Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Απο περιέργεια...Φορουσαν κράνος? Διοτι έχω δει πολλους με πιτσιρίκια αλλά φοράνε παιδικο κράνος τα παιδάκια και ο πατέρας

φορουσαν ή οχι το παιδακι πρεπει να ναι πισω, τι να το κανει το κρανος αμα θα του διαλυσει τα σπλαχνα ο πατερας που θα πεσει απανω του?

υγ. για να μη μπερδευτουμε δεν εννοω οτι δε πρεπει να φοραμε κρανη, μποτες, γαντια, μπουφαν και παντελονι

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Απο περιέργεια...Φορουσαν κράνος? Διοτι έχω δει πολλους με πιτσιρίκια αλλά φοράνε παιδικο κράνος τα παιδάκια και ο πατέρας

Κράνος... σιγά! Εδώ βλέπω ένα σωρό τρικάβαλα με παιδάκια (με και χωρίς κράνος), ο Θεός να βάλει το χέρι του δηλαδή :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Ξέρεις πόσες φορές έχουν πάει να με σκοτώσουν στον Πειραιά επειδή σταματάω σε διαβάσεις πεζών ; 

Άστο, αφού πλέον κοιτάω καθρέφτη και αν δω αμάξι από πίσω δε σταματάω αδερφέ, γιατί είναι κρίμα κι άδικο να πας έτσι :P

ακριβως αυτο. καθε φορα που φτανω σε διαβασει κοιταω καθρεφτες και αρχιζω τους υπολογισμους αμα με περνει να σταματησω.. καταντια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε

φορουσαν ή οχι το παιδακι πρεπει να ναι πισω, τι να το κανει το κρανος αμα θα του διαλυσει τα σπλαχνα ο πατερας που θα πεσει απανω του?

Υπάρχει κάποιος νομος που να λέει οτι το παιδάκι πρέπει να κάθεται πίσω? Δε ξέρω, ρωτάω.

Πάντως σε σχέση με τα 50 χιλιόμετρα και το αν ειναι βλακεία η οχι τα λέει ωραια ο Ιαβέρης.

Κανονικά στην Αθηνα και στη Θεσσαλονικη έπρεπε σε κεντρικές λεωφορους το οριο να ειναι στα 60 το πολύ και σε γειτονιές να μη ξεπερνάει τα 20!! Μονο όσοι έχουν τρακάρει ξέρουν τις συνέπειες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Κανονικά στην Αθηνα και στη Θεσσαλονικη έπρεπε σε κεντρικές λεωφορους το οριο να ειναι στα 60 το πολύ και σε γειτονιές να μη ξεπερνάει τα 20!! Μονο όσοι έχουν τρακάρει ξέρουν τις συνέπειες.

Καλά εντάξει, ας πηγαίνουμε με τα πόδια  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stamer είπε

Κράνος... σιγά! Εδώ βλέπω ένα σωρό τρικάβαλα με παιδάκια (με και χωρίς κράνος), ο Θεός να βάλει το χέρι του δηλαδή :)

Πρόσφατα ειχαν σταματήσει φιλο μου με τη γυναικα και το πιτσιρίκι με παπί. ΔΕΝ τους έγραψαν. Τους έδωσαν συγχαρητήρια που ειχαν αγοράσει κράνος και μπουφανάκι  για το παιδί. 

Δημοσ.

Υπάρχουν δίτροχα καρκινώματα και τετράτροχα καρκινώματα, δυστυχώς και τα δύο σε συντριπτική πλειοψηφία. Απλά δεν χρειάζεται και δεν θα έπρεπε να τους τσουβαλιάζουμε όλους, ειδικά αν δεν τους γνωρίζουμε. Καλό είναι όλοι να κάνουμε συνεχώς την αυτοκριτική μας, μπας και βοηθηθούμε όλοι στην ζούγκλα μας.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Καλά εντάξει, ας πηγαίνουμε με τα πόδια  

Δε διαφωνώ. Δυστυχως μετά τη τράκα το καταλαβαίνει κανεις...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Θα σου πω ότι είμαι της άποψης ότι δεν παίζει να υπάρχει οδηγός που δε κάνει παράβαση του ΚΟΚ

σε αυτό εχεις απολυτο δικιο...Αλλα παραβαση του ΚΟΚ με παραβαση εχουν διαφορα...Άλλο πινω και παιρνω σβαρνα οποιον βρω..Αλλο περναω κοκκινο φαναρι, άλλο παω με μηχανή 150-180χλμ σε δρομο των 50 σε κατοικημενη περιοχη οντας ΑΝΗΛΙΚΟΣ και στο τελος σκοτώνομαι (συνεβη στην περιοχη μου) και άλλο δεν σταματησα στην διαβαση και δεν τους αφησα η δεν εδωσα προτεραιοτητα στον δεξια μου στα στενακια που εψαχνα να παρκαρω...Καπου εκει μπαινουν και τα μηχανάκια. Το να παιρνας αναμεσα σε αμαξια, οκ κανενα θεμα. ΚΑι εγω τους κανω και χωρο μαλιστα και τους δινω προτεραιοτητα οπου μπορω...Αλλα όχι ρε φιλε να μου παιρνεις σβαρνα τους καθρεφτες και να μην σταματας, να μην φορας κρανος-στολη και να παραπονιεσαι που δεν σε αφησα χωρις φλας να στριξεις, η να μου σηκωνεις το χερι αντι για φλας...Η να πηγαίνεις τα παιδια σου στο σχολειο 3καβαλο...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

Πρόσφατα ειχαν σταματήσει φιλο μου με τη γυναικα και το πιτσιρίκι με παπί. ΔΕΝ τους έγραψαν. Τους έδωσαν συγχαρητήρια που ειχαν αγοράσει κράνος και μπουφανάκι  για το παιδί. 

Εκεί που μερικές φορές λέω οτι τίποτα δεν με εκπλήσει πια σε αυτή τη ζωή... έρχεσαι εσύ με ένα τέτοιο σχόλιο! Τι άλλο θα ακούσουμε! 

Υ.Γ. Για να μην αναφέρουμε πόσα τραγικά καθισματάκια παιδιών βλέπουμε σε μπροστινά καθίσματα! (και πάλι δεν τρέχει τίποτα)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

Υπάρχει κάποιος νομος που να λέει οτι το παιδάκι πρέπει να κάθεται πίσω? Δε ξέρω, ρωτάω.

Πάντως σε σχέση με τα 50 χιλιόμετρα και το αν ειναι βλακεία η οχι τα λέει ωραια ο Ιαβέρης.

δε ξερω να σου πω, απλα σκεψου λογικα αυτο που σ εγραψα πριν, θα το διαλυσει το παιδακι που θα πεσει ολοκληρος ενηλικας πανω του.

σε λεωφορους συμφωνω παω μεχρι 60-70 και αισθανομαι ασφαλης. αμα δεν εχω ορατοτητα για καποιο λογο προφανως κοβω. στα στενα νταξει και μεχρι 30 γινεται αναλογα το στενο, παντως συμφωνω οχι πιο πανω. πχ ενα στενο που ξερω οτι παιζουν παιδακια τα οποια ναι μεν προσεχουν και δε πεταγονται παρ αυτα οδηγω αργα. σκεψου τωρα εκει να παει να περασει ο καγκουρας με 50..

Δημοσ.

1 ώρα πριν, palawiaris είπε

http://www.gazzetta.gr/in-motion/article/1053918/na-mpoyn-xekatharoi-kanones-gia-tis-motosikletes

'Εμα άρθρο που τα λέει πιο εντάξει.
Να πω και το άλλο,στην Γερμανία επιτρέπεται μεν αλλά με πολύ περιοριστικούς όρους,δηλαδή αρκετά αδύνατο να το κάνεις.

Τέλος πάντων,όταν σχολούσα από την δουλειά έφευγα σχεδόν πάντα με ένα 125 σκούτερ μαζί με ένα γερμανό με 50άρι σκούτερ.
Έκανα πάντα ένα τσιγάρο πριν ξεκινήσω,ενώ αυτός όχι,έφευγε αμέσως.Στο επόμενο χωριό σε κάτι φανάρια που μάζευε πολλά αυτοκίνητα αυτός στεκόταν πάντα από πίσω.

Έφτανα δίπλα του,πάντα τον έλεγα "είσαι μαλ..ς" στα ελληνικά κιόλας, και έφευγα σφήνα ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
Μία,δυο,τρεις,έρχεται και μου λέει,ξέρεις γιατί δεν το κάνω;
Το δίπλωμα που έχω είναι για σκουτερ με μέγιστη ταχύτητα 30 χλμ,ενώ αυτό πάει πάνω από 45,που δεν επιτρέπεται, και δεν θέλω να προκαλέσω τους αστυνόμους.

-Ρε μάστορα,πάνε βγάλε ένα,το πρόστιμο είναι πιο βαρύ.

-Δεν έχω λεφτά,ίσως αργότερα.

Ε, είσαι μα...ας του έλεγα πάλι.

Χαβαλέ.

κοιτα περιεργα πραγματα.Εγω καποτε ειχα καμια 10ρια γερμανους που πηγαινα και εφερνα.1 ζευγαρι απο την πρωτη μερα κουμπωσε τις ζωνες πισω απο την πλατη γιατι ενοχλουσε το ντιν ντιν(λες να το μαθανε μολις πατησαν το ποδι Ελλαδα?) 

Δυο μου γκρινιαζαν γιατι στην μαραθωνος στην εκκλησια με κατευθυνση προς αγια Παρασκευη απαγορευται να κανεις αριστερα και με παροτρυναν να μην κναω τον κυκλο αλλα να στριβω αριστερα με την δικαιολογια 'μμμμ στην Ελλαδα ειμαστε''

1 ώρα πριν, Narayan είπε

Επειδή λένε ψέματα στην τροχαία πως ήταν ήδη στη λωρίδα και έπεσες επάνω τους. Το όργανο που θα καταγράψει το συμβάν δεν μπορεί να βγάλει κάποιο πόρισμα, σημειώνει μόνο αυτά που βλέπει όταν φτάσει, και δεδομένου πως (βλακωδώς) δεν γίνονται αποδεκτές οι dashcam ως αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο είναι πολύ δύσκολο να βγάλουν οι ασφαλιστικές 100-0 υπαιτιότητα.

Οπότε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε ως οδηγοί αυτοκινήτων για να αποφύγουμε ατύχημα με τα δίτροχα καρκινώματα, είναι να κρατάμε μικρή απόσταση από την δίπλα λωρίδα για να μην μπορούν να περάσουν ανάμεσα.

να ανοιγεις την πορτα μολις σε προσπερνανε να τους πετας κατω.Αφου παρανομουν κιολας πιστευω σε μερικα χρονια να σε ευεργετήσει το κρατος.

1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ειναι κακη χρηση των αστυνομικων. Μπορει να επιβληθει ο κωδικας και με αλλα μεσα. Γιατι να τσεκαρει αστυνομικος το κοκκινο; Ας το τσεκαρει καμερα.

Αλλα πρωτο βημα ειναι να οργανωθουν οι δρομοι. Και στη Βομβαη ή στο Καϊρο, και 100,000 αστυνομικους να βαλεις, ο ΚΟΚ δε θα εφαρμοζεται αφου οι δρομοι ειναι ζουγκλα. Εδω καλα καλα ουτε λωριδες δεν εχουμε. Δεν υπαρχει χωρα με οδηγικη παιδεια που να ειναι οι δρομοι της τυπου Μεσης Ανατολης. Οσο χειροτερος ειναι ο δρομος, τοσο χειροτερη ειναι κι η οδηγηση...

+1

19 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ξερεις τι λεει η παροιμια όμως...Οποιος εχει την μυγα...

Και να μιλάγαμε για καμια πολιτισμενη χωρα να πω ναι εχεις δικιο...Στην Ελλαδα όμως ο χαρακτηρισμος καμικάζι είναι ο πιο ευγενικος για  να χρησιμοποιησεις...Εσυ βεβαια μπορει να εισαι η εξαιρεση. Αλλα υπαρχει απλα για να επιβεβαιωνεις τον κανονα.

αυτοι που γκρινιαζουν για ολους τους αλλους να ξερεις ειναι το πραδειγμα για το τι πρεπει να ΜΗΝ κανεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

σε αυτό εχεις απολυτο δικιο...Αλλα παραβαση του ΚΟΚ με παραβαση εχουν διαφορα...Άλλο πινω και παιρνω σβαρνα οποιον βρω..Αλλο περναω κοκκινο φαναρι, άλλο παω με μηχανή 150-180χλμ σε δρομο των 50 σε κατοικημενη περιοχη οντας ΑΝΗΛΙΚΟΣ και στο τελος σκοτώνομαι (συνεβη στην περιοχη μου) και άλλο δεν σταματησα στην διαβαση και δεν τους αφησα η δεν εδωσα προτεραιοτητα στον δεξια μου στα στενακια που εψαχνα να παρκαρω...Καπου εκει μπαινουν και τα μηχανάκια. Το να παιρνας αναμεσα σε αμαξια, οκ κανενα θεμα. ΚΑι εγω τους κανω και χωρο μαλιστα και τους δινω προτεραιοτητα οπου μπορω...Αλλα όχι ρε φιλε να μου παιρνεις σβαρνα τους καθρεφτες και να μην σταματας, να μην φορας κρανος-στολη και να παραπονιεσαι που δεν σε αφησα χωρις φλας να στριξεις, η να μου σηκωνεις το χερι αντι για φλας...Η να πηγαίνεις τα παιδια σου στο σχολειο 3καβαλο...

Τώρα συμφωνώ μαζί σου :)

Άλλο η διήθηση το πρωί ανάμεσα σε σταματημένα, άλλο η διήθηση με 180 χαω φίλερ στο αμάξι 

Άλλο να πηγαίνεις με το αμάξι 3 το πρωί στη Συγγρού με 100 - 110 (αντί 90 που είναι το όριο), άλλο να πηγαίνεις μέρα μεσημέρι στην παραλιακή με 120-130 και σφήνες σα να μην υπάρχει αύριο

Για αυτό λέω καλό είναι να μη τσουβαλιάζουμε ανθρώπους και καταστάσεις 

5 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Δε διαφωνώ. Δυστυχως μετά τη τράκα το καταλαβαίνει κανεις...

Αν φοβάσαι μη κυκλοφορείς καθόλου 

Εντάξει, να είμαστε προσεκτικοί ΟΚ, αλλά κίνηση εντός αστικού ιστού με τέτοιες ταχύτητες θα ισοδυναμούσε ουσιαστικά με απαγόρευση κίνησης 

Και για να προλάβω τους πονηρούς, που θα σου πουν πάρε ΜΜΜ, σκεφτείτε μόνο και μόνο λεωφορεία, φορτηγά και επαγγελματικά αμάξια να πηγαίνουν με 20 χλμ μέσα στην Αθήνα 

Δε θα έφτανε πουθενά κανείς και τίποτα...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pontez2 είπε

60 και 20 είναι πάρα πολλά.
Με 5 και τσουλώντας έπρεπε να πηγαίνουν.
Δυστηχώς κάτι τέτοιοι όπως γράφεις κυβερνούν και πάμε κατά διαόλου από μποτιλιαρίσματα και ατυχήματα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, palawiaris είπε

60 και 20 είναι πάρα πολλά.
Με 5 και τσουλώντας έπρεπε να πηγαίνουν.
Δυστηχώς κάτι τέτοιοι όπως γράφεις κυβερνούν και πάμε κατά διαόλου από μποτιλιαρίσματα και ατυχήματα.

Συγγνώμη φίλε μου, αλλά είσαι λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...