rawtechs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα θα ήθελα να μοιραστώ το πρόβλημα μου με εσας ίσως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με το τι θα πρέπει να κάνω.. ΄Όταν πρωτοέκανα την σύνδεση στο ίντερνετ χρόνιζε περιπου στα 20...αλλα αυτο που παρατήρησα ειναι σταδιακά μειώνοταν η ταχύτητα σύνδεσης στο δίκτυο επιανα 10 mbps τον τελευταιο καιρο...ετρωγε κατι αναλαμπες πηγαινε εως 16 mbps στο steam τονιζω....και τωρα ειναι καπου στα 13!! υποψιαζομαι οτι γινεται εσκεμμένα και ριχνουν την ταχύτητα σύνδεσης....ευχαριστώ για το χρονο σας θα εκτίμουσα κάποιο χέρι βοήθειας στο προβλημά μου!
rawtechs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Λοιπόν απο καμπίνα παίρνω και αν θύμαμαι καλά και η καμπινα και τα κεντρικα του οτε ειναι πολυ κοντά απο το σπίτι...voip σύνδεση χωρίς ομιλία εχω...θα δοκιμάσω το hard reset αμέσως.. η κωδικοί που ανάφερες για πιο πραγμά ακριβώς ειναι γιατί δεν σε καταλαβαίνω
rawtechs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Έπειτα απο hard reset το ρουτερ αλλαξε modulation type απο ADSL_2PLUS_ANXM σε ADSL_2PLUS H ταχύτητα ανέβηκα λιγο στα 15..αλλα επειδή εχει ξανασυμβεί συνήθως ξαναπέφτει θα πάρω τηλέφωνο υποθέτω!
rawtechs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 ευχαριστω για τις πληροφορίες....μιλησα με εκπρόσωπο του οτε και θα κοιτάξουν οι τεχνικοι μου ειπαν και θα ενημερώνομαι αυτόματα με μηνυμα ας ελπίσω για το καλύτερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα