Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 hours ago, georgep71 said:

@defacer

Ακομα και φιλος να ησουν ετσι χυμα που μου λες οτι λεω μαλακιες θα σε ξεκοβα.

Το ποστ σου, το εκανα "αναφορα"  Καλο βραδυ.

Ο καθένας όπως τη βρίσκει, no hard feelings, για μένα τουλάχιστον δεν είναι προσωπικό.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 15/12/2018 στις 1:19 ΠΜ, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Έχω κόψει καλώδιο ρεύματος από πορτατίφ που ήταν στην πρίζα ενώ η μάνα μου ειχε πάει στο μπάνιο να μου φέρει μπατονέτες. Ευτυχώς πάταγα ξυπόλητος σε ξύλινο πάτωμα.

Σηκώθηκα και έτρεχα με ενα μολύβι στο χέρι για να αγκαλιάσω την αδερφή μου που μόλις είχε έρθει από Κρήτη και σκόνταψα σε ένα χαλί και μου καρφώθηκε το μολύβι κάτω από το μάτι.

Έτρωγα χαρτοπετσέτες,

έφτιαχνα σπιτάκια με κούτες από ψυγεία (τότε αγόραζαν όλοι ψυγεία καινούργια που ήταν της μόδας).

Πέταγα τα παιχνίδια της αδερφής μου μέρα μεσημέρι στο προαύλιο του διπλανού σχολείου .

Είχα αδειάσει το μελάνι από ένα στυλό στο αγαπημένο της φόρεμα.

Έχω σκίσει το πόδι μου σε βάθος 3-4 χιλιοστών κάνοντας ισσοροπία σε βρεγμένο κορμό, 

Έτρωγα πλαστελίνες

Έχω πετάξει πέτρα σε κεφάλι παιδιού νομιζοντας ότι ήταν χωματόπετρα (απλά ήταν πέτρα καλυμμένη με χώμα). 

Η μόνιμη ατάκα της αδερφής μου ήταν "οτι μου έκανες να στο κάνουν τα παιδιά σου". 

Άναβα σφυρίχτες και εκτοξεύονταν στα παράθυρα απέναντι πολυκατοικίας

Έβαζα γουρούνες σε πορτοκάλια και τις άναβα στο μπαλκόνι

Έχω ρίξει στρακαστρούκες σε κάδο και πήρε φωτιά

Θέλει κανείς να γίνουμε φίλοι?

Εγω εβαζα περαν πολλων αλλων δυναμιτακια μεσα σε νερατζια τα οποια πεταγα σε απλωμενα ρουχα και γινοντουσαν..@ουνι...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/12/2018 στις 10:14 ΜΜ, ZAFIRIOSNT είπε

γατάκι.... εγώ είχα βάλει κιμωλία στην μυτη μου και δεν μπορούσα να την βγάλω

BoldNegligibleArrowana-size_restricted.g

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, markbass είπε

20εκ. απολαβές αλλα μια καλή full frame κάμερα να γράφει σε 4κ και ένα gimbal δεν παίζει να τους πέρασε απο το μυαλό ότι χρειάζεται?  :P 

μπορεί να το δοκίμασαν και να μη τους άρεσε η καλύτερη ποιότητα! 😛

Πάντως, στα σοβαρά τώρα, σε αρκετούς youtubers που παρακολουθώ από την αρχή της ιντερνετικής τους καριέρας (ας το πούμε) δε μπορώ να πω ότι μου αρέσουν οι πολλές αναβαθμίσεις που κάνουν στον εξοπλισμό τους με αποκορύφωμα κάποιους που το κάνουν πλέον σαν κινηματογραφική παραγωγή!!!!

Δημοσ.

Διαβαζοντας τα περισσοτερα  σχολια, αναρωτιεμαι γιατι  το χρημα ειναι κοινως αποδεκτο ως το ισχυροτερο μετρο επιτυχιας και ευτυχιας και δη στη ζωη ενος παιδιου!!

Δημοσ.

Μπράβο του αλλά απαράδεκτοι οι γονείς. Αφήστε το παιδί να παίξει και μην το εκμεταλλευεστε για να βγάλετε χρήματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...