Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, μενω σε οικογενειακη πολυκατοικια, 4 οροφων, ωστοσο επειδη δικαιουχοι ειμαστε μονο οι δυο  απ τους 4  εκοψα ενα τιμολογιο με τα μισα λιτρα σε μενα κ τα αλλα μισα στην αδερφη μου που μενει στον κατω οροφο, ειναι η πρωτη φορα που μπαινουμε στο συστημα να κανουμε αιτηση κ δεν εχω ιδεα επειδη ρωταει πχ 9 ψηφιο αριθμο παροχης ΔΕΗ τον βρηκα κ μολις το βαλα μου ζητουσε αριθμο διαμερισματων.. κ εκει μου δημιουργηθηκε η απορια πχ αν πω 4 οροφοι.. αυτο σημαινει οτι τα 500 λιτρα τα δικα μου κ τα αλλα 500 της αδερφης μου θα μοιραστουν δια 4? Ενω οι υπολοιποι δεν θα κανουν χρηση πετρελαιου.. πως θ πρεπει να το κανω? Πχ εστω οτι αν κ πολυκατοικια εχουμε αυτονομη θερμανση κ ο καθενας ειχε τον δικο του καυστηρα.. δεξαμενη.. καπως ετσι σκεφτηκα τα 2 τιμολογια

Επεξ/σία από oliz
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω τι θα συμβεί οταν δηλώσεις κατι τέτοιο και μετα ενας απο τους άλλους δυο παει κάνει αιτηση(εστω δοκιμαστικά) και τα βρει μπαστούνια

Μετα θα αρχίσουν τα όργανα και τα οικογενειακά και τα φορολογικά.

Ρωτα καλύτερα κανένα λογιστή, αν και δεν ειναι δουλειά τους, αλλα μπορεί να εχει κάποια άποψη

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

Καταρχήν, έχει ανοίξει το σύστημα; Γιατί εγώ μπαίνω και με πετάει έξω, δεν μπορώ να κάνω αίτηση, εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Από όσο θυμάμαι από πέρσυ, όταν κάποιος βάζει πετρέλαιο, ο βενζινάς ζητάει το ΑΦΜ και το περνάει στο σύστημα. Αν κάποιος δεν βάλει ποτέ πετρέλαιο, τότε δεν θα πάρει ποτέ κάποιο επίδομα, και αν πάρει τότε θα πρέπει να το δώσει πίσω (νομίζω γιατί δίνουν κάποια χρήματα προκαταβολικά). Επίσης, υπάρχει ένα ρολόι για όλα τα διαμερίσματα; Το κάθε διαμέρισμα δεν έχει δικό του ρολόι;

Δημοσ.

Στην πολυκατοικία το πετρέλαιο διαιρείται δια τον αριθμό των διαμερισμάτων, ΑΣΧΕΤΑ ποιος καταναλώνει και τι.

Τώρα, αν υποτεθεί ότι κάθε διαμέρισμα έχει ΧΩΡΙΣΤΟ καυστήρα, δεν ξερω.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Στην πολυκατοικία το πετρέλαιο διαιρείται δια τον αριθμό των διαμερισμάτων, ΑΣΧΕΤΑ ποιος καταναλώνει και τι.

Σ εμάς είναι τριόροφη  ο καθένας έχει δικό του καυστήρα δική του δεξαμενή δηλώνει να δικά του παίρνει την επιδότηση που δικαιούται και δεν υπήρξε ποτέ  κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Αυτο ειναι και η μεγαλυτερη μ@λ@κια-αδικια.Βασικα, οχι με τον αριθμο, αλλα με τα χιλιοστα θερμανσης.Ετσι, διαμερισμα μεγαλο με μικρη καταναλωση σε πετρελαιο, η μηδενικη, επαιρνε περισσοτερο επιδομα απο μικροτερο διαμερισμα αλλα πιο μεγαλη καταναλωση.

Επεξ/σία από toyo73
Δημοσ.
8 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Δηλαδή θα επιδοτηθούν για αγορά πετρελαίου άτομα που δεν χρησιμοποιούν την κεντρική θέρμανση; Δεν υπάρχει κάποια δικλείδα για αυτό;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, papoys1 είπε

Σ εμάς είναι τριόροφη  ο καθένας έχει δικό του καυστήρα δική του δεξαμενή δηλώνει να δικά του παίρνει την επιδότηση που δικαιούται και δεν υπήρξε ποτέ  κανένα πρόβλημα. 

οποτε εδω είμαστε!! πως το κανατε δηλαδη αυτο θελω να κανω κ εγω! Το συστημα εχει ανοιξει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που μπαίνεις ακριβώς για να κάνεις την αίτηση; Γιατί εγώ προσπαθώ να μπω και μου πετάει σφάλμα. Εγώ πηγαίνω:

1. www.gsis.gr

2. Υπηρεσίες προς πολίτες

3. Επιδόματα - Κοιν. Μέρισμα (εγώ πατάω στο "Επιδόματα"

4. Επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

Εκεί βάζω τους κωδικούς που έχω στο taxis, επιλέγω "είσοδος", επιλέγω την χρονολογία 2018-2019 και πατάω υποβολή/διαχείριση αίτησης. Εκεί ακριβώς μου πετάει σφάλμα.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, oliz είπε

οποτε εδω είμαστε!! πως το κανατε δηλαδη αυτο θελω να κανω κ εγω! Το συστημα εχει ανοιξει!

Η πολυκατοικία είναι πως να το πω οικογενειακή και δημιουργήθηκε σταδιακά.Στην αρχή έφτιαξα εγώ (ισόγειο και πρώτο γιατί είχα μεγαλύτερο ποσοστό) και από τη στιγμή που οι άλλοι δεν εκδήλωσαν κάποιο ενδιαφέρον για κοινό καυστήρα-λέβητα έφτιαξα  μόνος.

Στην συνέχεια ακολούθησε  ο επόμενος που προτίμησε και αυτός δικό του όπως έκανε και ο τρίτος με δικές του ανεξάρτητες γραμμές ο καθένας.

Ναι είναι λίγο παράξενο όπως ακούγεται ειδικά εκείνες τις καλές εποχές όποιος το άκουγε γελούσε αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα μετά την κρίση αποδείχθηκε η καλύτερη λύση.Όποιος και όταν θέλει ανάβει και δεν υπάρχουν προβλήματα όπως ακούμε σχεδόν στο σύνολο των πολυκατοικιών.

Εσύ μάλλον δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι παρόμοιο γιατί το πιθανότερο δεν θα σε αφήσουν οι άλλοι να βάλεις δικό σου λέβητα-καυστήρα- δεξαμενή.Εμείς το συμφωνήσαμε από την αρχή ο καθένας έχει το δικό του και δεν ενοχλεί κανέναν πότε και αν θα το ανάψει.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Που μπαίνεις ακριβώς για να κάνεις την αίτηση; Γιατί εγώ προσπαθώ να μπω και μου πετάει σφάλμα. Εγώ πηγαίνω:

1. www.gsis.gr

2. Υπηρεσίες προς πολίτες

3. Επιδόματα - Κοιν. Μέρισμα (εγώ πατάω στο "Επιδόματα"

4. Επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

Εκεί βάζω τους κωδικούς που έχω στο taxis, επιλέγω "είσοδος", επιλέγω την χρονολογία 2018-2019 και πατάω υποβολή/διαχείριση αίτησης. Εκεί ακριβώς μου πετάει σφάλμα.

Μόλις μπήκα, ακριβώς με την διαδικασία που περιέγραψες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zourman1981 είπε

εμενα με πεταει μερες τωρα..

ολους μας πεταει δεν εχει ανοιξει η εφαρμογη...τωρα που μπαινει  ο φιλος....ολα τα σαιτ λενε οτι  θα ανοιξει απο βδομαδα...αυτο βγαζει  εμενα...

Error 500--Internal Server Error

From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:

10.5.1 500 Internal Server Error

The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, DIGITHEOS είπε

ολους μας πεταει δεν εχει ανοιξει η εφαρμογη...τωρα που μπαινει  ο φιλος....ολα τα σαιτ λενε οτι  θα ανοιξει απο βδομαδα...αυτο βγαζει  εμενα...

Error 500--Internal Server Error

From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:

10.5.1 500 Internal Server Error

The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.

Ακριβώς το ίδιο βγάζει και σε μένα.

Δημοσ.

Συγνωμη παιδια εχετε δικιο, δεν ειχα πολυ χρονο να ασχοληθω εκεινη την ωρα και εφτασα μεχρι το σημειο που κανεις συνδεση με τους κωδικους taxis, τωρα που δοκιμασα στην αιτηση/υποβολη βγαζει το σφαλμα που αναφερετε.

Συγχωρεστε με για το λαθος μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...