Προς το περιεχόμενο

Ποιο είναι το μεγαλύτερο κουτί που έχετε δει;

Nikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρώ το μεγαλύτερο κουτί για pc που μπορώ να αγοράσω. Δίπλα από εδω που βρίσκομαι υπάρχει ένας server με ένα "κουτάκι" σε μέγεθος μικρού ψυγείου που πέρνει 10 συσκευές 5 1/4 άλλες τόσες 3,5 2 τροφοδοτικά κτλ. Υποψιάζομαι ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα φθηνό αλλά δεν ξερω πόσο κάνει.

Δεν με ενδιαφέρουν παράθυρα και άλλα κόλπα απλά θέλω πολύ χωρό για να "δημιουργήσω" :wink:

Δημοσ.

ti na to kaneis toso kouti?egw eixa ena kapote 85 cm ypsos me 6 5 1/4 8eseis kai exa problhma me ta kalwdia tou trofodotikou,to m/b htan ston pato tou koutiou kai to trofodotiko sthn koryfh me apotelesma na mhn ftanoun ta kalwdia kai ekana patentes kai proektaseis..ase pou fainotan adeio mesa enw eixe arketes kartes kai syskeues.ayto pou exw twra,45 cm ypsos kai 4 fatnia einai pali toso gemato pou den xwraei karfitsa.mia endiamesh lysh malon einai oti prepei.oso gia 2 trofodotika pws 8a doulepsoun se normal m/b?me paralhlo gefyrama tou prasinou kai tou mayrou kalwdiou?kai poio to wfelos?apo to ena 8a dwseis sth m/b kai apo to alo sta ide?

Δημοσ.
Θέλω να βάλω την υδρόψυξη μέσα και το UPS αν μπορώ :)

Γιατί δεν το χτίζεις τότε; Ούτως ή άλλως ασήκωτο θα είναι!!!

Δημοσ.

Πλάκα κάνω, αν και είχα κάποτε σκεφτεί να φτιάξω ένα τέτοιο σύστημα. Ούτως ή άλλως το UPS έχει δικό του τροφοδοτικό και θα μπορούσε άνετα να δίνει συνεχές ρεύμα στις συσκευές μέσω των μπαταριών. Οπότε 2 στάδια(DC->AC->DC) λιγότερα άρα και μικρότερες απώλειες. Για την ώρα όμως απλά ένα όνειρο :) .

Δεν είμαι 100% απφασισμένος να πάρω το κουτί ψυγείο. Απλά ξέρω ότι θα έιναι πανάκριβο( αφού είναι για server). Γι αυτό και ρωτάω ποιό είναι το μεγαλύτερο κουτί που έχετε δει από πλευράς όγκου και κυρίως πλάτους και βάθους.

Δημοσ.
Πλάκα κάνω' date=' αν και είχα κάποτε σκεφτεί να φτιάξω ένα τέτοιο σύστημα. Ούτως ή άλλως το UPS έχει δικό του τροφοδοτικό και θα μπορούσε άνετα να δίνει συνεχές ρεύμα στις συσκευές μέσω των μπαταριών. Οπότε 2 στάδια(DC->AC->DC) λιγότερα άρα και μικρότερες απώλειες. Για την ώρα όμως απλά ένα όνειρο :) .

Δεν είμαι 100% απφασισμένος να πάρω το κουτί ψυγείο. Απλά ξέρω ότι θα έιναι πανάκριβο( αφού είναι για server). Γι αυτό και ρωτάω ποιό είναι το μεγαλύτερο κουτί που έχετε δει από πλευράς όγκου και κυρίως πλάτους και βάθους.[/quote']

KOITA TOUS SERVERS TIS COMPAQ KAI TIS HP

Δημοσ.

xaxaxaxa :D :D :D :D :lol: :lol:

poly kalo

xaxaxxa :D :D :D :D

Δημοσ.

xaxaxaxa :D :D :D :D :lol: :lol:

poly kalo

xaxaxxa :D :D :D :D

Δημοσ.

Έχω δει ένα server κουτί σε server room...όχι τίποτα rack και τέτοια...

Ήταν 2 φορές πλατύτερο από το κανονικό και ύψος για 8 θέσεις...τεράστιο δηλαδή μεγάλύτερο από τους κύβους σε ύψος...σαν συρταριέρα ένα πράμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...