nekronon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα στο φόρουμ το θέμα μου είναι ότι πήρα ένα καινούργιο ρουτερ το tp link td-w 8970 και έχει μθα θύρα για adsl ενώ εγω έχω και 2 θύρες για τηλέφωνο και δεν έχω που να της βάλω. Υπάρχει τρόπος να λειτουργεί το ένα ρουτερ μόνο για τα τηλέφωνα και το άλλο για ίντερνετ; ευχαριστώ για το χρόνο σας
nekronon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, alkis13 είπε Πάροχος; ote 10 ώρες πριν, alkis13 είπε Πάροχος; παρατηρησα και αλλο ενα θεμα ενω βαζω κανονικα το καλωδιο για ιντερνετ δεν εχω προσβαση ολα ειναι ανοιχτα τα φωτακια εκτος απο το ιντερνετ μου ειπε ενα παιδι οτι χρειαζομαι τους κωδικους του παροχου ισχυει αυτο αν ξερεις; ευχαριστω
alkis13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Video πως συνδεουμε το router Και εδω για γνωση γιατι χρειαζεται το παραπανω. Εδω αν θελεις και τα δυο Και γενικα μεσω google θα σου λυθουν ολες οι αποριες, μιας που το θεμα ειναι πολυσυζητημενο και απαντημενο οσο δε γινεται.
nekronon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, alkis13 είπε Video πως συνδεουμε το router Και εδω για γνωση γιατι χρειαζεται το παραπανω. Εδω αν θελεις και τα δυο Και γενικα μεσω google θα σου λυθουν ολες οι αποριες, μιας που το θεμα ειναι πολυσυζητημενο και απαντημενο οσο δε γινεται. ναι δεν ειναι εκει το θεμα μου εμενα στο TP LINK TD-W 8970 οταν συνδεσα το ιντερνετ ολα τα λαμπακια ηταν ανοιχτα εκτος απο το ιντερνετ και δνε ειχα προσβαση στο ιντερνετ . δοκιμασα να το συνδεσω και μονο με το καλωδιο του ιντερνετ χωρις κινητα αλλα παλι δεν ειχα Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από nekronon
jkoukos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Κοίτα, όποια συσκευή αγοράζουμε από το εμπόριο δεν έχει ιδέα τι θα κάνει, με ποιον θα συνδεθεί και πως θα δουλέψει. Και αυτό είναι κανόνας είτε πρόκειται για κινητό τηλέφωνο, είτε για τηλεόραση ή ένα ταπεινό DSL Router. Όλες χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις που θα τους καθοδηγήσουν για τον τρόπο που θα λειτουργούν. Θα πρέπει να του ρυθμίσεις τα σωστά στοιχεία για την κλήση ΡΡΡ. Και αυτά είναι τα VPI/VCI με αντίστοιχες τιμές 8/35 και φυσικά τα ατομικά σου στοιχεία για την σύνδεση. 1
nekronon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, jkoukos είπε Κοίτα, όποια συσκευή αγοράζουμε από το εμπόριο δεν έχει ιδέα τι θα κάνει, με ποιον θα συνδεθεί και πως θα δουλέψει. Και αυτό είναι κανόνας είτε πρόκειται για κινητό τηλέφωνο, είτε για τηλεόραση ή ένα ταπεινό DSL Router. Όλες χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις που θα τους καθοδηγήσουν για τον τρόπο που θα λειτουργούν. Θα πρέπει να του ρυθμίσεις τα σωστά στοιχεία για την κλήση ΡΡΡ. Και αυτά είναι τα VPI/VCI με αντίστοιχες τιμές 8/35 και φυσικά τα ατομικά σου στοιχεία για την σύνδεση. ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα