chill Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1.Αγοράζεις πετρελαιο 2.Παιρνεις απόδειξη έχοντας βάλει σωστά ΑΦΜ και αριθμό παροχής ρεύματος. Δύσκολο να κάνεις λάθος μιας αν είναι λάθος ο αριθμός παροχής δεν βγαίνει η παραγγελία από το πρατηριο. 3. Ο πρατηριουχος καταχωρεί την απόδειξη στο σύστημα ΗΦΑΙΣΤΟΣ 4. Οσονούπω θα εμφανιστεί η αγορά στο σύστημα κ θα πιστωθεί η επιδότηση τις προγραμματισμενες από το υπουργείο ημερομηνίες (έγινε η πρώτη την περασμένη εβδομάδα, η επόμενη το καλοκαίρι)
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Στις 11/2/2019 στις 6:00 ΜΜ, LouCi4er είπε Οταν πας διασταυρωμενες αγορες λογικα δεν εχει καμια σε εσενα.Ο πρατηριουχος που εβαλες πετρελαιο,τιμολογιο-αποδειξη σου εδινε?Αν οχι μην παιδευεσαι αδικα,να επικοινωνησεις με τον πρατηριουχο να σου πει τι εχει κανει.Εμενα θυμαμαι η οι δυο αγορες που εκανα φανηκαν λιγες μερες μετα την 15η Ιανουαριου. Όλα καλά τελικά εγώ έβαλα λάθος ρολόι ΔΕΗ έκανα καινούργια αίτηση 16/1 το θέμα είναι ότι δεν έχει γίνει διασταύρωση στοιχείων.λογικα κοντα στον Ιούλιο θα γίνει αυτό? Ούτε έχω σκάσει φέτος με την χαζοαιτηση
gokuthelegend Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ntetys είπε Όλα καλά τελικά εγώ έβαλα λάθος ρολόι ΔΕΗ έκανα καινούργια αίτηση 16/1 το θέμα είναι ότι δεν έχει γίνει διασταύρωση στοιχείων.λογικα κοντα στον Ιούλιο θα γίνει αυτό? Ούτε έχω σκάσει φέτος με την χαζοαιτηση Κατά τον Ιούνιο (χονδρικά, δεν ξέρω ακριβείς ημερομηνίες) θα γίνει η πληρωμή της 2ης δόσης. Και σωστά να είχες δώσει τα στοιχεία σου, δεν θα έπαιρνες άμεσα τα λεφτά, δεν έχει σχέση δηλαδή που έκανες λάθος στα νούμερα. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από gokuthelegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα