kokos198 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα σε όλους...έχω κάποιες ερωτήσεις αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Μετακόμισα πρόσφατα σε μια πολυκατοικία (τριώροφη) που μόνο ο δεύτερος κατοικείται (ενοικιάζεται) από εμένα. Οι άλλοι όροφοι (υπόγειο, πρώτος και τρίτος) είναι αποθήκες εμπορευμάτων και στο ισόγειο λειτουργεί κατάστημα. Είχα βάλει πετρέλαιο πριν 1 μήνα (κάνω χρήση μόνο εγώ) και είχα δώσει τα στοιχεία τα δικά μου για να κοπεί η απόδειξη (ΑΦΜ και ρολόι της παροχής). Αρχικά έκανα καλά ή έπρεπε να δηλώσω το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη και το ρολόι το κοινόχρηστο? Επίσης , για να πάρω το επίδομα (αν το δικαιούμαι) πρέπει να δηλώσω ως διαχειριστής όλη την πολυκατοικία (με το κοινόχρηστο ρολόι της παροχής σε πρώτη φάση που ζητάει ή το δικό μου που φαίνεται στην απόδειξη?) και εν συνεχεία ορόφους και χιλιοστά για όλους ή μόνο τον δικό μου όροφο?
koulkos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Καλά έκανες. Εσύ θα δηλώσεις ρολόι και τμ σύμφωνα με το μισθωτήριο. Αφού είσαι και μόνος δεν χρειάζεται τίποτα άλλο
oliz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδια τι γινεται εχει ανοιξει η εφαρμογη για το επιδομα πετρελαιου?? υπαρχει καποιος γνώστης να με βοηθήσει? Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από oliz
fastnq2 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, oliz είπε παιδια τι γινεται εχει ανοιξει η εφαρμογη για το επιδομα πετρελαιου?? υπαρχει καποιος γνώστης να με βοηθήσει? Δεν εχει ανοιξει ακομα,μεχρι τελος του χρονου ειπαν.
Pinball1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λειτουργεί η εφαρμογή; Κάνω login, αλλά όταν πατάω "Υποβολή Αίτησης" μου βγάζει μήνυμα λάθους. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Kosmas70
panos0100 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Και σε μένα το ίδιο βγάζει, είπανε σήμερα θα άνοιγε η εφαρμογή μ αρέσει που το είχανε πει και στον άλφα και στον αντ1 ότι εχει ανοιξει η εφαρμογη στο ταξις πραγματικά ότι να ναι 1
Neoss Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Άτομο που μένει σε πολυκατοικία και η θέρμανση είναι κεντρική (και άρα πληρώνει τα της θέρμανσης μέσα στα κοινόχρηστα), δικαιούται επίδομα? Ή περιπλέκεται κάπως με τον ιδιοκτήτη ξέρω γω (καθώς εκείνος άλλωστε είναι που παραγγέλνει το πετρέλαιο για όλο το κτήριο, προφανώς δηλαδή)?
Pinball1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Κατάφερε κανείς να κάνει την αίτηση; Σε εμένα ακόμα δεν δουλεύει...
ardi21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Kosmas70 είπε Κατάφερε κανείς να κάνει την αίτηση; Σε εμένα ακόμα δεν δουλεύει... Δεν εχει ανοιξει ακομα. Τα site που εβγαλαν ειδηση σημερα το πρωι οτι μπορεις να κανεις αιτηση, μαλλον στον υπνο τους το ειδαν. Εκτος και αν υπαρχει προβλημα, κλασσικα. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από ardi21 1
takoulou Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα... Απλα λενε και αναφερουν αυτα που τους εχουν πει .. Απο τα υπουργεια οτι θα ανοιξει αυτες τις μερες... Μην το ψαχνεις και πολυ... Ειναι αφερεγγυοι σε ολα... Μες στο ψεμα ειναι σε ολα τα θεματα... 1
sphinxgr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Και υποτιθεται είναι ανοιχτό! Παπάτζα full! 1
Neoss Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 https://www.newsit.gr/ellada/epidoma-thermansis-provlima-stin-platforma-gia-tin-ilektroniki-aitisi/2687044/ Ανοιξε χθες, προλαβαν φαινεται καποιοι στην αρχη αλλα μετα επεσε το συστημα. Εχει προβλημα η πλατφορμα. Θεωρητικα αυριο Δευτερα καποιοι περιμενουν να φτιαχτει....αλλα αν δεν εχουν ορεξη τωρα Πρωτοχρονιάτικα τοτε αστο....ε περιμεντε τιποτα 1η ή 2 Ιανουαριου να αποκαταστησουν οι τεχνικοι το προβλημα. Μικρο το κακό, τι σημερα τι μεθαυριο. Σημασια εχει να υποβληθει η αιτηση ως 15 Γεναρη προκειμενου να παρεις γρηγορα τα χρηματα μεχρι μεσα Φλεβαρη γιατι οσοι αργησουν θα τα παρουν Ιουνιο.
panos0100 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Ποιος πρόλαβε και έκανε αίτηση; δεν ξέρουμε άνοιξε και καθόλου η πλατφόρμα; το θέμα είναι μέχρι τις 15 να κάνουμε την αίτηση θα είναι και η τελευταία πιστεύω, του χρόνου δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει επίδομα ή πετρέλαιο γενικά
gokuthelegend Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Τελικά η πλατφόρμα άνοιξε πάλι, αυτή τη στιγμή μπαίνω. Αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα, δεν μπορώ να συμπληρώσω το τελευταίο ψηφίο του iban που είναι να έρθουν τα χρήματα. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο; Εννοείται ότι δεν αφήνω κενά ανάμεσα στα ψηφία.
sphinxgr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Τελικά η πλατφόρμα άνοιξε πάλι, αυτή τη στιγμή μπαίνω. Αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα, δεν μπορώ να συμπληρώσω το τελευταίο ψηφίο του iban που είναι να έρθουν τα χρήματα. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο; Εννοείται ότι δεν αφήνω κενά ανάμεσα στα ψηφία. To Iban έχει 34 χαρακτήρες. Εσυ πόσους έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα