Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimmy213 είπε

Έχει βάση αυτό με την ιδιωτικότητα (και πρέπει να τηρείται), αλλά λύνεται πολύ εύκολα. Αρκεί ένας νόμος που θα λέει ότι απαγορεύεται η δημοσιοποίηση του βίντεο και ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από τα αρμόδια όργανα/φορείς.

ναι συγνωμη δε το διευκρινησα, προφανως και να απαγορευεται η δημοσιοποιηση του, μιλαμε για τη χρηση του σε ενα δικαστηριο ή αμα θελει η αστυνομια να ψαξει στοιχεια για μια υποθεση κλπ

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Narayan είπε

Οπότε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε ως οδηγοί αυτοκινήτων για να αποφύγουμε ατύχημα με τα δίτροχα καρκινώματα, είναι να κρατάμε μικρή απόσταση από την δίπλα λωρίδα για να μην μπορούν να περάσουν ανάμεσα.

Καλό θα είναι τέτοιοι χαρακτηρισμοί να λείπουν 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Γιατι εισαι διτροχο και δεν σου αρεσε?

Τι δίτροχο εννοείς αρχηγέ μου ;

Δίποδο ον είμαι, δίτροχο προφανώς δεν είμαι καθώς δεν είμαι αντικείμενο 

• Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Καλό θα είναι τέτοιοι χαρακτηρισμοί να λείπουν 

Αν δεν ανήκεις σε αυτούς που παρανομούν δεν καταλαβαίνω γιατί σε πείραξε.

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

'Αρα γιατί θίγεσαι για τον χαρακτηρισμό;

Γιατί θίγομαι ως οδηγός μοτοσυκλέτας 

Μόλις τώρα, Narayan είπε

Αν δεν ανήκεις σε αυτούς που παρανομούν δεν καταλαβαίνω γιατί σε πείραξε.

Δες παραπάνω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Ξερεις τι λεει η παροιμια όμως...Οποιος εχει την μυγα...

Και να μιλάγαμε για καμια πολιτισμενη χωρα να πω ναι εχεις δικιο...Στην Ελλαδα όμως ο χαρακτηρισμος καμικάζι είναι ο πιο ευγενικος για  να χρησιμοποιησεις...Εσυ βεβαια μπορει να εισαι η εξαιρεση. Αλλα υπαρχει απλα για να επιβεβαιωνεις τον κανονα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

κατσε βρε συ, και γω μηχανακι οδηγω, αλλο που εχω πιο υψηλα "στανταρ" για να δοκιμασω φιλτραρισμα αντι των καμικαζι εκει εξω. μια χαρα γινεται μ ασφαλεια αρκει να προσεξεις καποια πραγματα, οχι μονο ειδα χωρο και πεταχτηκα σφηνα. προφανως αυτο σημαινει οτι μπορεις να κανεις λιγοτερα φιλτραρισματα, ειδικα μεσα στη κινηση που ο χωρος ειναι λιγος, οι οδηγοι μπορει να μη σ εχουν δει, δεν υπαρχει αρκετη αποσταση για επιταχυνση, κλπ το κανω σχεδον μονο στα φαναρια και παλι σιγα σιγα μην ανοιξει καμια πορτα.

Ο Κώδικας λέει πως απαγορεύεται η διήθηση ναι ή όχι; Μπορείς να είσαι "ολίγον" παράνομος; 

3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Οι οδικές αρτηρίες είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός. Έχει υγιή κύταρα (όσους οδηγούν σύμφωνα με τον Κώδικα), έχει και τα καρκινώματα (όλους τους υπόλοιπους). Αν ανηκείς στην πρώτη κατηγορία, επαναλαμβάνω πως δεν έχεις λόγο να θιχτείς από τον χαρακτηρισμό. 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 16/12/2018 στις 5:52 ΠΜ, Χάρης Μυλωνίδης είπε

Ελλάδα του 2018 προσοχή ειδικά όταν οδηγάνε γυναίκες 😂🤣

Kαταρχην το βιντεο ειναι του 2004. Κατα δευτερον, δεν νομιζω οτι χρειαζεται προσοχη αναλογα με το τι φυλο εχεις απεναντι σου. Παρανομιες / καγκουριες βλεπω καθημερινα και απο τα 2 φυλα.

Οποτε καλο θα ηταν τετοιες εκφρασεις να λειπουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Narayan είπε

Ο Κώδικας λέει πως απαγορεύεται η διήθηση ναι ή όχι; Μπορείς να είσαι "ολίγον" παράνομος; 

Οι οδικές αρτηρίες είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός. Έχει υγιή κύταρα (όσους οδηγούν σύμφωνα με τον Κώδικα), έχει και τα καρκινώματα (όλους τους υπόλοιπους). Αν ανηκείς στην πρώτη κατηγορία, επαναλαμβάνω πως δεν έχεις λόγο να θιχτείς από τον χαρακτηρισμό. 

