Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Axelq είπε

Και μου απαντάει, λες και ήταν το πιο λογικό πράγμα στο κόσμο "Δεν ήθελα να βγω από αυτή την έξοδο...."

Η αφορμή ήταν οτι έκανε λάθος στην έξοδο, αλλά παιζει να θεωρουσε οτι δεν έκανε κάτι παρανομο, διότι μπορει να ειναι παρανομο να πηγαινεις αναποδα σε μονοδρομο, αλλά αν πηγαινεις με όπισθεν δεν είναι ( 1-1=0). Mind Blown!  Αν έπεφτε πάνω σου και δεν είχες μάρτυρα, θα μπορουσε να ισχυριστεί οτι εσύ έπεσες πάνω του και θα έβγαινες και φταίχτης. 

• Like 1
  • Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tindfbptmv1 είπε

τις ιδιες μλκιες κανει και αυτος, τι βριζει?

σαμπως οι υπολοιποι που κανουν μλκιες δε βριζουν? :P

θα τον σκοτωσουν καμια μερα και θα φταιει αυτος, δε μπορει να κοιτανε οι αλλοι το καθρεφτη ολη την ωρα μηπως αποφασισει να πεταχτει σφηνα ο καθε πιθηκας..

και οδηγω μηχανακι, δε τα λεω απ την απ εξω. ασφαλες φιλτραρισμα κανεις μονο οταν ειναι σταματημενοι, και οχι παντα. οταν κινουνται τα οχηματα θελει τεραστια προσοχη. προσωπικα θα εκανα 1/10 προσπερασεις απ οτι κανει δ αυτος. καλυτερα να ξυπνησω 10 λεπτα νωριτερα παρα λαμες στα ποδια (αν θα χω)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, nemesiskp είπε

Δεν το βρίσκω αλλά μέσες άκρες είμασταν τρεις σε φανάρι για αριστερά. Εγώ στην μέση και μπρος πίσω οι άλλοι. Γενικά είναι φανάρι που κρατάει λίγο. Σκάει ο μάγκας λοιπόν μας περνάει και τους τρεις και βγάνει μπροστά. Κόβω εγώ τον μπροστινό μου ότι δεν θέλει να τον αφήσει γιατί βάζει πρώτη και αρχίζει να τσουλαει σιγά σιγά, ώστε όταν ανάψει φανάρι να φύγει στα μπαμ.Ξεκινάμε λοιπόν, ο μπροστά φεύγει σβέλτα και δεν τον αφήνει. Πάει να χωθεί σε εμένα, αλλά είχα ήδη κλείσει την απόσταση. Για να μπει βγάζει φλας(ο Έλληνας βγάζει φλας μόνο όταν θέλει να κάνει μαλάκια) βλέπει ότι επιμένω και κόβει. Κοιτάω καθρέφτη, και για κακή του τύχη ο πίσω μου είχε ακριβώς την ίδια αντίδραση με εμένα. Φτάνουμε με τα πολλά στην νησίδα, οι τρεις στρίβουμε κανονικά και αυτός κοκαλωνει αλλιώς θα σκαρφαλώνε πεζοδρόμιο. Κατέληξε να κάνει όπισθεν αλλά είχε ήδη ξεκινήσει η κάθετη κυκλοφορία που του κορναρανε και είχε κολλήσει. 

Δεν ξέρω αν είσαι Θεσσαλονίκη αλλά είναι ακριβώς ένα τέτοιο φανάρι για να μπεις στην Καυτατζόγλου που όλοι οι καγκουρες επειδή δεν μπορούν να περιμένουν στην ουρά έρχονται από δεξιά και είναι ακριβώς η ίδια εικόνα. 

Θεσσαλονίκη γενικά τα πράγματα είναι τραγικά οδηγάω κάθε μέρα μέσα από την πόλη για να πάω στην δουλειά. Είμαστε ζούγκλα. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Zerg13 είπε

2) οι τελευταιοι που διακαιουνται να ομιλουν ειναι οι μηχανοβιοι. Ζωα και καγκουρια. Να μην αναφερω τα γκαζια τα ζημερωματα οταν κοιμομαστε.

το οτι γυρισε το βιντεο μηχανοβιος χανει οποιο δικιο εχει. ΓΤΠ τους εχουν γιατι κανουν οτι γουσταρουν, για κλωτσιες ειναι.

Είσαι ισοπεδωτικός όσο δε πάει άλλο...

Καβάλα μηχανάκι, ντύσου σωστά, οδήγησε σωστά, και έλα να μου πεις όταν σε περνάει φίλερ ο κάθε γρήγορος καραγκιόζης στους 30 πόντους πως θα νιώσεις...  

Και όταν κινείσαι νόμιμα στη λεωφορειολωρίδα, ξέρεις τι πλάκα έχει να κόβει τιμόνι δεξιά χωρίς φλας στα καλά καθούμενα ο κάθε μαλάκας επειδή είδε ένα κενό 40 μέτρων στο οδόστρωμα, εκεί να δεις τι ωραία που είναι

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 16/12/2018 στις 2:43 ΠΜ, isay είπε

Θα βγω λιγο offtopic να μοιραστω μια παρατηρηση μου και βοηθήστε αν εχετε κάποια ιδεα.

Εχω παρατηρήσει οτι οι οδηγοι smart έχουν μια πολύ πιο επιθετική και αλαζονικη συμπεριφορα στο δρόμο, που δεν μπορω να κατανοήσω, ουτε δικαιολογήσω. Και αλλα μικρα αυτοκίνητα έχουν όνομα, design, δυναμισμο και καλο κινητήρα (π.χ. cooper) αλλα δεν εχω παρατηρήσει αναλογα ποσοστα αλαζονικης συμπεριφορας. 

Οπως παλιοτερα έβλεπες saxo rallye και ήταν πολύ πιθανο ο οδηγος να ειναι κάγκουρας, κάτι αναλογο μου βγαίνει με το smart στις μέρες μας. Εχω φτάσει στο σημείο να τα αποφευγω (ειδικά αν οδηγώ φορτηγάκι) γιατί φοβάμαι οτι με τον τροπο που οδηγουν αν τρακάρουμε θα περάσω απο πάνω τους

Δεν εχω οδηγήσει smart, οποτε δεν ξέρω αν το αυτοκινητο σου προκαλει μια τετοια συμπεριφορα. Επισης ΝΑΙ υπάρχουν εξαιρέσεις οδηγών.

Το έχω ξαναγράψει και εγώ αυτό που λες για τα smart σε άλλο thread και βλέπω γενικά οτι έχουν πολλοί την ίδια αντίληψη. Χωρίς φυσικά να τους τσουβαλιάζουμε όλους όσους οδηγούν smart, είναι έτσι όπως τα λες. Πάντως δεν είναι μόνο τα smart, γενικά στην αττική οδό που περνάω κάθε μέρα το βλέπω στα περισσότερα μικρά αυτοκίνητα. Είναι αυτά που συνήθως τρέχουν υπερβολικά (όσο μπορούν φυσικά). Εγώ θα φανώ λίγο πιο "σκληρός" στην κριτική μου από τους υπόλοιπους και θα πω οτι απλά είναι κομπλεξ. Προσωπικά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Δημοσ.
Στις 15/12/2018 στις 12:44 ΠΜ, adi32 είπε

.....Καπως πρεπει να μπει μια ταξη γιατι θα καταληξουμε Ινδια 

Είμαστε Ινδία, όπως και σε πολλά άλλα

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ που είμαι πεζός παιδιά κάθε πρωί που πάω δουλειά σταματάω πλατεία Αμπελοκήπων και περπατάω κάνα 5λεπτο πεζοδρόμιο Βασιλίσσης Σοφίας. Εε σε αυτό το 5λεπτο παίζω super Mario real life, προσπαθώ να αποφύγω παπάκια πανω στο πεζοδρόμιο μη με πατήσουν (αντίστοιχες χελώνες στο Μάριο) γιατί πάνε από το πεζοδρόμιο αφού έχει κίνηση ο δρόμος. Σταματημένα αμάξια κανονικά πάνω στο πεζοδρόμιο επίσης και στα φανάρια ακριβώς εκεί που είναι η διάβαση ( αυτά είναι οι πράσινοι σωλήνες και τα κενα 😋

Είμαστε τόσο ζώα τελικά? 

• Like 3
Δημοσ.

Τη περασμένη εβδομάδα, κάπου στη Πειραιώς στεκόμουν στο πεζοδρόμιο όταν ένα ταξί πλησίασε και κόρναρε με μανία. Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να χαμουρίζω το κινητό  μου. Σε κάποια φάση:

Ταρίφας: Ρε μ@λ@κα, δεν ακούς που σου κορνάρω;

Εγώ: Τι θέλεις ρε γ@μημ#νε;

Ταρίφας: Κάνε στην άκρη!

Προφανώς ήθελε να καβαλήσει το πεζοδρόμιο. Θα του έσπαγα τα μούτρα, αλλά πρόσεξα πως δεν είχε πάρει χαμπάρι το κολονάκι δίπλα απ' το πόδι μου. Με χαρά έκανα στην άκρη. Πήρε φόρα και... Instant karma! Του άξιζε και με το παραπάνω. Πέθανα στα γέλια!

• Like 13
  • Thanks 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Τη περασμένη εβδομάδα, κάπου στη Πειραιώς στεκόμουν στο πεζοδρόμιο όταν ένα ταξί πλησίασε και κόρναρε με μανία. Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να χαμουρίζω το κινητό  μου. Σε κάποια φάση:

Ταρίφας: Ρε μ@λ@κα, δεν ακούς που σου κορνάρω;

Εγώ: Τι θέλεις ρε γ@μημ#νε;

Ταρίφας: Κάνε στην άκρη!

Προφανώς ήθελε να καβαλήσει το πεζοδρόμιο. Θα του έσπαγα τα μούτρα, αλλά πρόσεξα πως δεν είχε πάρει χαμπάρι το κολονάκι δίπλα απ' το πόδι μου. Με χαρά έκανα στην άκρη. Πήρε φόρα και... Instant karma! Του άξιζε και με το παραπάνω. Πέθανα στα γέλια!

καλεσες την τροχαια να ρθουν να τον "βοηθησουν"? :P

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

καλεσες την τροχαια να ρθουν να τον "βοηθησουν"? :P

Κοκκίνισε τόσο που νόμιζα πως θα πάθαινε εγκεφαλικό. Είναι μερικοί... Άστα να πάνε!

Δημοσ.
Στις 14/12/2018 στις 7:51 ΜΜ, adi32 είπε

Απελπιστικη η κατασταση στους δρομους και κανεις δε νοιαζεται 

Δειτε στο 1,29'' το δολοφονο

Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο, είναι ζούγκλα η φάση στην Ελλάδα. Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, κάνεις και εσύ πολλές παραβάσεις, πιθανότητα χωρίς να τις καταλαβαίνεις καν, το οποίο είναι και το χειρότερο. 

Για παράδειγμα το ότι έχεις μηχανή και (έτυχε να) χωράς να περάσεις ανάμεσα από τις 2 λωρίδες, έχεις την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη αν προκληθεί ατύχημα. Και αυτός που θα χτυπήσει θα είσαι εσύ, το αμάξι απλά γρατζουνιά. Και θα χτυπήσεις, και θα πληρώνεις τη ζημιά σου. Επίσης αλλαγές λωρίδας δεξιά και αριστερά και σπάνια είδα (ΑΝ ΕΙΔΑ και καθόλου) να βγάζεις φλας. Είναι αποκλειστική υποχρέωση των αυτοκινήτων? Δε νομίζω. 

Στο πρώτο video ο ταξιτζής κλείνει το δρόμο, και εσύ ως γνήσιος έλληνας ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ για να περάσεις, ενω υπάρχει εκει ΚΑΙ ΠΕΖΟΣ!!!! ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???????????????

Στο δε δεύτερο βίντεο στο 4:18 θέλεις να μας εξηγησεις τί λάθος έκανε το Smart? Αν ήσουν αμάξι θα έκανες το ίδιο? Όχι. Ε λοιπόν μάθε ότι οι ΙΔΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ισχύουν και για σένα. Το ότι (ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ) χώραγες δε σημαίνει ότι μπορούσες να προσπεράσεις. Τον προσπέρασες λοιπόν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, αφού σύμφωνα με τον ΚΟΚ πρέπει να είσαι πίσω του, με δεδομένο ότι ήταν προπορευόμενο όχημα και υπήρχε μόνο μία ωφέλιμη λωρίδα κυκλοφορίας, με δεδομένο ότι η δεξιά ήταν κατειλημμένη (νόμιμα ή παράνομα δε το ξέρω, δεν ξέρω τον δρόμο εκεί). Αν σε πέταγε στο πεζοδρόμιο, ΘΑ ΕΦΤΑΙΓΕΣ. Αν στο video μας δείχνεις ότι ο τύπος μέσα κρατάει κάτι σαν κινητό (δεν μπορώ να καταλάβω τί είναι), ναι είναι παράνομο και χρειάζεται να του κόψουν κλήση. Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ παράβαση όμως παραμένει...

Δεν θέλω να σε κράξω.. αλλά είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε, χωρίς να ΝΙΩΘΟΥΜΕ καν τί κάνουμε εμείς παντελώς λάθος.

• Like 7
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, polaki said:

Δεν θέλω να σε κράξω

Γιατί μιλάς στο 2ο ενικό? Ο topic starter δεν είναι αυτός στα video. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, εμένα προχθες 2 φορές πήγαν να με πατήσουν μηχανάκια γιατί πέρασαν με κόκκινο... 

Άσε που περπατάς στο πεζοδρόμιο και αναγκαστικά βγαίνεις στον δρόμο γιατί ο άλλος έχει παρκάρει πάνω και δεν χωράς. Μια μέρα απλώς θα κάνω τον Ταρζάν και θα αρχίσω να σκαρφαλώνω αμάξια :P

Πραγματικά στην Ελλάδα ένας νόμος πρέπει να εφαρμοστεί για τόσο σοβαρές παραβάσεις (να τρέχεις με 200, να περνάς κόκκινο κτλ.), αφαίρεση διπλώματος για πάντα. 

Να μου πεις αν δεν υπάρχει αστυνόμευση ποιος θα τους πιάσει... είναι και αυτό μεγάλο πρόβλημα...

Επεξ/σία από godfather0991
Δημοσ.

Δε γινεται να βγαλουμε 1.000 αστυνομικους τη μερα στην Αθηνα μονο και μονο να ελεγχουν τον ΚΟΚ. 

Γινεται ομως για παραδειγμα:

-Να υπαρχει ελεγχος στη σταθμευση, αλλα οχι οπως τωρα, που απλα κοιτανε μονο ποιος δεν εχει παρκομετρο. Να σκιζουν αυτους που παρκαρουν σε αναπηρικες, που κλεινουν δυο θεσεις, πεζοδρομια, ραμπες κλπ. 

-Να μπουν καμερες στα φαναρια που να σκαναρουν ποιος περναει με κοκκινο. Υπαρχει σε αλλες χωρες, γιατι οχι κι εδω. Και προστιμο για πληρωμη σε 10 μερες, αλλιως στην εφορια.

-Να μπουν εμποδια αν ειναι δυνατον που να διαχωριζουν τις λωριδες. Ειχα δει οτι το εκαναν σε καποιους δρομους στη Λαρισα και νομιζω οτι πρεπει να ακολουθησουμε το ιδιο παραδειγμα. Ετσι βαζεις εμποδιο σε ολους τους εξυπνους που αποφευγουν τη λωριδα που εχει κινηση και πανε στην αλλη. 

-Να δημιουργηθουν περισσοτερες θεσεις νομιμου παρκινγκ. Οσο πιο πολλες πιθανοτητες εχει καποιος να παρκαρει νομιμα, εστω και με παρκομετρο, τοσο αποθαρρυνεται απο το να κανει παρανομια. Υπαρχουν εκατονταδες δρομοι που η σταθμευση απαγορευεται for no obvious reason. Αντι για αυτο, θα μπορεις να νομιμοποιησεις τη σταθμευση εκει που γινεται (αφου και τωρα παρκαρουν) και τα εσοδα απο τα παρκομετρα να πανε σε δημιουργια υποδομων. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...