Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχουμε όλοι εδώ αρκετό μυαλό για να καταλάβουμε ότι παιδί σε τέτοια ηλικία να βγάζει άπειρα λεφτά συμβαίνει καθαρά και μόνο λόγω της ικανότητας και της αφοσίωσης των γονιών του οι οποίοι τρέχουν μέρα νύχτα από πίσω, έτσι;

• Like 4
  • Thanks 2
  • Confused 2
Δημοσ.

Ειμαι ηδη σε διαπραγματευσεις με τον δικο μου για το πως θα πουμε την δικη του εκπομπη...

Μεχρι ωρας εχουμε καταληξει στο 'τα παιχνιδια του Γιωργαρα'....

• Like 1
Δημοσ.

Τι έκανε ρε παιδιά το πιτσιρίκι και οι γονείς του και βγάζει 22 μύρια ? ούτε την κότα με τα χρυσά αυγά να είχανε βρεί !  Σε λίγα χρόνια θα συνδέουν τα παιδιά απο την κοιλιά της μάνας τους με smartphones,για να επιλέγουν πως θα θέλουν να είναι το παιδικό δωμάτιο που θα πάνε όταν θα γεννηθούν !

Δεν απέχουμε πολλά χρόνια νομίζω,απο την πλήρη εξάρτηση της ζωής των ανθρώπων απο τους υπολογιστές και κάτι μου λέει πως θα τρέξουν να πέρνουν όλοι το "μπλέ χάπι",με τις χούφτες :ph34r:

SSDlE.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tο πιτσιρίκι τίποτα αλλά η μαμα - μάνατζερ είναι total bitch businesswoman -κάτι μου θυμίζει :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Thanks 1
Δημοσ.

7 χρονών πούλαγα κόμιξ αλλά εκατομμυριούχος δεν έγινα...

Λάθος επάγγελμα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Εγω οταν ημουν 7 χρονων ετρωγα την πλαστελινη να πουμε

Αν το είχες ανεβάσει τότε στο YouTube, τώρα θα έπαιζες golf με τον Donald στην αυλή του HARVARD. Μόνο κατά λάθος γίνεσαι πλέον δισεκατομμυριούχος (βλ. Facebook, Pokemon go, PUPG, Minecraft κ.α), άλλος πάλι παίζει games online και βγάζει χιλιάδες δολλάρια την ώρα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ZAFIRIOSNT είπε

γατάκι.... εγώ είχα βάλει κιμωλία στην μυτη μου και δεν μπορούσα να την βγάλω

Εγώ ως τα 7 είχα ρίξει αζαξ απευθείας μες στο μάτι μου, είχα πετάξει σπίρτα στο σκουπιδοτενεκέ, είχα καρφώσει μύτη μολυβιού στην παλάμη μου (ακόμα μέσα είναι), είχα ήδη κάνει 3 φορές ράμματα στο σαγόνι, είχα σπάσει κατά λάθος τον αντίχειρα της αδερφής μου και είχα ξεβιδωσει μια λάμπα από το πορτατίφ και έβαλα το δάχτυλο ώστε να με τιναξει το ρεύμα

Οπότε ακόμα και αν οι γονείς μου ήταν στο σήμερα και είχαν κάποια έμπνευση να με βγάλουν στο yt μάλλον θα παρεμβαινε κάποιος κοινωνικός λειτουργός

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, defacer είπε

Έχουμε όλοι εδώ αρκετό μυαλό για να καταλάβουμε ότι παιδί σε τέτοια ηλικία να βγάζει άπειρα λεφτά συμβαίνει καθαρά και μόνο λόγω της ικανότητας και της αφοσίωσης των γονιών του οι οποίοι τρέχουν μέρα νύχτα από πίσω, έτσι;

Οπως κάνουν όλοι οι υπεύθυνοι γονείς προφανώς; Ο μικρός και οι δικοί του απλά εκμεταλλεύτηκαν την συγκυρία και τα υπερκέρδη που μπορεί να προσφέρει η πλατφόρμα του YouTube σε συνδυασμό με το «σωστό μερος τη σωστή στιγμή», και όχι επειδή κόπιασαν και ίδρωσαν. Ποιοτικά τα βίντεο του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, χαβαλέ κανουν κυριως, ούτε απαιτούν ιδιαίτερη προετοιμασία. Απο εκεί και πέρα το αυτονόητο είναι να «τρέξεις» όταν σου έχουν έρθει όλα τόσο ευνοϊκά έχοντας την κότα με τα χρυσά αυγά, και όλοι τρέχουν πάνω σου ζητώντας συνεργασίες εκατομμυρίων.