Ειλικρινά σου μιλάω, δεν έχω διάθεση να μπω στη διαδικασία να ανοίξω κουβέντα για το πως οδηγώ εγώ 

Θα σου πω ότι είμαι της άποψης ότι δεν παίζει να υπάρχει οδηγός που δε κάνει παράβαση του ΚΟΚ

Οπότε πριν αρχίσεις να μοιράζεις καρκίνους από δω κι από εκεί, σκέψου εσύ αν περνάς τα 50 χλμ σε κατοικημένη περιοχή, αν έχεις παρκάρει ποτέ σου πιο κοντά σε φανάρι ή stop από ότι λέει ο νόμος κλπ κλπ κλπ 

Μετά τα ξαναλέμε 

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Narayan είπε

το αμα ειναι νομιμο ή οχι ειναι αλλη ιστορια, αν και στην ελλαδα απλα δε προβλεπεται, δε μπορεις ομως να περνεις ισα κ ομοια ολους οσους κανουν φιλτραρισμα, που στη τελικη αμα γινει με ασφαλεια δε σ ενοχλει και σε κατι. οπως σ ειπα δυσκολα να το κανω στη κινηση, προτιμω στα φαναρια προσεκτικα.

οταν πας και στριμωχνεσαι στο διπλα ρευμα μονο εμενα που οδηγω με προσοχη θα κοψεις, αντιθετα ο καμικαζι θα περασει οπως ειναι και θα σου ξηλωσει και το καθρεφτη. 

Δημοσ.
Στις 15/12/2018 στις 12:44 ΠΜ, adi32 είπε

Χτες μπροστα μου πηγαινε μηχανακι οπου ο μπαμπας ειχε μπροστα του το παιδακι του και ο ιδιος καπνιζε ταυτοχρονα 

Απο περιέργεια...Φορουσαν κράνος? Διοτι έχω δει πολλους με πιτσιρίκια αλλά φοράνε παιδικο κράνος τα παιδάκια και ο πατέρας

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ειλικρινά σου μιλάω, δεν έχω διάθεση να μπω στη διαδικασία να ανοίξω κουβέντα για το πως οδηγώ εγώ 

Θα σου πω ότι είμαι της άποψης ότι δεν παίζει να υπάρχει οδηγός που δε κάνει παράβαση του ΚΟΚ

Οπότε πριν αρχίσεις να μοιράζεις καρκίνους από δω κι από εκεί, σκέψου εσύ αν περνάς τα 50 χλμ σε κατοικημένη περιοχή, αν έχεις παρκάρει ποτέ σου πιο κοντά σε φανάρι ή stop από ότι λέει ο νόμος κλπ κλπ κλπ 

Μετά τα ξαναλέμε 

αυτο με τα 50χλμ ειναι μεγαλη βλακεια. υπαρχουν λεωφοροι που ανετα πας και λιγακι παραπανω 60-70 και υπαρχουν απειροι δρομοι που με το ζορι να πας 30 αντε 40 βαρια. καθε φορα με το μηχανακι ειμαι και παω ομορφα κ ωραια και κοβω στις διασταυρωσεις, αν θυμαμαι καλα οριζεται και στο κοκ, και χω απο πισω μου το καθε καγκουρα με το τουρμπατο αμαξι του να χει πλησιασει στο χιλιοστο και να κορναρει επειδη ηθελε να περασει οπως ειναι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε

αυτο με τα 50χλμ ειναι μεγαλη βλακεια. υπαρχουν λεωφοροι που ανετα πας και λιγακι παραπανω 60-70 και υπαρχουν απειροι δρομοι που με το ζορι να πας 30 αντε 40 βαρια. καθε φορα με το μηχανακι ειμαι και παω ομορφα κ ωραια και κοβω στις διασταυρωσεις, αν θυμαμαι καλα οριζεται και στο κοκ, και χω απο πισω μου το καθε καγκουρα με το τουρμπατο αμαξι του να χει πλησιασει στο χιλιοστο και να κορναρει επειδη ηθελε να περασει οπως ειναι

Ξέρεις πόσες φορές έχουν πάει να με σκοτώσουν στον Πειραιά επειδή σταματάω σε διαβάσεις πεζών ; 

Άστο, αφού πλέον κοιτάω καθρέφτη και αν δω αμάξι από πίσω δε σταματάω αδερφέ, γιατί είναι κρίμα κι άδικο να πας έτσι :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...