Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xiaomi Mi 8 είπε

Οι γιοί μου (4-6 ετών) τον βλέπουν...

Ανάθεμα στις smart TVs...

Ανάθεμα στους γονείς που δεν βγάζουν το καλώδιο του Ethernet πίσω από την τηλεόραση.

Η τηλεόραση δεν φταίει σε κάτι. Λογικό όταν φτάνεις κομμάτια σπίτι το απόγευμα από την δουλειά να θέλεις να ηρεμήσεις για λίγη ώρα. 

Πριν λίγο καιρό ο μικρός μου έβλεπε τον blippi. Γιατί κυρίως βαριομασταν να ασχοληθούμε μαζί του. Ήξερε να το βάζει και μόνος του (2.5 χρονών).

Αποφασίσαμε ότι δεν του κάνει καλό. Τράβηγμα το καλώδιο από πίσω, γκρίνια για μερικές μέρες αλλά τώρα ευτυχώς είμαστε στους τρεις μήνες αποτοξίνωσης του "ουτουμπ". Ναι θα δεί παιδικά αλλά συγκεκριμένες στιγμές που δείχνει η τηλεόραση (Σάββατο πρωί). Κουράγιο!

• Like 19
  • Thanks 5
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Να φανταστω οι γονεις περνουν ολα τα λεφτα για τον εαυτο τους ετσι; Θα εχουν πλουτησει, αυτο γινεται στο 99% τετοιων περιπτωσεων.....disgusting.

Ενα βιντεο που ειχα δει παλιοτερα, προφανως οι γονεις του εκαναν ολοι τη δουλεια και επαιζαν κιολας. Ο πατερας ισως ειχε και πιο πολυ screen time απο τον Ryan. Δεν ειδα αλλο να εχω πιο σφαιρικη αποψη (ενα με ενα δεινοσαυρο).

Δημοσ.

Ο γιος μου 7 τώρα τον βλέπει από τα 4. Από όταν ξεκίνησε δηλαδή. 

Το καλό είναι ότι ο Ryan είναι ένα ευγενικό παιδάκι που παίζει με τα παιχνίδια του και τους γονείς του και δεν κάνει τίποτα το κατακριτέο.

Για μένα πολύ καλύτερο από τα σπασαρχιδικα ζουζούνια και mazoo κα

Ίσα ίσα ο γιος μου έχει αποκτήσει απίστευτη προφορά σε λέξεις και φράσεις στα αγγλικά. 

Πάντα φυσικά με μέτρο μπροστά στην οθόνη. 

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τα 4 μπροστά σε Smart οθόνες ; Και όχι τις παλιές τις λαμπατες που τις ανοίγαμε για να δούμε τι έχει μέσα  Προχτές φίλου του έφερε κάτω καινουργια  λαμπογυαλο μαζί με ηχομπαρα κάδρο κτλ και ήταν και ψηλά - oπότε έκανε unsub :P .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Να φανταστω οι γονεις περνουν ολα τα λεφτα για τον εαυτο τους ετσι; Θα εχουν πλουτησει, αυτο γινεται στο 99% τετοιων περιπτωσεων.....disgusting.

δυστηχως κλασικα παραδειγματα ο μακόλεϊ κάλκιν και ο ζορντι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε κάνει λίγο να αναρωτιέσαι τι νόημα είχε όλη σου η ζωή με σχολεία - φροντιστήρια - σχολές - μεταπτυχιακά για ένα κομμάτι ψωμί (με λίγο ταραμά) όταν άλλοι βγάζουν εκατομμύρια πριν καν μπορούν να γράψουν το ονομά τους. Food for thought.

Επεξ/σία από Cosbuster
  • Like 10
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Που κολλάει ο Χανταμπάκης; 😛

Στο τι μου περνάει από το μυαλό να κάνω όταν βλέπω ότι ένας 7χρονος είναι εκατοντάδες φορές πιο πετυχημένος οικονομικά από εμένα :P

Δημοσ.

Καλά και άλλα παιδάκια πλούτισαν στα πρώτα χρόνια της νιότης και τώρα είναι ήτε πρεζόνια ήτε αλκοολικοί, βλέπε "μόνος στο σπίτι"

Οπότε όποια ζήλια και στεναχώρια υπάρχει που δεν έχει τύχει σε αυτούς ή το παιδί τους καλύτερα να σκεφτούν το μέλλον τι κατάληξή μπορεί να έχει το παιδί τους... Πόσο μάλλον ένα παιδάκι που σε ηλικία 7 χρονών έχει όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν... στα 15 τι θα ζητάει? Πέντε γραμμές κόκα?

Και δεν είναι μόνο αυτό φυσικά, υπάρχουν και πολλά από Ρωσία βίντεο με το ίδιο στυλ και από Κίνα...

• Like 1
Δημοσ.

Μόνος στο σπίτι σαν τον ηθοποιό, θα καταντήσει. Οι γονείς θα κολυμπάνε στα λεφτά. Τους έχει ξεπληρώσει από τα 7 του χρόνια ο πιτσιρικάς. Δεν θα μπορούν να τον κατηγορήσουν ότι τους έφαγε λεφτά στην ανατροφή αφού τους τα έφερε ο ίδιος. Θα σπάσει η συνοχή της οικογένειας με αυτό.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, drmanakias είπε

wtf. Τι σχεση εχει το insomnia με αυτό ???/

10.000,000 παιδακια ειδαν αυτη την μ@@@@ , τι σκατα εχετε μεσα στο κεφαλι σας εσεις οι γονεις που τους τα βαζατε ? 

και δεν έχει comments το video, Κάτι δεν στέκει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...