Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός ολοκληρωμένου case, χωρίς περιφερειακές συσκευές, με αποκλειστική χρήση όσα περιγράφονται και στον τίτλο. Υπάρχει η δυνατότητα να στηθεί όλο το hardware από εμένα ως εκ τούτου δεν είναι επιτακτική ανάγκη να επιλεχθούν τα parts από ένα κατάστημα.

Έχω καταλήξει στην εξής σύνθεση:

case: Cougar MX330-X

Cpu: AMD Ryzen 3 2200G Box

M/B: Asrock B450M-Pro4

PSU: Corsair CX Series CX450M

Ram: G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz

SSD: Samsung 860 Evo 250GB

HDD: Western Digital Blue 3.5" 1TB (7200rpm)

Το συνολικό κόστος ανέρχεται περί τα 400€ και δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να υπερβούμε το συγκεκριμένο budget για την εν λόγω χρήση.

Εν αναμονή των προτάσεων/συμβουλών σας πριν προχωρήσω στην αγορά των άνωθεν προϊόντων και ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dropsreef είπε

Καλησπέρα. Εξαιρετικές οι επιλογές σου γι'αυτό που ψάχνεις.

Μόνο ένα πράγμα άλλαξε, βάλε καλύτερα dual channel μνήμες με τις οποίες ''δουλεύουν'' καλύτερα οι ryzen : https://www.skroutz.gr/s/7768063/Patriot-Viper-4-Series-8GB-DDR4-3000MHz-PV48G300C6K.html και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε

Καλησπέρα. Εξαιρετικές οι επιλογές σου γι'αυτό που ψάχνεις.

Μόνο ένα πράγμα άλλαξε, βάλε καλύτερα dual channel μνήμες με τις οποίες ''δουλεύουν'' καλύτερα οι ryzen : https://www.skroutz.gr/s/7768063/Patriot-Viper-4-Series-8GB-DDR4-3000MHz-PV48G300C6K.html και είσαι έτοιμος.

Ερώτηση γενικού ενδιαφέροντος: Θεωρείς πως για την προαναφερόμενη χρήση η ύπαρξη 2x4 και όχι 1x8 θα επηρρεάσει σε σημαντικό βαθμό την "αποτελεσματικότητα" του 2200G;

Για να είμαι ειλικρινής πήγα σε 1x8 και στο (πολύ) μέλλον να κούμπωνα μία δεύτερη μνήμη.

Thank you πάντως για την άμεση απάντηση.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dropsreef είπε

Στα παιχνίδια κυρίως υπάρχει διαφορά, τα οποία δεν σε ενδιαφέρουν μεν αλλά γιατί να μην έχεις dual από τώρα; Μπορεί να μην πας άμεσα σε 16gb, η χρήση που κάνεις άλλωστε δεν το επιβάλλει, αλλά και να πας, βάζεις ακόμη 2x4gb και θα είσαι εντάξει.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Με βλέπω να τσιμπάω το κουτί από κάποιο κατάστημα και όλα τα υπόλοιπα parts από HellasPhone για να γλιτώσω τα πολλαπλά έξοδα αποστολής.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dropsreef είπε

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Με βλέπω να τσιμπάω το κουτί από κάποιο κατάστημα και όλα τα υπόλοιπα parts από HellasPhone για να γλιτώσω τα πολλαπλά έξοδα αποστολής.

παντως αν κανεις μια μικρη υπερβαση ο 2400g ειναι καλυτερος απο τον 2200γ kai g κουτι δες καλυτερα το aerocool qs-240 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dropsreef είπε

Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός ολοκληρωμένου case, χωρίς περιφερειακές συσκευές, με αποκλειστική χρήση όσα περιγράφονται και στον τίτλο. Υπάρχει η δυνατότητα να στηθεί όλο το hardware από εμένα ως εκ τούτου δεν είναι επιτακτική ανάγκη να επιλεχθούν τα parts από ένα κατάστημα.

Έχω καταλήξει στην εξής σύνθεση:

case: Cougar MX330-X

Cpu: AMD Ryzen 3 2200G Box

M/B: Asrock B450M-Pro4

PSU: Corsair CX Series CX450M

Ram: G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz

SSD: Samsung 860 Evo 250GB

HDD: Western Digital Blue 3.5" 1TB (7200rpm)

Το συνολικό κόστος ανέρχεται περί τα 400€ και δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να υπερβούμε το συγκεκριμένο budget για την εν λόγω χρήση.

Εν αναμονή των προτάσεων/συμβουλών σας πριν προχωρήσω στην αγορά των άνωθεν προϊόντων και ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

οθόνη υπάρχει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, radiohead είπε

οθόνη υπάρχει;

Γεια σου radiohead.

Οθόνη υπάρχει αυτή: AOC G2460VQ6

4 ώρες πριν, life is music είπε

παντως αν κανεις μια μικρη υπερβαση ο 2400g ειναι καλυτερος απο τον 2200γ kai g κουτι δες καλυτερα το aerocool qs-240 

Για το case θα το κοιτάξω και σε ευχαριστώ για την πρόταση. Το Cougar MX-330X για να είμαι ειλικρινής το έβαλα γιατί το ίδο ακριβώς case έχω βάλει σε αντίστοιχο Pc ( και αντίστοιχων προδιαγραφών ) για τον πατέρα μου , έμεινα ικανοποιημένος και πήγα στα τυφλά.

