Eλληνας Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το LG G7 Fit κάνει bootloop αν έχει σιμ cosmote η γενικά κάνει? Απ ότι έχω ψάξει δεν έχει Gorilla Glass?? αλλά μήπως υπάρχει κάποιο καλό τζαμάκι που να κάνει παρόμοια δουλειά ? Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Eλληνας
liakinen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Άμα ψάξεις καλύτερα θα διαβάσεις και μόνος σου ότι έχει Gorilla Glass 5.
Eλληνας Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Άμα ψάξεις καλύτερα θα διαβάσεις και μόνος σου ότι έχει Gorilla Glass 5. https://www.gsmarena.com/lg_g7_fit-9305.php https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-lg-g7-fit Μήπως μπορώ να έχω το λινκ από την σελίδα που γράφει πως έχει Gorilla Glass 5 διότι στο gsmarena και στο kimovil δεν γράφει κάτι αλλά μου είπαν πως αυτες οι σελίδες δεν τα εχουν όλα περασμένα
Xristaras12 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Eλληνας είπε https://www.gsmarena.com/lg_g7_fit-9305.php https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-lg-g7-fit Μήπως μπορώ να έχω το λινκ από την σελίδα που γράφει πως έχει Gorilla Glass 5 διότι στο gsmarena και στο kimovil δεν γράφει κάτι αλλά μου είπαν πως αυτες οι σελίδες δεν τα εχουν όλα περασμένα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι πλήρως ενημερωμένα τα στοιχεία, και σε άλλες συσκευές έχει γίνει κάτι αντίστοιχο. άλλωστε γράφει και Disclaimer κάτω επ αυτού.
chios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Όταν βλέπω τέτοια άθλια μπαταρία, και αν έχει γορίλα τζάμι να το χαίρετε. Για bootloop γενικά την LG δεν την εμπιστεύομαι.
Eλληνας Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι πλήρως ενημερωμένα τα στοιχεία, και σε άλλες συσκευές έχει γίνει κάτι αντίστοιχο. άλλωστε γράφει και Disclaimer κάτω επ αυτού. Το γνωρίζω αυτό... Μήπως ξέρετε κάποιο καλό σαιτ που να γράφει αν έχει gorilla glass η αν κάνει bootloop ? Μόλις τώρα, chios είπε Όταν βλέπω τέτοια άθλια μπαταρία, και αν έχει γορίλα τζάμι να το χαίρετε. Για bootloop γενικά την LG δεν την εμπιστεύομαι. Μήπως ξέρετε κάποιο καλό σαιτ που να γράφει αν έχει gorilla glass η αν κάνει bootloop το συγκεκριμένο ?
Xristaras12 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 φαντάζομαι κατανοείς οτι για bootloop είναι νωρίς να μιλάμε. Σε όσα εμφανίστηκαν δεν ηταν day one
Eλληνας Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε φαντάζομαι κατανοείς οτι για bootloop είναι νωρίς να μιλάμε. Σε όσα εμφανίστηκαν δεν ηταν day one Όσα έκαναν bootloop μετά από update έστρωσαν η δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα άλλο update? Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Eλληνας
liakinen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Λάθος δικό μου που δεν πρόσεξα ότι γράφεις για το Fit. Όσο έψαξα έχεις δίκιο δεν λέει κανένας αν έχει κάποια προστασία η οθόνη. Είναι και ιδιαίτερο κινητό φαντάζομαι δεν έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και δεν υπάρχουν πολλές απόψεις για bootloop κλπ.
Eλληνας Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Λάθος δικό μου που δεν πρόσεξα ότι γράφεις για το Fit. Όσο έψαξα έχεις δίκιο δεν λέει κανένας αν έχει κάποια προστασία η οθόνη. Είναι και ιδιαίτερο κινητό φαντάζομαι δεν έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και δεν υπάρχουν πολλές απόψεις για bootloop κλπ. 21 ώρες πριν, Eλληνας είπε αλλά μήπως υπάρχει κάποιο καλό τζαμάκι που να κάνει παρόμοια δουλειά ? Τουλάχιστον μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό το θέμα?
liakinen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Λογικά κοιτάς αυτά που κάνουν για το καλό LG G7. Και τα 3 LG G7 (one, fit και το κορυφαίο) έχουν ίδια οθόνη σε διαστάσεις.
Eλληνας Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Λογικά κοιτάς αυτά που κάνουν για το καλό LG G7. Και τα 3 LG G7 (one, fit και το κορυφαίο) έχουν ίδια οθόνη σε διαστάσεις. Οπότε το καλό τζαμάκι που κανει καλή δουλεια για το συγκεκριμένο smartphone ειναι το ___________ ?? Το γνωρίζω αυτό με τις διαστάσεις
Eλληνας Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Κρίμα που δεν γνωρίζει κάποιος ώστε να μου απαντήσει σε αυτά που ρωτάω Αύριο το πρωί θα παραγγείλω οπωσδήποτε smartphone οπότε αν βρεθεί κάποιος που γνωρίζει ως αύριο νωρίς το πρωί ας μου απαντήσει αλλιώς θα αγοράσω αυτό που πιστεύω πως είναι καλύτερο για μένα με τα στοιχεία που έχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα