Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να επενδύσω σε μια κάρτα γραφικών και όταν λέω επενδύσω εννοώ να μου βγάλει καμιά 5ετία χωρίς πρόβλημα, το θέμα μου είναι αν πρέπει να επιλέξω μια μεταχειρισμένη μέχρι 200 ευρώ ή μια καινούργια; Αν η κάρτα είναι μεταχειρισμένη ενός χρόνου ή 2ετίας και έχει τα διπλάσια specs απο μια καινούργια δεν συμφέρει καλύτερα; 

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JimFit77 είπε

Αρχικά, γράψε μας τι παιχνίδια παίζεις και σε ποια παιχνίδια θέλεις να σου βγάλει μια πενταετία χωρίς πρόβλημα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jeandoumpier είπε

Αρχικά, γράψε μας τι παιχνίδια παίζεις και σε ποια παιχνίδια θέλεις να σου βγάλει μια πενταετία χωρίς πρόβλημα. 

Παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις γραφικών.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, JimFit77 είπε

Θέλω να επενδύσω σε μια κάρτα γραφικών και όταν λέω επενδύσω εννοώ να μου βγάλει καμιά 5ετία χωρίς πρόβλημα, το θέμα μου είναι αν πρέπει να επιλέξω μια μεταχειρισμένη μέχρι 200 ευρώ ή μια καινούργια; Αν η κάρτα είναι μεταχειρισμένη ενός χρόνου ή 2ετίας και έχει τα διπλάσια specs απο μια καινούργια δεν συμφέρει καλύτερα; 

Τι σύστημα έχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με λιγοτερο απο 500ευρω δε βγαζεις πενταετια,μαζεψε περισσοτερα λεφτα,αλλιως αγγελιες 

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 

Νομίζω δεν έθεσα την σωστή ερώτηση.

Τι specs πρέπει να έχει μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών για να αντέξει αν όχι 5 χρόνια, 2-3 χρόνια ακόμα για παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων.
π.χ τι μνήμη 

Δημοσ.

πες μας φίλε μου τι σύστημα έχεις όπως σε ρωτάνε τα παιδιά,

παίζει σημαντικό ρόλο για να το λένε

το να πάρεις ακριβή κάρτα δεν θα αξιοποιείτε σε αδύναμο σύστημα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Leleouras είπε

πες μας φίλε μου τι σύστημα έχεις όπως σε ρωτάνε τα παιδιά,

παίζει σημαντικό ρόλο για να το λένε

το να πάρεις ακριβή κάρτα δεν θα αξιοποιείτε σε αδύναμο σύστημα

Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz

Gigabyte  P55-US3L

RAM 8 GB 

SSD σκληρός 500 GB

Δημοσ.
7 ώρες πριν, JimFit77 είπε

Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz

Gigabyte  P55-US3L

RAM 8 GB 

SSD σκληρός 500 GB

Really?Δλδ με αυτο το συστημα ελπιζεις να παιζεις παιχνιδια υψηλων απαιτησεων????

Εκτος αν εννοεις το LoL και το minecraft

Φιλε μ οτι και να βαλεις θα τρωει bottleneck.Στα 200 μπορεις να βρεις μια 1060 6gb ή μια 980 μεχρι εκει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimus1985 είπε

Really?Δλδ με αυτο το συστημα ελπιζεις να παιζεις παιχνιδια υψηλων απαιτησεων????

Εκτος αν εννοεις το LoL και το minecraft

Φιλε μ οτι και να βαλεις θα τρωει bottleneck.Στα 200 μπορεις να βρεις μια 1060 6gb ή μια 980 μεχρι εκει.

Τόσο σημασία παίζει ο επεξεργαστής;;; Γιατί στα υπόλοιπα θαρρώ ότι είμαι πλήρης σε απαιτήσεις! 

Δημοσ.

Παιζει ναι.Αλλα στο budget σου και τον καλυτερο επεξεργαστη του κοσμου δεν υπαρχει κατι καλυτερο.Ψαξε για 1060 στις αγγελιες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimus1985 είπε

Παιζει ναι.Αλλα στο budget σου και τον καλυτερο επεξεργαστη του κοσμου δεν υπαρχει κατι καλυτερο.Ψαξε για 1060 στις αγγελιες.

Tι specs πρέπει να έχει μια κάρτα γραφικών για να αντέξει καμιά 2ετία;;;; π.χ τι ΡΑΜ ποσα Mhz κ.ο.κ?

Δημοσ.

Δεν παει ετσι ακριβως φιλε μ.Και σε μια διετια δεν ξερουμε τι θα χρειαζονται τα παιχνιδια ετσι οπως παμε.

Για να μην μπερδευτεις παραπανω οι καρτες που μπορεις να παρεις σε αυτα τα χρηματα ειναι 1060 3gb ή και 6 αν εισαι τυχερος απο nvidia και rx580 4g ή 8gb απο amd

Δημοσ.

δεν υπαρχει καρτα που να αντεξει τοσο στο συστημα σου,οποιαδηποτε καινουργια και να παρεις ειναι πεταμενα λεφτα αν δεν αλλαξεις και συστημα,το συστημα σου ηταν μετριο πριν 10 χρονια οταν βγηκε τωρα ειναι τελειως μπαζο,δε μπορεις να εχεις απαιτησεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...