Τώρα για την πρόταση περί 2400g θεωρείς πως +50,00€ για την χρήση που προορίζεται ( και δεν θα αλλάξει στο μέλλον ) είναι κάτι που αξίζει ;

Έχετε κάποια εμπειρία από hellasphone ή priveshop ;

Επεξ/σία από Dropsreef
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Dropsreef είπε

Γεια σου radiohead.

Για το case θα το κοιτάξω και σε ευχαριστώ για την πρόταση. Το Cougar MX-330X για να είμαι ειλικρινής το έβαλα γιατί το ίδο ακριβώς case έχω βάλει σε αντίστοιχο Pc ( και αντίστοιχων προδιαγραφών ) για τον πατέρα μου , έμεινα ικανοποιημένος και πήγα στα τυφλά.

Τώρα για την πρόταση περί 2400g θεωρείς πως +50,00€ για την χρήση που προορίζεται ( και δεν θα αλλάξει στο μέλλον ) είναι κάτι που αξίζει ;

εχει καλυτερα γραφικα ο 2400g και δευτερον αν στην πορεία βαλεις και μια καρτουλα θα τα πηγαινει περίφημα! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dropsreef είπε

Γεια σου radiohead.

Η σύνθεση που έκανες είναι άψογη, ούτε επεξεργαστή παραπάνω χρειάζεσαι και άν θέλεις να εξοικονομήσεις κανένα 50άρικο, γίνεται με φθηνότερα parts. Άν δεν υπάρχει θέμα χτύπα το όπως είναι. Και στα δύο μαγαζιά η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση είναι κομπλέ. Άν βιάζεσαι όμως δες κομμάτια μόνο διαθέσιμα ή έστω 1-3 ημέρες γιατί παραπάνω, θα σε καθυστερήσουν πολύ κατα πάσα πιθανότητα Γενάρη λόγω εορτών.

Δημοσ.

Για να μν ανοιγω καινουργιο θεμα...Αυτος ο επεξεργαστης εχει δυνατοτητα αναπαραγωγης ταινιων 4k/UHD??? Για να λειτουργει 24/7 για upload και download θα εχει προβλημα με τις θερμοκρασιες οπως ειναι η συνθεση ή θα χρειαστει εξτρα ανεμιστηρακι??? Θα πρεπει να γινει καποια ρυμθιση στο bios για τις μνημη/ες αν βαλουμε 2 8αρες???Θελουμε ηχο 7.1 μεσω συνδεσης με denon avr 1500h ειτε μεσω οπτικης ειτε μεσω hdmi. Θα πρεπει να παω σε αλλη μητρικη? Και τελος να προστεθει στην παραπανω συνθεση και τροφοδοτικο. Το συστημα θα μπει σε σαλονι και θα ηθελα να κανει οσο το δυνατον λιγοτερο θορυβο και θα συνδεθει με sony 65xe9005.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sperdikis86 είπε

Για να μν ανοιγω καινουργιο θεμα...Αυτος ο επεξεργαστης εχει δυνατοτητα αναπαραγωγης ταινιων 4k/UHD??? Για να λειτουργει 24/7 για upload και download θα εχει προβλημα με τις θερμοκρασιες οπως ειναι η συνθεση ή θα χρειαστει εξτρα ανεμιστηρακι??? Θα πρεπει να γινει καποια ρυμθιση στο bios για τις μνημη/ες αν βαλουμε 2 8αρες???Θελουμε ηχο 7.1 μεσω συνδεσης με denon avr 1500h ειτε μεσω οπτικης ειτε μεσω hdmi. Θα πρεπει να παω σε αλλη μητρικη? Και τελος να προστεθει στην παραπανω συνθεση και τροφοδοτικο. Το συστημα θα μπει σε σαλονι και θα ηθελα να κανει οσο το δυνατον λιγοτερο θορυβο και θα συνδεθει με sony 65xe9005.

1) Άνοιξε θέμα  :)

Και γράψε και budget

Δημοσ.

Οκ εχεις δικιο... το μπατζετ μεχρι 600€ με +/- 50€ αλλα με τις ιδιες περιπου απαιτησεις και την ιδια περιπου χρηση με τον παραπανω φιλο.Απλα τα "εξτρα" που θελω απο το συστημα τα ανεφερα στην παραθεση που εκανα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sperdikis86 είπε

Οκ εχεις δικιο... το μπατζετ μεχρι 600€ με +/- 50€ αλλα με τις ιδιες περιπου απαιτησεις και την ιδια περιπου χρηση με τον παραπανω φιλο.Απλα τα "εξτρα" που θελω απο το συστημα τα ανεφερα στην παραθεση που εκανα.

Αυτά που θέλεις κι εσύ κι ο φίλος γίνονται και με τον 200ge

Αυτά που θές εσύ ακόμα και με celeron https://www.skroutz.gr/s/13968530/Asrock-J4105-ITX.html

και hdmi και οπτική ίνα και 4k. Γιαυτό σε λέω άνοιξε θέμα να μη το χαλάσουμε εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...