gregdel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 παρτε και ενα τηλ στο 11888 ... εχει πολλά στοιχεία... έψαχνα και εγω κάποιον παλιότερα και μου ειχαν δωσει όλα τα στοιχεια 1
Silverage Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα με παίρνει συχνά στη δουλειά ένα άκυρο τηλέφωνο και δεν μιλάει κανένας. Πρέπει να είναι εξωτερικού αλλά έχει μήνες που με πρήζει. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από Silverage
sakisvele Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, gregdel είπε παρτε και ενα τηλ στο 11888 ... εχει πολλά στοιχεία... έψαχνα και εγω κάποιον παλιότερα και μου ειχαν δωσει όλα τα στοιχεια ρε φιλαρακι ευτυχως που μας το προτεινες .. κια αυτο ..😎
dj chris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, gregdel είπε παρτε και ενα τηλ στο 11888 ... εχει πολλά στοιχεία... έψαχνα και εγω κάποιον παλιότερα και μου ειχαν δωσει όλα τα στοιχεια 3 ώρες πριν, Silverage είπε Εμένα με παίρνει συχνά στη δουλειά ένα άκυρο τηλέφωνο και δεν μιλάει κανένας. Πρέπει να είναι εξωτερικού αλλά έχει μήνες που με πρήζει. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το χρόνο σας ...θα το δοκιμάσω !
lek88 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά μπορείτε να ψάξετε τον αριθμό και μέσω της εφαρμογής "ελληνικό caller id". Μου έχει τύχει αρκετές φορές να μη βρίσκω τα στοιχεία στο Google και να μου τα βρει αυτή! Δεν χάνετε κάτι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid
dj chris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, lek88 είπε Παιδιά μπορείτε να ψάξετε τον αριθμό και μέσω της εφαρμογής "ελληνικό caller id". Μου έχει τύχει αρκετές φορές να μη βρίσκω τα στοιχεία στο Google και να μου τα βρει αυτή! Δεν χάνετε κάτι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ..!!
duende Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 προσοχη με αυτες τις εφαρμογες, τραβανε ολες τις επαφες και τα στοιχεια της sim και τις προσθετουν στη database τους, οποτε αυτοματα γινεστε και σεις "γνωστοι". επιπλεον, δε ξερει κανεις αν καταληγουν πουθενα αλλου αυτα τα στοιχεια
lek88 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, dj chris είπε σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ..!! Φίλη! Βρήκες άκρη;;;; 7 ώρες πριν, duende είπε προσοχη με αυτες τις εφαρμογες, τραβανε ολες τις επαφες και τα στοιχεια της sim και τις προσθετουν στη database τους, οποτε αυτοματα γινεστε και σεις "γνωστοι". επιπλεον, δε ξερει κανεις αν καταληγουν πουθενα αλλου αυτα τα στοιχεια Εχω δοκιμασει να βρω τον αριθμό μου μέσω της εφαρμογής αυτής και δεν βρίσκει τίποτα.
dj chris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lek88 είπε Φίλη! Βρήκες άκρη;;;; Εχω δοκιμασει να βρω τον αριθμό μου μέσω της εφαρμογής αυτής και δεν βρίσκει τίποτα. Ωπ με συγχωρείς δεν το πρόσεξα...! Το δοκίμασα αλλά δε βρήκε κάτι για να είμαι ειλικρινής...να σου πω την αλήθεια δε ξέρω αν θα βγάλω άκρη με τις εφαρμογές...εχω δοκιμάσει αρκετές ...Μπορεί να βρω τίποτα αν καλέσω σε κανένα 11888 Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από dj chris 1
Sheogorath Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Γιατί δεν πάτε στην αστυνομία να ενημερώσετε ότι "το τάδε νούμερο με παίρνει τηλέφωνο και απειλεί την ζωή μου";
lek88 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Γιατί δεν πάτε στην αστυνομία να ενημερώσετε ότι "το τάδε νούμερο με παίρνει τηλέφωνο και απειλεί την ζωή μου"; Θα ζητήσουν αποδείξεις γι αυτό! Έστω ένα SMS ή κάποια κλήση με διάρκεια.
Sheogorath Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, lek88 είπε Θα ζητήσουν αποδείξεις γι αυτό! Έστω ένα SMS ή κάποια κλήση με διάρκεια. Την κλήση τους δίνεις. Δεν τα καταγράφουν.
lek88 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Sheogorath είπε Την κλήση τους δίνεις. Δεν τα καταγράφουν. Ας το δοκιμάσει. 1
Lakou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Στις 15/12/2018 στις 4:05 ΜΜ, dj chris είπε το εκανα και με καλεσε στο viber γι αυτο θελω να μαθω ποιος ειναι Φιλαράκο αν σε κάλεσε στο Viber δεν είναι νούμερο από εταιρείες διαφημιστικά και γενικά όλοι αυτοί που μας τα σπάνε.... Κανενα μωρακι θα είναι....
dj chris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Lakou είπε Φιλαράκο αν σε κάλεσε στο Viber δεν είναι νούμερο από εταιρείες διαφημιστικά και γενικά όλοι αυτοί που μας τα σπάνε.... Κανενα μωρακι θα είναι.... εχει αντρικη φωνη...αυτο ειναι το θεμα ..και για αυτο το ψαχνω μηπως μαθω ποιος ειναι και τι θελει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα