olympara Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Η σύζυγός μου χρησιμοποιώντας τους δικούς της κωδικούς Taxis, έκανε αίτηση για το επίδομα πετρελαίου. Το ΑΦΜ της και ο αριθμός του ρολογιού της ΔΕΗ είναι ίδιος και στην απόδειξη του προμηθευτή και στην αίτηση. Η αίτηση έγινε ΑΠΟΔΕΚΤΗ από το σύστημα. Παρόλα αυτά, στο κάτω μέρος της σελίδας που λέει: "Προβολή Διασταυρωμένων Αγορών Πετρελαίου για την Περίοδο 2018 - 2019 με βάση τον ΑΦΜ του δικαιούχου" αναφέρεται ότι: "Δεν υπάρχουν διασταυρωμένες αγορές για την Περίοδο 2018 - 2019 (για τον Δικαιούχο με ΑΦΜ:(αναφέρεται το δικό μου ΑΦΜ)". Η κοινή φορολογική δήλωση κάθε χρόνο γίνεται από εμένα (υπόχρεος) και όχι την σύζυγο. Μήπως στην παραγγελία στον προμηθευτή πετρελαίου δεν έπρεπε να δηλωθεί το ΑΦΜ της συζύγου αλλά το δικό μου? Υπάρχει πρόβλημα? Παρακαλώ πολύ, όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει.
gokuthelegend Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Εμείς κάναμε αίτηση από την πρώτη μέρα, εδώ και πάνω από 1 εβδομάδα, και δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη οι διασταυρωμένες αγορές. Ίσως θέλει κάποιο χρόνο για να ενημερωθεί το σύστημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα εμφανιστηκε σε κανένα οι διασταυρωμενες Αγορές..γιατί σε μένα ακόμη τιποτα; Έχει κάποιος ενημέρωση;ευχαριστω
takoulou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα... Δεν εχουν φανει ακομα οι διασταυρωμενες αγορες... Λιγο υπομονη...
fastnq2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Αν βαλεις δευτερη φορα πετρελαιο πρεπει να ξανακανεις αιτηση η οποτε διασταυρωνεται αγορα εγκρινει κατευθειαν επιστροφη?
gokuthelegend Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, fastnq2 είπε Αν βαλεις δευτερη φορα πετρελαιο πρεπει να ξανακανεις αιτηση η οποτε διασταυρωνεται αγορα εγκρινει κατευθειαν επιστροφη? Η αίτηση γίνεται μια φορά, δεν χρειάζεται να ξανακάνεις. Αλλά η επιστροφή δεν γίνεται κατευθείαν με το που θα γίνει διασταύρωση, θα γίνει σε 2 δόσεις, ανεξαρτήτως πόσες φορές και πότε έβαλες πετρέλαιο. Η 1η δόση ξεκίνησε σήμερα να μπαίνει, η 2η δόση μάλλον θα μπει κατά τον Ιούνιο. Σε εμάς μπήκε σήμερα η 1η δόση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Ακόμα περιμένω την διασταύρωση πληρωμών και έχω κάνει αίτηση στις 10 Ιανουαρίου γιατί τέτοια καθυστέρηση? Ποιος μπορεί να δώσει απάντηση? Στις 16/1/2019 στις 2:04 ΜΜ, tzoyris7 είπε Καλησπέρα εμφανιστηκε σε κανένα οι διασταυρωμενες Αγορές..γιατί σε μένα ακόμη τιποτα; Έχει κάποιος ενημέρωση;ευχαριστω Τελικά σου μπήκαν τα χρήματα εσένα?
liakjim Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Εθνική τράπεζα, τα είδα χθες το απόγευμα κατά τις 5μμ.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Άρα έχει θέμα η αίτηση μου? Αν και είναι αποδεκτή η πληρωμή? Τι στο καλό γίνεται 27 λεπτά πριν, liakjim είπε Εθνική τράπεζα, τα είδα χθες το απόγευμα κατά τις 5μμ. Τσεκαρα όχι τίποτα δεν έχει μπει
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ntetys είπε Ακόμα περιμένω την διασταύρωση πληρωμών και έχω κάνει αίτηση στις 10 Ιανουαρίου γιατί τέτοια καθυστέρηση? Ποιος μπορεί να δώσει απάντηση? Τελικά σου μπήκαν τα χρήματα εσένα? ναι κανονικα εθνικη απο προχθες το απογευμα
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, tzoyris7 είπε ναι κανονικα εθνικη απο προχθες το απογευμα Άρα εγώ έχω κάποιο θέμα με την αίτηση ? Αποδεκτή λέει και ότι δεν έχει γίνει διασταύρωση στοιχείων πληρωμών
liakjim Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, ntetys είπε Άρα εγώ έχω κάποιο θέμα με την αίτηση ? Αποδεκτή λέει και ότι δεν έχει γίνει διασταύρωση στοιχείων πληρωμών Αν δεν έχει γίνει διασταύρωση δεν μπορείς να πληρωθείς. Επικοινώνησε με τον βενζινά σου.
chill Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, ntetys είπε Άρα εγώ έχω κάποιο θέμα με την αίτηση ? Αποδεκτή λέει και ότι δεν έχει γίνει διασταύρωση στοιχείων πληρωμών Δεν έχουν καταχωρήσει την αγορά σου στο σύστημα. Κακό δικό τους καθότι μετά το πέρας 10ημερου παίζει πρόστιμο....
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Στις 9/2/2019 στις 5:44 ΜΜ, chill είπε Δεν έχουν καταχωρήσει την αγορά σου στο σύστημα. Κακό δικό τους καθότι μετά το πέρας 10ημερου παίζει πρόστιμο.... Καλημέρα.αν όλα οκ με την αίτηση που ξανά έκανα ποτέ θα έχω διασταύρωση στοιχείων? Ξέρει κανείς σε πόσες μέρες?
LouCi4er Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, ntetys είπε Καλημέρα.αν όλα οκ με την αίτηση που ξανά έκανα ποτέ θα έχω διασταύρωση στοιχείων? Ξέρει κανείς σε πόσες μέρες? Οταν πας διασταυρωμενες αγορες λογικα δεν εχει καμια σε εσενα.Ο πρατηριουχος που εβαλες πετρελαιο,τιμολογιο-αποδειξη σου εδινε?Αν οχι μην παιδευεσαι αδικα,να επικοινωνησεις με τον πρατηριουχο να σου πει τι εχει κανει.Εμενα θυμαμαι η οι δυο αγορες που εκανα φανηκαν λιγες μερες μετα την 15η Ιανουαριου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα