Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ το θέμα μου είναι ότι πήρα ένα καινούργιο ρουτερ το tp link td-w 8970 και έχει μθα θύρα για adsl ενώ εγω έχω και 2 θύρες για τηλέφωνο και δεν έχω που να της βάλω. Υπάρχει τρόπος να λειτουργεί το ένα ρουτερ μόνο για τα τηλέφωνα και το άλλο για ίντερνετ; ευχαριστώ για το χρόνο σας 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, alkis13 είπε

Πάροχος;

ote

10 ώρες πριν, alkis13 είπε

Πάροχος;

παρατηρησα και αλλο ενα θεμα ενω βαζω κανονικα το καλωδιο για ιντερνετ δεν εχω προσβαση ολα ειναι ανοιχτα τα φωτακια εκτος απο το ιντερνετ μου ειπε ενα παιδι οτι χρειαζομαι τους κωδικους του παροχου ισχυει αυτο αν ξερεις; ευχαριστω

Δημοσ.

Video πως συνδεουμε το router

Και εδω για γνωση γιατι χρειαζεται το παραπανω.

Εδω αν θελεις και τα δυο

Και γενικα μεσω google θα σου λυθουν ολες οι αποριες, μιας που το θεμα ειναι πολυσυζητημενο και απαντημενο οσο δε γινεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Video πως συνδεουμε το router

Και εδω για γνωση γιατι χρειαζεται το παραπανω.

Εδω αν θελεις και τα δυο

Και γενικα μεσω google θα σου λυθουν ολες οι αποριες, μιας που το θεμα ειναι πολυσυζητημενο και απαντημενο οσο δε γινεται.

ναι δεν ειναι εκει το θεμα μου εμενα στο TP LINK TD-W 8970 οταν συνδεσα το ιντερνετ ολα τα λαμπακια ηταν ανοιχτα εκτος απο το ιντερνετ και δνε ειχα προσβαση στο ιντερνετ . δοκιμασα να το συνδεσω και μονο με το καλωδιο του ιντερνετ χωρις κινητα αλλα παλι δεν ειχα 

Επεξ/σία από nekronon
Δημοσ.

Κοίτα, όποια συσκευή αγοράζουμε από το εμπόριο δεν έχει ιδέα τι θα κάνει, με ποιον θα συνδεθεί και πως θα δουλέψει. Και αυτό είναι κανόνας είτε πρόκειται για κινητό τηλέφωνο, είτε για τηλεόραση ή ένα ταπεινό DSL Router. Όλες χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις που θα τους καθοδηγήσουν για τον τρόπο που θα λειτουργούν. 

Θα πρέπει να του ρυθμίσεις τα σωστά στοιχεία για την κλήση ΡΡΡ. Και αυτά είναι τα VPI/VCI με αντίστοιχες τιμές 8/35  και φυσικά τα ατομικά σου στοιχεία για την σύνδεση. 

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, jkoukos είπε

Κοίτα, όποια συσκευή αγοράζουμε από το εμπόριο δεν έχει ιδέα τι θα κάνει, με ποιον θα συνδεθεί και πως θα δουλέψει. Και αυτό είναι κανόνας είτε πρόκειται για κινητό τηλέφωνο, είτε για τηλεόραση ή ένα ταπεινό DSL Router. Όλες χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις που θα τους καθοδηγήσουν για τον τρόπο που θα λειτουργούν. 

Θα πρέπει να του ρυθμίσεις τα σωστά στοιχεία για την κλήση ΡΡΡ. Και αυτά είναι τα VPI/VCI με αντίστοιχες τιμές 8/35  και φυσικά τα ατομικά σου στοιχεία για την σύνδεση. 

ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...