Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! 

Σήμερα συμπλήρωσα 25.000 νομίσματα που αντιστοιχούν σε 25$ μέσω μιας εφαρμογής για android συστήματα (smartphones, tablets). Ο παραπάνω αριθμός νομισμάτων απαιτείται για να κερδίσει κανείς μια PayPal gift card ή μια Amazon gift card. 
Η εφαρμογή την οποία κατέβασα στο tablet μου από το play store λέγεται "Make Money Online & Earn Cash". Έσείς έχετε κατεβάσει ποτέ αυτή ή κάποια αντίστοιχη εφαρμογή; 
Εγκατέστησα την εφαρμογή κυρίως για να διαπιστώσω τι θα συμβεί μόλις συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός νομισμάτων. Όχι πως δεν θα ήθελα να κερδίσω και κάτι εκ του ασφαλούς. Μου εμφανίστηκε μάλιστα και μήνυμα ότι η PayPal gift card, θα σταλεί στο email μου σε 5-6 ημέρες. Γνωρίζετε εσείς τι είδους κάρτα είναι, με ποιον τρόπο εξαργυρώνεται και αν είναι αξιόπιστη;

• Sad 1
Δημοσ.

Δεν θα λάβεις τιποτα, ουτε χρήμα, ουτε δωροκάρτες.

Δες τα σχολια στο παρακατω link και θα καταλάβεις

https://play.google.com/store/apps/details?id=telsa.makemoney.earn.cash.groups&hl=en&showAllReviews=true

Γενικά να ξέρεις οτι κανεις δεν δινει τζάμπα χρήμα. Δωρεαν υπηρεσίες μπορει να λάβεις, αλλα τζάμπα χρήμα δε δινει κανενας και καμια εφαρμογή.

Για τη συγκεκριμένη εφαρμογή υποψιάζομαι (γιατί δεν μπαινω καν στον κοπο να την σκαλισω) ο προγραμματιστής θα πουλήσει σε διαφημιστικές τα στοιχεία (email, ονοματεπωνυμα, απαντησεις, κλπ ) που εδωσες, αυτος θα βγάλει κέρδος και εσύ δεν θα βγαλεις/κερδισεις, ουτε το ρευμα που εκαψε η συσκευή σου. Δεν πειράζει, πάθημα-μάθημα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλό θα είναι inci624 να επανέλθεις μετά απο 5~6 μέρες και να ενημερώσεις αν έλαβες την δωροκάρτα

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις σας. Πράγματι απεγκατέστησα (εδώ και καιρό) την εφαρμογή εφόσον περίμενα για μικρό χρονικό διάστημα και αντιλήφθηκα από μόνη μου ότι είχατε δίκιο.💸

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...