισει συνδυαστικο δυο βδομαδες σχεδον μετα

δεν το πιστευα οταν το ειδα.

Δημοσ.

εγω εχω υπομονη.πεστο στον κοσμο . σημερα ειδα μια βλαβη κανα μηνα κατω ο οτε αρση στις 28 αλλα ακομα No sync:P

12 hours ago, divo said:

@georg13 κοιτα τα μνματα σου

@poulinos ειπαμε υπομονη.....μπορα ειναι θα περασει. Παντως δεν ειναι θεμα τεχνικων.....νασε σίγουρος!

Δημοσ.
Στις 15/12/2018 στις 4:42 ΜΜ, geogr13 είπε

Μα δηλωσα βλαβη και περιμενω να ερθουν να μετρησουν.. Δεν διαβασες καλα το αρχικο μου μηνυμα και θα σε μαλωσω!!!!!! Οταν τελειωσει η αναβαθμιση εχω σκοπο να παω σε 50αρι ή και μεγαλυτερο ετσι κι αλλιως.. Αυτο που ρωταω ειναι αν εκανα τελικα λαθος να παω σε 30αρι χωρις να εχει τελειωσει η αναβαθμιση της περιοχης μου..

To παιδι της εξυπηρετησης μου ειπε να του δωσω speedtest και μαλιστα αυτος με ενημερωσε οταν τηλεφωνησα οτι η ταχυτητα μου ειχε πεσει και κατω απο 18.. Απ το speedtest και απ την σελιδα του ρουτερ δεν ειχα εικονα οτι ειχα πεσει ΤΟΣΟ χαμηλα.. Ηξερα οτι ειχα πεσει αλλα οχι κατω και απο 18..

Από τη σελίδα account.cosmote μπορεί να βλέπει από μακριά την ταχύτητα αξιόπιστα ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...