Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρτε και ενα τηλ στο 11888 ... εχει πολλά στοιχεία...

έψαχνα και εγω κάποιον παλιότερα και μου ειχαν δωσει όλα τα στοιχεια

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα με παίρνει συχνά στη δουλειά ένα άκυρο τηλέφωνο και δεν μιλάει κανένας. Πρέπει να είναι εξωτερικού αλλά έχει μήνες που με πρήζει.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, gregdel είπε

ρε φιλαρακι ευτυχως που μας το προτεινες .. κια αυτο ..😎

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gregdel είπε

3 ώρες πριν, Silverage είπε

Εμένα με παίρνει συχνά στη δουλειά ένα άκυρο τηλέφωνο και δεν μιλάει κανένας. Πρέπει να είναι εξωτερικού αλλά έχει μήνες που με πρήζει.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το χρόνο σας ...θα το δοκιμάσω ! 

Δημοσ.

Παιδιά μπορείτε να ψάξετε τον αριθμό και μέσω της εφαρμογής "ελληνικό caller id". 

Μου έχει τύχει αρκετές φορές να μη βρίσκω τα στοιχεία στο Google και να μου τα βρει αυτή! 

Δεν χάνετε κάτι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, lek88 είπε

Παιδιά μπορείτε να ψάξετε τον αριθμό και μέσω της εφαρμογής "ελληνικό caller id". 

Μου έχει τύχει αρκετές φορές να μη βρίσκω τα στοιχεία στο Google και να μου τα βρει αυτή! 

Δεν χάνετε κάτι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ..!!

Δημοσ.

προσοχη με αυτες τις εφαρμογες, τραβανε ολες τις επαφες και τα στοιχεια της sim και τις προσθετουν στη database τους, οποτε αυτοματα γινεστε και σεις "γνωστοι". επιπλεον, δε ξερει κανεις αν καταληγουν πουθενα αλλου αυτα τα στοιχεια

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dj chris είπε

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ..!!

Φίλη!

Βρήκες άκρη;;;; 

7 ώρες πριν, duende είπε

προσοχη με αυτες τις εφαρμογες, τραβανε ολες τις επαφες και τα στοιχεια της sim και τις προσθετουν στη database τους, οποτε αυτοματα γινεστε και σεις "γνωστοι". επιπλεον, δε ξερει κανεις αν καταληγουν πουθενα αλλου αυτα τα στοιχεια

Εχω δοκιμασει να βρω τον αριθμό μου μέσω της εφαρμογής αυτής και δεν βρίσκει τίποτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lek88 είπε

Φίλη!

Βρήκες άκρη;;;; 

Εχω δοκιμασει να βρω τον αριθμό μου μέσω της εφαρμογής αυτής και δεν βρίσκει τίποτα. 

Ωπ με συγχωρείς δεν το πρόσεξα...! Το δοκίμασα αλλά δε βρήκε κάτι για να είμαι ειλικρινής...να σου πω την αλήθεια δε ξέρω αν θα βγάλω άκρη με τις εφαρμογές...εχω δοκιμάσει αρκετές ...Μπορεί να βρω τίποτα αν καλέσω σε κανένα 11888

Επεξ/σία από dj chris
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν πάτε στην αστυνομία να ενημερώσετε ότι "το τάδε νούμερο με παίρνει τηλέφωνο και απειλεί την ζωή μου";

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Γιατί δεν πάτε στην αστυνομία να ενημερώσετε ότι "το τάδε νούμερο με παίρνει τηλέφωνο και απειλεί την ζωή μου";

Θα ζητήσουν αποδείξεις γι αυτό! Έστω ένα SMS ή κάποια κλήση με διάρκεια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lek88 είπε

Θα ζητήσουν αποδείξεις γι αυτό! Έστω ένα SMS ή κάποια κλήση με διάρκεια. 

Την κλήση τους δίνεις. Δεν τα καταγράφουν.

Δημοσ.
Στις 15/12/2018 στις 4:05 ΜΜ, dj chris είπε

το εκανα και με καλεσε στο viber   :P  γι αυτο θελω να μαθω ποιος ειναι

Φιλαράκο αν σε κάλεσε στο Viber δεν είναι νούμερο από εταιρείες διαφημιστικά και γενικά όλοι αυτοί που μας τα σπάνε....

Κανενα μωρακι θα είναι....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lakou είπε

Φιλαράκο αν σε κάλεσε στο Viber δεν είναι νούμερο από εταιρείες διαφημιστικά και γενικά όλοι αυτοί που μας τα σπάνε....

Κανενα μωρακι θα είναι....

εχει αντρικη φωνη...αυτο ειναι το θεμα ..και για αυτο το ψαχνω μηπως μαθω ποιος ειναι και τι θελει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...