Επεξ/σία από Tilemaxx
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, logistoulis είπε

Εγώ ως τα 7 είχα ρίξει αζαξ απευθείας μες στο μάτι μου, είχα πετάξει σπίρτα στο σκουπιδοτενεκέ, είχα καρφώσει μύτη μολυβιού στην παλάμη μου (ακόμα μέσα είναι), είχα ήδη κάνει 3 φορές ράμματα στο σαγόνι, είχα σπάσει κατά λάθος τον αντίχειρα της αδερφής μου και είχα ξεβιδωσει μια λάμπα από το πορτατίφ και έβαλα το δάχτυλο ώστε να με τιναξει το ρεύμα

Οπότε ακόμα και αν οι γονείς μου ήταν στο σήμερα και είχαν κάποια έμπνευση να με βγάλουν στο yt μάλλον θα παρεμβαινε κάποιος κοινωνικός λειτουργός

Έχω κόψει καλώδιο ρεύματος από πορτατίφ που ήταν στην πρίζα ενώ η μάνα μου ειχε πάει στο μπάνιο να μου φέρει μπατονέτες. Ευτυχώς πάταγα ξυπόλητος σε ξύλινο πάτωμα.

Σηκώθηκα και έτρεχα με ενα μολύβι στο χέρι για να αγκαλιάσω την αδερφή μου που μόλις είχε έρθει από Κρήτη και σκόνταψα σε ένα χαλί και μου καρφώθηκε το μολύβι κάτω από το μάτι.

Έτρωγα χαρτοπετσέτες,

έφτιαχνα σπιτάκια με κούτες από ψυγεία (τότε αγόραζαν όλοι ψυγεία καινούργια που ήταν της μόδας).

Πέταγα τα παιχνίδια της αδερφής μου μέρα μεσημέρι στο προαύλιο του διπλανού σχολείου .

Είχα αδειάσει το μελάνι από ένα στυλό στο αγαπημένο της φόρεμα.

Έχω σκίσει το πόδι μου σε βάθος 3-4 χιλιοστών κάνοντας ισσοροπία σε βρεγμένο κορμό, 

Έτρωγα πλαστελίνες

Έχω πετάξει πέτρα σε κεφάλι παιδιού νομιζοντας ότι ήταν χωματόπετρα (απλά ήταν πέτρα καλυμμένη με χώμα). 

Η μόνιμη ατάκα της αδερφής μου ήταν "οτι μου έκανες να στο κάνουν τα παιδιά σου". 

Άναβα σφυρίχτες και εκτοξεύονταν στα παράθυρα απέναντι πολυκατοικίας

Έβαζα γουρούνες σε πορτοκάλια και τις άναβα στο μπαλκόνι

Έχω ρίξει στρακαστρούκες σε κάδο και πήρε φωτιά

Θέλει κανείς να γίνουμε φίλοι?

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο εγώ δε βρίσκω κάτι κακο?

Προφανώς, δε θα δω ούτε ακόμα και τώρα που έμαθα το πιτσιρίκι βίντεο του,επειδή απλά δεν με ενδιαφέρει το κανάλι του και ούτε καν είμαι περίεργος να δω τι κάνει ( τόσο αδιάφορο μου είναι), αλλά δε βρίσκω κακό να βγάζουν λεφτά έτσι.

Εκμετάλλευση δεν είναι, δεν τον βάζουν να σκάβει. Περνάει όμορφα την ώρα του και ασχολείται με παιχνίδια ( αν κατάλαβα καλά). 

Χειρότερο μου φαίνεται το γεγονός ότι υπάρχουν άτομα που παρακολουθούν το κανάλι.

Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη επειδή δεν έχω δει ούτε δευτερόλεπτο, και ούτε πρόκειται,( ίσως να είμαι και λάθος σε ότι λέω, χωρίς να έχω  δει)αλλά δε βρίσκω κάτι κακο έτσι όπως τα διάβασα.

Αφού τους πληρώνουν για αυτή τη "βλακεία" καλά κάνουν και τα παίρνουν.

Αυτό είναι χειρότερο, ότι τους πληρώνουν, και όχι το κανάλι σαν κανάλι.

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηθικό δίδαγμα η ζωή ποτέ δεν ήταν δίκαιη με όλους και πότε δεν θα υπάρξει δίκαιη με όλους άπλα προσπαθείς να ζεις όσο περισσότερων ποιοτικότερη ζωή μπορείς με αυτά που έχεις και μέρα με την μέρα να προσπαθείς να εξελιχθείς σαν άνθρωπος είτε κακός είτε κάλος αυτό ο ίδιος θα το διαλέξεις άλλα με τις ακόλουθες ευθύνες και σημασία έχει να ζεις την κάθε μέρα σου σαν να είναι η τελευταία.

Τα παραπάνω είναι η άποψη μου και δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον να κάνει αυτά που γράφω ο καθένας ζει όπως θέλει και είναι υπεύθυνος για των εαυτό του και για τις πράξεις του.

Όσο για το παιδάκι(και τους γονείς του) που έβγαλαν αυτά τα λεφτά μπράβο τους πιστεύω ότι τα έβγαλαν νόμιμα δεν τα έβγαλε με κάποιο παράνομο τρόπο άπλα είχαν ένα κανάλι στο youtube που έκανε unboxing καποια παιχνίδια ο γιος τους και απλά άρεσε εκεί έξω αυτό που έκανε και έτσι έβγαλαν και βγάζουν αυτά τα λεφτα. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...