takis13pao Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 καλησπερα πειρα γνωστο πολυ γνωστο μαγαζι και μου ειπε οτι δεν παιρνει το καρμπυρατερ αμαξι αεριο αλλα με το πατησα στο ιντερνετ ειδα οτι παιρνουν το αμαξι ειναι 1,300 κυβικα 1991 μοντελο ξερετε μαγαζι αθηνα που να βαζει σε καρμπυρατερ
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν εχεις facebook μες στην ομαδα που εχω εδω για υγραεριο και υπαρχουν και εγκαταστατες που απαντουν Εχεις σκοπο να κρατησεις το αμαξι μιας και εχει ...τα χρονακια του ? https://www.facebook.com/groups/ygraeriokinisi/?ref=bookmarks Επισης κοιτα κι εδω https://www.autogasforum.gr/ Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
takis13pao Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ειμαι φοιτητης θελω απλα να εξοικονομισω χρηματα για τα επομενα 4-5 χρονια που θα κινηθω στο επομενο αμαξι...αρα οχι μονο για αυτα τα χρονια θα ηθελα το συγκεκριμενο αμαξι .,..ευχαριστω πολυ κιολας για τις σελιδες θα μπω να ρωτησω και εκει Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από takis13pao 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, takis13pao είπε ειμαι φοιτητης θελω απλα να εξοικονομισω χρηματα για τα επομενα 4-5 χρονια που θα κινηθω στο επομενο αμαξι...αρα οχι μονο για αυτα τα χρονια θα ηθελα το συγκεκριμενο αμαξι .,..ευχαριστω πολυ κιολας για τις σελιδες θα μπω να ρωτησω και εκει Νασαι καλα...Σε ...καλωσορησα στην ομαδα ! 1
lary7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Θέλει να το ψάξεις, αλλά να ξέρεις πως τα παλιά συστήματα για καρμπυρατέρ είναι παμφθηνα αφού έχουν μόνο ένα μπεκ, μην σε πιάσει κανένας κωτσο.
takis13pao Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, lary7 είπε Θέλει να το ψάξεις, αλλά να ξέρεις πως τα παλιά συστήματα για καρμπυρατέρ είναι παμφθηνα αφού έχουν μόνο ένα μπεκ, μην σε πιάσει κανένας κωτσο. δλδ τι τιμες να περιμενω να ακουσω και σε τι τιμες να απομακρυνθω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα