Nikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Ψάχνω να βρώ το μεγαλύτερο κουτί για pc που μπορώ να αγοράσω. Δίπλα από εδω που βρίσκομαι υπάρχει ένας server με ένα "κουτάκι" σε μέγεθος μικρού ψυγείου που πέρνει 10 συσκευές 5 1/4 άλλες τόσες 3,5 2 τροφοδοτικά κτλ. Υποψιάζομαι ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα φθηνό αλλά δεν ξερω πόσο κάνει. Δεν με ενδιαφέρουν παράθυρα και άλλα κόλπα απλά θέλω πολύ χωρό για να "δημιουργήσω" :wink:
FELIX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 ti na to kaneis toso kouti?egw eixa ena kapote 85 cm ypsos me 6 5 1/4 8eseis kai exa problhma me ta kalwdia tou trofodotikou,to m/b htan ston pato tou koutiou kai to trofodotiko sthn koryfh me apotelesma na mhn ftanoun ta kalwdia kai ekana patentes kai proektaseis..ase pou fainotan adeio mesa enw eixe arketes kartes kai syskeues.ayto pou exw twra,45 cm ypsos kai 4 fatnia einai pali toso gemato pou den xwraei karfitsa.mia endiamesh lysh malon einai oti prepei.oso gia 2 trofodotika pws 8a doulepsoun se normal m/b?me paralhlo gefyrama tou prasinou kai tou mayrou kalwdiou?kai poio to wfelos?apo to ena 8a dwseis sth m/b kai apo to alo sta ide?
Nikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Θέλω να βάλω την υδρόψυξη μέσα και το UPS αν μπορώ
LL_NEO Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 το UPS? και γιατί να θέλεις να κανεις κάτι τέτοιο :?: :?: :?:
insomniaK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Θέλω να βάλω την υδρόψυξη μέσα και το UPS αν μπορώ Γιατί δεν το χτίζεις τότε; Ούτως ή άλλως ασήκωτο θα είναι!!!
Oakenfold_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 έλεος UPS μέσα; υδρόψυξη ναι αλλά και UPS? Κοίτα στο checkmate.gr έχει μερικά έτοιμα υδρόψυχτα.
Nikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Πλάκα κάνω, αν και είχα κάποτε σκεφτεί να φτιάξω ένα τέτοιο σύστημα. Ούτως ή άλλως το UPS έχει δικό του τροφοδοτικό και θα μπορούσε άνετα να δίνει συνεχές ρεύμα στις συσκευές μέσω των μπαταριών. Οπότε 2 στάδια(DC->AC->DC) λιγότερα άρα και μικρότερες απώλειες. Για την ώρα όμως απλά ένα όνειρο . Δεν είμαι 100% απφασισμένος να πάρω το κουτί ψυγείο. Απλά ξέρω ότι θα έιναι πανάκριβο( αφού είναι για server). Γι αυτό και ρωτάω ποιό είναι το μεγαλύτερο κουτί που έχετε δει από πλευράς όγκου και κυρίως πλάτους και βάθους.
greeneye Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 giati de bazis mesa kai tin othoni;! bale kai ena diafanes parathiraki na blepis...! emena mou fainetai me ola ayta oti pas na ftiaxis "eksipni bomba"! akou UPS mesa xaxaxa
gv Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Πλάκα κάνω' date=' αν και είχα κάποτε σκεφτεί να φτιάξω ένα τέτοιο σύστημα. Ούτως ή άλλως το UPS έχει δικό του τροφοδοτικό και θα μπορούσε άνετα να δίνει συνεχές ρεύμα στις συσκευές μέσω των μπαταριών. Οπότε 2 στάδια(DC->AC->DC) λιγότερα άρα και μικρότερες απώλειες. Για την ώρα όμως απλά ένα όνειρο .Δεν είμαι 100% απφασισμένος να πάρω το κουτί ψυγείο. Απλά ξέρω ότι θα έιναι πανάκριβο( αφού είναι για server). Γι αυτό και ρωτάω ποιό είναι το μεγαλύτερο κουτί που έχετε δει από πλευράς όγκου και κυρίως πλάτους και βάθους.[/quote'] KOITA TOUS SERVERS TIS COMPAQ KAI TIS HP
Mks Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Θέλω να βάλω την υδρόψυξη μέσα και το UPS αν μπορώ Γιατί δεν το χτίζεις τότε; Ούτως ή άλλως ασήκωτο θα είναι!!! xaxaxaxa poly kalo xaxaxxa
Mks Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Θέλω να βάλω την υδρόψυξη μέσα και το UPS αν μπορώ Γιατί δεν το χτίζεις τότε; Ούτως ή άλλως ασήκωτο θα είναι!!! xaxaxaxa poly kalo xaxaxxa
apocalypse Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δες στο hacshop , έχει μερικά κουτιά "κύβους" , αλλά καθόλου φτηνά....
georgeadams Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1171 και http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1172 και το επίσημο site τους: http://www.yycase.com/ Είναι ότι πρέπει για υδρόψυξη...
Spyrus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Έχω δει ένα server κουτί σε server room...όχι τίποτα rack και τέτοια... Ήταν 2 φορές πλατύτερο από το κανονικό και ύψος για 8 θέσεις...τεράστιο δηλαδή μεγάλύτερο από τους κύβους σε ύψος...σαν συρταριέρα ένα πράμα...
gv Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 psa3e edo ... http://www.computingreview.com/Computer,Cases/PLS_5475_911crx.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.