Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Τώρα συμφωνώ μαζί σου Άλλο η διήθηση το πρωί ανάμεσα σε σταματημένα, άλλο η διήθηση με 180 χαω φίλερ στο αμάξι Άλλο να πηγαίνεις με το αμάξι 3 το πρωί στη Συγγρού με 100 - 110 (αντί 90 που είναι το όριο), άλλο να πηγαίνεις μέρα μεσημέρι στην παραλιακή με 120-130 και σφήνες σα να μην υπάρχει αύριο Για αυτό λέω καλό είναι να μη τσουβαλιάζουμε ανθρώπους και καταστάσεις Αν φοβάσαι μη κυκλοφορείς καθόλου Εντάξει, να είμαστε προσεκτικοί ΟΚ, αλλά κίνηση εντός αστικού ιστού με τέτοιες ταχύτητες θα ισοδυναμούσε ουσιαστικά με απαγόρευση κίνησης Και για να προλάβω τους πονηρούς, που θα σου πουν πάρε ΜΜΜ, σκεφτείτε μόνο και μόνο λεωφορεία, φορτηγά και επαγγελματικά αμάξια να πηγαίνουν με 20 χλμ μέσα στην Αθήνα Δε θα έφτανε πουθενά κανείς και τίποτα... κατσε βρε συ σε γειτονιες λεει. εσυ σε τι περιοχη μενεις και μπορεις μ ασφαλεια να πας πιο πολυ απο 20-30? εδω που μενω εγω τα 50 τα πιανω μονο σε κεντρικους δρομους (εξαιρουμε λεωφορους που εκει αντικειμενικα μπορεις και παραπανω με ασφαλεια) Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Για αυτό λέω καλό είναι να μη τσουβαλιάζουμε ανθρώπους και καταστάσεις Σου ειπα...υπαρχουν εξαιρέσεις. (Όχι ότι δεν κανουν καθολου παρανομιες, αλλα κανουν τις ¨ελαφριες") ωστόσο οι αλλοι είναι το μεγαλυτερο ποσοστο.
AristidisZ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε κατσε βρε συ σε γειτονιες λεει. εσυ σε τι περιοχη μενεις και μπορεις μ ασφαλεια να πας πιο πολυ απο 20-30? εδω που μενω εγω τα 50 τα πιανω μονο σε κεντρικους δρομους (εξαιρουμε λεωφορους που εκει αντικειμενικα μπορεις και παραπανω με ασφαλεια) Δραπετσώνα Για πες μου, οι παρακάτω δρόμοι νοούνται ως κεντρικοί ή όχι ;
ManFromEarth Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Stamer είπε Υ.Γ. Για να μην αναφέρουμε πόσα τραγικά καθισματάκια παιδιών βλέπουμε σε μπροστινά καθίσματα! (και πάλι δεν τρέχει τίποτα) εχω την αισθηση οτι το συγκεκριμενο δεν απαγορευται και ειναι ασφαλες εφοσον εχεις απενεργοποιησει τον αεροσακο. μαλιστα ειναι και πιο εξυπηρετικο για το παιδι και τον γονεα γιατι υπαρχει αμεση επαφη οπτικη και σωματικη.
pontez2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Stamer είπε Εκεί που μερικές φορές λέω οτι τίποτα δεν με εκπλήσει πια σε αυτή τη ζωή... έρχεσαι εσύ με ένα τέτοιο σχόλιο! Τι άλλο θα ακούσουμε! Υ.Γ. Για να μην αναφέρουμε πόσα τραγικά καθισματάκια παιδιών βλέπουμε σε μπροστινά καθίσματα! (και πάλι δεν τρέχει τίποτα) Το κάθισματάκι σε ειδικο κάθισμα πάντως επιτρέπεται κανονικά. Και εγω ειχα εκπλαγει αλλά επιτρέπεται. Το 3κάβαλο προφανως και ειναι παράνομο, αλλά υποθέτω οτι κάνουν τα στραβά μάτια αν βλέπουν πληρη εξάρτηση. Εμένα δεν με απασχολεί πάντως τόσο ούτε το 3κάβαλο, ούτε το να κάθεται μπροστά το παιδί, εφόσον φοράει κράνος ( Να θυμίσω πως στο εξωτερικο βάζουν τα μωρά στα καλάθια τους στα ποδήλατα μπροστά, χωρις καμία προφύλαξη και όσοι έχουν πάει Ολλανδία, ξέρουν πολύ καλά τις ταχυτητες των ποδηλάτων και τα πολλά ατυχήματα.), αλλά ο τρόπος που οδηγάει κάποιος με παιδί. Εγω θα πω και μπράβο σε οδηγό που πάει σα τη κότα όταν έχει παιδί. Έτσι πρέπει. Η μηχανη είναι εκτεθειμένη. Αντιθετα γινομαι έξαλλος όταν βλέπω στην Εγνατία ή στη Κηφισίας μηχανή με παιδί και να πηγαίνει πάνω από 50-60. 23 λεπτά πριν, palawiaris είπε Δυστηχώς κάτι τέτοιοι όπως γράφεις κυβερνούν και πάμε κατά διαόλου από μποτιλιαρίσματα και ατυχήματα. Αν κυβερνουσε ο Ιαβέρης καλά θα ηταν. Δυστηχως ομως κυβερνουν αυτοι που κυβερνουν (ή ευτυχως για κάποιους)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, pontez2 είπε Κηφισίας μηχανή με παιδί και να πηγαίνει πάνω από 50-60 σημερα το πρωι κατεβαινα την Συγγρου προς πειραια για να παω δουλεια γυρω στις 8και. Ειχε και ένα ψιλοβροχο. Εγω πηγαινα με 70-80. Και με περασε σκουτερακι ~250cc αντρας γυναικα με καμια 110αρια-120...Τι να τους πεις? .
ManFromEarth Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, pontez2 είπε Το κάθισματάκι σε ειδικο κάθισμα πάντως επιτρέπεται κανονικά. Και εγω ειχα εκπλαγει αλλά επιτρέπεται. το καθισματακι δεν απαιτει ειδικο καθισμα. απλα υπαρχει ενας τυπος παιδικου καθισματος (isofix) ο οποιος χρειαζεται υποδοχες στο καθισμα του αυτοκινητου ολοι οι αλλοι τυποι παιδικων καθσματων δεν απαιτουν κατι ιδιαιτερο απο το αυτοκινητο. απ οσο ξερω πιανουν με τη ζωνη ασφαλειας.
pontez2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε σημερα το πρωι κατεβαινα την Συγγρου προς πειραια για να παω δουλεια γυρω στις 8και. Ειχε και ένα ψιλοβροχο. Εγω πηγαινα με 70-80. Και με περασε σκουτερακι ~250cc αντρας γυναικα με καμια 110αρια-120...Τι να τους πεις? . Oτι αν φρέναρε κάποιος μπροστά της, θα σκοτωνόταν χωρις δευτερη κουβέντα διοτι θα πατουσε φρένο, θα γλίστραγε και αυτοματα θα πηγαινε το χέρι της στο μπροστινο, οπου θα διπλωνε η ροδα από τη γλιτσα. Αλλά αν ειναι κανεις άσχετος, αυτά έχει.
Stamer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε εχω την αισθηση οτι το συγκεκριμενο δεν απαγορευται και ειναι ασφαλες εφοσον εχεις απενεργοποιησει τον αεροσακο. μαλιστα ειναι και πιο εξυπηρετικο για το παιδι και τον γονεα γιατι υπαρχει αμεση επαφη οπτικη και σωματικη. Σωστό, απλά μιλάω για κάτι "δείγματα" καθισμάτων και γενικά υποτυπώδης καταστάσεις που έχω δει κατά καιρούς.
pontez2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ManFromEarth είπε το καθισματακι δεν απαιτει ειδικο καθισμα. απλα υπαρχει ενας τυπος παιδικου καθισματος (isofix) ο οποιος χρειαζεται υποδοχες στο καθισμα του αυτοκινητου ολοι οι αλλοι τυποι παιδικων καθσματων δεν απαιτουν κατι ιδιαιτερο απο το αυτοκινητο. απ οσο ξερω πιανουν με τη ζωνη ασφαλειας. Λάθος έκφραση απο εμένα. Αφαίρεσαι τη λέξη "ειδικο".
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δραπετσώνα Για πες μου, οι παρακάτω δρόμοι νοούνται ως κεντρικοί ή όχι ; κεντρικοι μου φαινονται. προσωπικα ομως θα εκοβα στις διασταυρωσεις και μπροστα στις καφετεριες και δε θα περναγα αερα Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
ManFromEarth Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 παντως, επειδη το ξερω απο πρωτο χερι, η κοινωνια στο κομματι των παιδικων καθισματων τα τελευταια χρονια εχει κανει αλματωδη βηματα προοδου. στις αρχες του αιωνα ειμασταν μπανανια χειριστου ειδους σε αυτο το θεμα. φυσικα απεχουμε απο το ιδεατο, απλα δεν ειμαστε τα σκατα που ειμασταν καποτε (i.e συνοδηγος με αγκαλια το παιδακι) 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε παντως, επειδη το ξερω απο πρωτο χερι, η κοινωνια στο κομματι των παιδικων καθισματων τα τελευταια χρονια εχει κανει αλματωδη βηματα προοδου. στις αρχες του αιωνα ειμασταν μπανανια χειριστου ειδους σε αυτο το θεμα. φυσικα απεχουμε απο το ιδεατο, απλα δεν ειμαστε τα σκατα που ειμασταν καποτε (i.e συνοδηγος με αγκαλια το παιδακι) εγω τοτε γιατι συνεχιζω να βλεπω αβερτα παιδακια να χοροπηδανε στα πισω καθισματα?.. γιατι αμα παρω τ αμαξι πρεπει να κανω τον αστυνομο να βεβαιωθω οτι εχουν δεθει ολοι, γιατι "δε τους βολευει"? (τους εστρωσα βεβαια, τουλαχιστο στο δικο μ οχημα)
AristidisZ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε κεντρικοι μου φαινονται. προσωπικα ομως θα εκοβα στις διασταυρωσεις και μπροστα στις καφετεριες και δε θα περναγα αερα Kεντρικότατοι είναι, ο δε δεύτερος είναι ο δρόμος που πριν γίνει ο περιφερειακός της Δραπετσώνας περνάγαν όλα τα αυτοκίνητα για να βγουν προς την Αθηνών Κορίνθου (μέσω Σκαραμαγκά) Λεωφόρο δε την λες πάντως Σκέψου τώρα να κινείσαι εκεί με 20 χαω lol απλά...
ManFromEarth Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε εγω τοτε γιατι συνεχιζω να βλεπω αβερτα παιδακια να χοροπηδανε στα πισω καθισματα?.. ειπα ξεκαθαρα οτι απεχουμε απο το ιδεατο. δεν εχει εκλειψει το φαινομενο δυστυχως. αυτο ομως που γινοταν τις δεκαετιες 80 και 90 δεν ειχε προηγουμενο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα