gokuthelegend Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Τελικά η πλατφόρμα άνοιξε πάλι, αυτή τη στιγμή μπαίνω. Αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα, δεν μπορώ να συμπληρώσω το τελευταίο ψηφίο του iban που είναι να έρθουν τα χρήματα. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο; Εννοείται ότι δεν αφήνω κενά ανάμεσα στα ψηφία. 29 λεπτά πριν, sphinxgr είπε To Iban έχει 34 χαρακτήρες. Εσυ πόσους έχεις? Τελικά το δέχτηκε. Εγώ έκανα λάθος, μου ξέφυγε ένα μηδενικό παραπάνω γιατί σε ένα κομμάτι του είχε πολλά συνεχόμενα 0 και έχασα το μέτρημα. Την έκανα κανονικά την αίτηση.
Vasivouzoukos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Γιατί δεν έβγαλε ποσό επιδότησης; Πρέπει να γίνει και μια διασταύρωση με τους πωλητές πετρελαίου νομίζω.
panos0100 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Όλα μια χαρά εγώ έκανα copy paste την παλιά με την καινούρια αίτηση και τα δέχτηκε όλα. άντε να δούμε πόσα θα πάρουμε
LouCi4er Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Ειπανε για 16 λεπτα το λιτρο,απο τη στιγμη που βγαζει ποσα λιτρα δικαιουται καποιος τι περιμενετε να δειτε ποσα θα παρετε?Εγω δικαιουμαι 975 λιτρα παντως.Σταγονα στον ωκεανο αν σκεφτει καποιος οτι χρειαζομαι περιπου 3000 λιτρα πετρελαιο.Τεσπα. 1 1
liakjim Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, LouCi4er είπε Ειπανε για 16 λεπτα το λιτρο,απο τη στιγμη που βγαζει ποσα λιτρα δικαιουται καποιος τι περιμενετε να δειτε ποσα θα παρετε?Εγω δικαιουμαι 975 λιτρα παντως.Σταγονα στον ωκεανο αν σκεφτει καποιος οτι χρειαζομαι περιπου 3000 λιτρα πετρελαιο.Τεσπα. Σταγόνα στον ωκεανό το 1/3? Περίεργα μαθηματικά...
gokuthelegend Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, LouCi4er είπε Ειπανε για 16 λεπτα το λιτρο,απο τη στιγμη που βγαζει ποσα λιτρα δικαιουται καποιος τι περιμενετε να δειτε ποσα θα παρετε?Εγω δικαιουμαι 975 λιτρα παντως.Σταγονα στον ωκεανο αν σκεφτει καποιος οτι χρειαζομαι περιπου 3000 λιτρα πετρελαιο.Τεσπα. 1 ώρα πριν, liakjim είπε Σταγόνα στον ωκεανό το 1/3? Περίεργα μαθηματικά... Τα λίτρα μεν είναι το 1/3 αλλά αν το κάνεις αναγωγή σε χρήματα βγαίνει πολύ λιγότερα. 3.000 λίτρα προς τιμή πώλησης 1 ευρώ (και παραπάνω) το λίτρο είναι 3.000 ευρώ. Επιδότηση 975 λίτρα προς 0,16 ευρώ το λίτρο είναι 156 ευρώ, περίπου το 5% δηλαδή των 3.000. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από gokuthelegend 3
GiOrGoSk21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, sphinxgr είπε To Iban έχει 34 χαρακτήρες. Εσυ πόσους έχεις? Πως τους βγάζεις 34 βρε; Μαζί με το "GR", 27 είναι. Καλή χρονιά κιόλας! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από GiOrGoSk21
sphinxgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, GiOrGoSk21 είπε Πως τους βγάζεις 34 βρε; Μαζί με το "GR", 27 είναι. Καλή χρονιά κιόλας! Έχεις δίκιο! Το ελληνικό είναι όντως 27!!! https://www.iban.com/structure
chill Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Η πλατφόρμα ζητάει τα εννιά πρώτα ψηφία της παροχής. Στην απόδειξη που έχω πάρει, έχουν γράψει το σύνολο του αριθμού της παροχής (12 ψηφία). Για την ώρα δεν εμφανίζεται η αγορά μου στην εγκεκριμένη αίτηση. 7.12. είχα βάλει πετρέλαιο οπότε έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Σήμερα έκανα την αίτηση και είναι η πρώτη φορά που είμαι δικαιούχος. Θα καταλάβει το σύστημα τι έχει γίνει; Πρέπει να κάνω εγώ κάτι; Το αφήνω ως έχει και τα κάνω σωστά στο επόμενο γέμισμα (οσονούπω γαρ);
LouCi4er Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 31/12/2018 στις 11:30 ΜΜ, liakjim είπε Στις 31/12/2018 στις 11:30 ΜΜ, liakjim είπε Το ιδιο και σε εμενα,εσυ βαλε τα 9 πρωτα ψηφια οπως ζηταει το συστημα.Εγω εβαλα πετρελαιο 21-11-2018 και ουτε και εμενα βρισκει διασταυρωμενες αγορες με το ΑΦΜ μου.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να κανεις κατι,την ωρα που ο πρατηριουχος σου κοβει το τιμολογιο,την ιδια στιγμη το δηλωνει και στην σελιδα της ΑΑΔΕ (διαφορετικη εφαρμογη απο αυτη που καναμε εμεις αιτηση) και απλα οταν γινουν διασταυρωσεις παιρνεις πισω το ποσο που αναλογει.Απλα δεν εχουν γινει ακομα οι διασταυρωσεις πιστευω,μια μερα εχει που ανοιξε η εφαρμογη. Η παραθεση πως αφαιρειται? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από LouCi4er 1
janpap08 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να κάνω μία ερώτηση...υπήρχε η πληροφορία ότι το Εκτακτο επίδομα θέρμανσης για τους κατοίκους της Α ζώνης θα έμπαινε στις 28/12. Υπάρχει κάποιος που το δικαιούται να μου πει αν όντως μπήκε,γτ εγώ δεν έχω δει κάτι. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από janpap08
janpap08 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Κανείς δεν δικαιούται το έκτακτο επίδομα θέρμανσης για να μου πει αν το πήρε η όχι?
JohnConstantine Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Παιδες καλησπερα. Μενω μονος σε μια μονοκατοικια με την γιαγια μου. Εβαλα πετρελαιο πληρωσα με την καρτα μου αλλα το δηλωσα στο ονομα της γιαγιας μου την παραγγελεια. Παιζει να παρω πισω τα χρηματα μου (οσα αναλογουν) με την επιστροφη; Ρωταω επειδη η καρτα ειναι στο ονομα μου και οχι σε εκεινη, απλα δηλωσα την παραγγελια με το ονομα της. Ευχαριστω εκ των προτερων
takoulou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα... Θα κανει η γιαγια την δηλωση για το επιδομα θερμανσης.. Αφου σε αυτη κοπηκαν τα στοιχεια της που πρεπει να το δηλωσει και το πρατηριο για την αγορα του πετρελαιου για να παρει καποια τα λεφτα πισω.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα