Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Είμαι ανάμεσα στο samsung galaxy s8 και το s9. Το ερώτημα μου είναι, ξίζει να δώσω 100€ παραπάνω για το S9? Εσείς έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο; 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350-500 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): social media, Spotify, game, Netflix 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5-6 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων & Αδιαβροχοποίηση (προαιρετική) 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι απαραίτητα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο
chios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, myronas08 είπε 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι Θες μεγάλη μπαταρία από ότι λες, και τα δύο τηλέφωνα που ρωτάς η μπαταρία είναι τραγική. Αν όντως σε ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία πας αλλού.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Θέλω να αντέχουν μια μέρα φυσιολογικής χρήσης. Εσύ έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο;
chios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Αυτό https://www.bestprice.gr/item/2155206904/huawei-mate-10-pro-128gb-dual.html ή αυτό Oneplus 6t. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δεν μου αρέσει καθόλου το UI του Huawei mate 10 pro. Όσον αφορά το 1+6t από την επίσημη σελίδα της 1+ ξεκινάει από 550 που υπερβαίνει από το όριο των 500€. Για το S8 και S9 ποια είναι η άποψη σας;
saruman123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, myronas08 είπε Δεν μου αρέσει καθόλου το UI του Huawei mate 10 pro. Όσον αφορά το 1+6t από την επίσημη σελίδα της 1+ ξεκινάει από 550 που υπερβαίνει από το όριο των 500€. Για το S8 και S9 ποια είναι η άποψη σας; Η δίνεις παραπάνω 70€ και πας στο S9+ ή στο S8+ που είναι και στο μπάτζετ σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, saruman123 είπε Η δίνεις παραπάνω 70€ και πας στο S9+ ή στο S8+ που είναι και στο μπάτζετ σου. Το S8+ πιστεύω ότι είναι παλιό. Έχει κλείσει 2 χρόνια στην αγορά, πόσες αναβαθμίσεις να λάβει ακόμα; Ελάχιστες
saruman123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, myronas08 είπε Το S8+ πιστεύω ότι είναι παλιό. Έχει κλείσει 2 χρόνια στην αγορά, πόσες αναβαθμίσεις να λάβει ακόμα; Ελάχιστες Το S8+ βγήκε μαζί με το S8 άρα και το απλό παλιό είναι!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το S8+ βγήκε μαζί με το S8 άρα και το απλό παλιό είναι! Σωστά!! Για αυτό έλεγα αν αξίζει να δώσω τα 100€ παραπάνω για το S9
HateMe Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, myronas08 είπε Θέλω να αντέχουν μια μέρα φυσιολογικής χρήσης. Εσύ έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο; S9 (Κάτοχος εδώ) Ναι αντέχουν. Γνώμη μου όμως να πάρεις ελαφρώς μεταχειρισμένο S9 PLUS στα 500.. Θα έχεις περισσότερη μπαταρία. 15 λεπτά πριν, myronas08 είπε Σωστά!! Για αυτό έλεγα αν αξίζει να δώσω τα 100€ παραπάνω για το S9 ΝΑΙ αξίζει. Edit. Πάρτο από bestprice, όχι σκρουτζ. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από HateMe
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, HateMe είπε S9 (Κάτοχος εδώ) Ναι αντέχουν. Γνώμη μου όμως να πάρεις ελαφρώς μεταχειρισμένο S9 PLUS στα 500.. Θα έχεις περισσότερη μπαταρία. ΝΑΙ αξίζει. Edit. Πάρτο από bestprice, όχι σκρουτζ. Είμαι λίγο δύσπιστος όσον αφορά την αξιοπιστία των καταστημάτων από το Best price. Για το netmobile.gr τι άποψη έχετε;
saruman123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, myronas08 είπε Σωστά!! Για αυτό έλεγα αν αξίζει να δώσω τα 100€ παραπάνω για το S9 Θα σε απογοητεύσει η μπαταρία του S9 γι'αυτό σου λέω για το Plus.
HateMe Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, myronas08 είπε Είμαι λίγο δύσπιστος όσον αφορά την αξιοπιστία των καταστημάτων από το Best price. Για το netmobile.gr τι άποψη έχετε; Εγώ το είχα πάρει από GadgetLab όταν το είχε φθηνότερα απ όλους (κατά 60 ευρώ παρακαλώ) Τώρα απ τα άλλα μαγαζιά έχουν υπάρξει αρκετοί που έχουν πάρει από δω μέσα αλλά δεν ξέρω αν έμειναν ικανοποιημένοι. Καλά λόγια ακούω για το Skyfon πάντως.
saruman123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, myronas08 είπε Για το netmobile.gr τι άποψη έχετε; Ανάμικτα συναισθήματα από πολλούς. Μόλις τώρα, HateMe είπε Εγώ το είχα πάρει από GadgetLab όταν το είχε φθηνότερα απ όλους (κατά 60 ευρώ παρακαλώ) Τώρα απ τα άλλα μαγαζιά έχουν υπάρξει αρκετοί που έχουν πάρει από δω μέσα αλλά δεν ξέρω αν έμειναν ικανοποιημένοι. Καλά λόγια ακούω για το Skyfon πάντως. Και γω για το Skyfon έχω ακούσει καλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως μαζί με φίλο μου τσιμπήσαμε ένα S8 και ένα S9 από Bestprice πριν λίγο καιρό (συγκεκριμένα από το κατάστημα netmobile.gr) και μείναμε κατευχαριστήμενοι! Το S8 στα 350€ και το S9 στα 452€. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, ευγενικό προσωπικό και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν για ότι θες, τα δέματα προσεγμένα και ο χρόνος αποστολής γρήγορος... Είναι και απ τα λίγα με τόσες πολλές καλές αξιολογήσεις στο Bestprice Στα των κινητών τώρα δεν ξέρω τι λέτε αλλά για την ώρα και τα 2 μας βγάζουν την μέρα και με το παραπάνω (πάμε και δεύτερη...) με έντονη χρήση! Το S8 μάλιστα κρατάει περισσότερο από το S9... Ξέρω πως με τον καιρό θα πέσει η απόδοση της μπαταρίας βέβαια αλλά έτσι γίνετε με όλα στην τελική! Επίσης έχω φροντίσει να απενεργοποιήσω πολλές εφαρμογές που δεν χρησιμοποιήσω και να κλείσω πολλές ρυθμίσεις που δεν είναι απαραίτητες. Αν και απλό το λέω γιατί πολλοί παραπονιούνται αλλά δεν τους κόβει κιόλας να κλείσουν πχ το ρημάδι το nfc που δεν το δουλεύουν ποτέ, το ρημάδι το bluetooth επίσης όπως και παρά πολλά ακόμα! Ε μετά πως να σου κρατήσει η μπαταρία με 20 ρυθμίσεις στο ΟN σε μόνιμη βάση και άλλες τόσες εφαρμογές του κ@λου να τρέχουν χωρίς σταματημό στο background!? Η αλήθεια να λέγεται... ✌ Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα