Sakisoriginal21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Γεια σας εχω μια lg 32LN5400 Κ δυστηχως δεν υποστηριζει ακουστικα με υποδοχη jack.θα ηθελα να μου πειτε αν μπορω να χρησιμοποιησω καποιον ανταπτορα.εχει μονο μια υποδοχη usb.κ εκει συνδεω τον εξωτερικο σκληρο για να δω ταινιες μου.δοκιμασα κ με usb hub.αλλα δεν το υποστηριζε η τν μου.οποιαδηποτε βοηθεια σας για το θεμα μου.σας ευχαριστω!!!!!
Pleo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δικό σου: https://www.skroutz.gr/s/6149745/Audioengine-D1-Premium-24-bit-DAC.html Ούτε καν στο ρεύμα δεν θα χρειαστεί να το βάλεις. Θα πάρεις ρεύμα από τη USB της TV και τον ήχο της θα τον στείλεις από την οπτική έξοδο στο D1. Κατόπιν καρφώνεις τα ακουστικά στη mini-jack του D1. Αν το USB της TV το απασχολείς με άλλη χρήση, no worries, απλά βάλε το D1 στο ρεύμα με το τροφοδοτικό του. To Volume του είναι επί της ουσίας μειωτήρας, οπότε αν θες με τo κατάλληλο καλώδιο το συνδέεις και σε ηχοσύστημα. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Pleo 1
Sakisoriginal21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα