Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραφώ το θέμα για ενημερώσω για ενα πρόβλημα που αντιμετώπισα.

Χτες λοιπόν μου ήρθε το περιβόητο modem, το συνδέω κατευθείαν και  όπως το χαζεύω  κοιταω μενου, βλέπω οτι έχει κλειδωσει το adsl στα 2Mbps..... Καλά οχι οτι και πριν έπιανα πολύ παραπάνω  συγχρόνιζα στα 5-5,5 Mbps. Τηλέφωνα στον οτε μιλαω με ενα παλικαρι σημέρα που το κατείχε, και του λεω οτι δεν εχω βάλει το τροφοδοτικό του, το έχω βάλει στο ups που δίνει ο οτε. οκ μου λεει καλα έχεις κάνει. Ξαναβάζω το παλιό κλειδώνει στα 5 κανονικα. Ξαναβάζω το νεο router με τη κανονική του τροφοδοσία και το μηχάημα έπαιξε κανονικά, συνδέθηκε στα 5 Mbps. Οπότε μόνο το δικό του τροφοδιτικό, προφανώς έχει αρκέτες απαιτήσεις σε ρεύμα.

οπως μιλάω με το παλικάρι λοιπόν του λέω φίλε δε μπου παίζει καλά όμως και το 4g. πήγα να δω replay tv και δεν επαίζε, ήταν χειρότερο και απο πριν Προφανως αφου συγχρόνιζε στα 2mbps. Α μου λεει το cosmote tv δεν μπορεί να εκμεταλευτεί την υβριδική λειτουργία. Αν το πήρατε για αυτό το σκοπό να το πάτε πίσω. Δεύτερη ήττα απο το spedbooster λοιπόν. Θα το τεστάρω 10 μέρες και θα δούμε αν θα το κρατήσω.

Δημοσ.

Δεν μπορεις να δεις replay tv, δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορεις.
Εχει παραπανω απαιτησεις απο το mini ups που δινει η cosmote και δε κανει το mini ups.

Εχει αναφερθει οτι υπαρχουν μερικα προβληματικα router ha35 της huawei και πολλοι τα αλλαζουν. Το προβλημα που παρατηρείτε ειναι οτι κλειδωνει σε 2mbps ανα ωρες και στιγμες χωρις λογο και μετα απο βγαλε ρευμα βαλε ρευμα λειτουργει μεχρι να ξανακανει τα ιδια.
Δεν εχει αποφανθει καποιος αν φταιει το firmware του router ή η ιδια η huawei. Δεν εχει βγει καποιο firmware update για να το διαπιστώσουμε αυτο.

Αλλαζεις το router μεχρι να βρεις καποιο που δουλευει σωστα (απο τα forum μονο αυτο προκύπτει ως λυση). Δηλωνεις βλαβη και απαιτεις αλλαγη εξοπλισμου. Μετα δηλωνεις βλαβη και απαιτεις αλλαγη εξοπλισμου και sim καρτας και παει λεγοντας μεχρι να ασχοληθουν και να βρουν σοβαρη λυση. Με το νεο router οπου μου αλλαξαν, βλεπω οτι ειναι εντελως διαφορετικο και παει παρα πολυ ικανοποιητικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...