Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ το θέμα μου είναι ότι πήρα ένα καινούργιο ρουτερ το tp link td-w 8970 και έχει μθα θύρα για adsl ενώ εγω έχω και 2 θύρες για τηλέφωνο και δεν έχω που να της βάλω. Υπάρχει τρόπος να λειτουργεί το ένα ρουτερ μόνο για τα τηλέφωνα και το άλλο για ίντερνετ; ευχαριστώ για το χρόνο σας 

Δημοσ.
On 15/12/2018 at 12:01, nekronon said:

Καλησπέρα στο φόρουμ το θέμα μου είναι ότι πήρα ένα καινούργιο ρουτερ το tp link td-w 8970 και έχει μθα θύρα για adsl ενώ εγω έχω και 2 θύρες για τηλέφωνο και δεν έχω που να της βάλω. Υπάρχει τρόπος να λειτουργεί το ένα ρουτερ μόνο για τα τηλέφωνα και το άλλο για ίντερνετ; ευχαριστώ για το χρόνο σας 

υπαρχουν διαφοροι τροποι.

α.να μπει το speedport πισω απο το tp link.

b.to tp link να μπει πισω απο το speedport και να κανει κληση pppoe.λογικα πρεπει να υποστηριζει wan σε μια θυρα lan.

για το α καπου εχει γραψει οδηγιες ο @jkoukos

υπαρχει και η τριτη λυση αλλα δεν προτεινεται να  γινει το β αλλα χωρις να κανει κληση  pppoe.αλλα ετσι θα εχεις δυο nat

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, poulinos είπε

υπαρχουν διαφοροι τροποι.

α.να μπει το speedport πισω απο το tp link.

b.to tp link να μπει πισω απο το speedport και να κανει κληση pppoe.λογικα πρεπει να υποστηριζει wan σε μια θυρα lan.

για το α καπου εχει γραψει οδηγιες ο @jkoukos

υπαρχει και η τριτη λυση αλλα δεν προτεινεται να  γινει το β αλλα χωρις να κανει κληση  pppoe.αλλα ετσι θα εχεις δυο nat

Έχω άλλο ένα θέμα αν ξερεις. Είναι όλα τα λαμπάκια ανοιχτά εκτως από το ίντερνετ κι δεν έχω πρόσβαση ξέρεις τι μπορει να φταίει; στο tp link

Επεξ/σία από nekronon
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, chios είπε

Έβαλες σωστά τα στοιχεία username - password του ΟΤΕ στο tp-link;;

Γιατί άνοιξες 2 θέματα το ένα δεν σου φτάνει;

Είχα ανοίξει κατά λάθος σε λάθος forum με hardware και μετά το έβαλα εδώ για αυτό και μάλλον κάποιος το μετέφερε και αυτό εδώ. Τι εννοείς; είμαι τελείως άσχετος από ίντερνετ ξέρω μονο ότι μπορείς να μπεις στο 192.168.1.1 με τους κωδικούς που έχει το ρουτερ 

Δημοσ.

αν δεν το κατέχεις βάλε αυτό που σου έδωσε ο οτε να τελειώνεις , άσε που με το tplink δεν θα έχεις τηλέφωνο και θέλει διαδικασία για να δουλέψει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 16/12/2018 at 13:46, nekronon said:

Έχω άλλο ένα θέμα αν ξερεις. Είναι όλα τα λαμπάκια ανοιχτά εκτως από το ίντερνετ κι δεν έχω πρόσβαση ξέρεις τι μπορει να φταίει; στο tp link

πρεπει να περασεις τα στοιχεια για να παρει Ip.η cosmote εχει Username/password για να μπεις στο Internet.αν δεν τα βαλεις αυτα κοινως να γινει Setup του εξοπλισμου δεν θα αναψει ποτε το Internet.το Username πρεπει να ειναι της μορφης username [email protected] password xxxxx  

On 16/12/2018 at 14:05, nekronon said:

Είχα ανοίξει κατά λάθος σε λάθος forum με hardware και μετά το έβαλα εδώ για αυτό και μάλλον κάποιος το μετέφερε και αυτό εδώ. Τι εννοείς; είμαι τελείως άσχετος από ίντερνετ ξέρω μονο ότι μπορείς να μπεις στο 192.168.1.1 με τους κωδικούς που έχει το ρουτερ 

αν σου φαινεται δυσκολο να βαλεις τα στοιχεια τοτε θα σου φανει ακομα πιο δυσκολο να βαλεις και το speedport Πισω απο το tp link για να παιξει η τηλεφωνια.και προληπτικα θα κοιταγα και για firmware update για το tp link

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...