Zerg13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα σχολιασω το πρωτο βιντεο. 1) και ο ιδιος κανει παραβασεις, κινειται στην διαχωριστικη λωριδα και πρσπερναει αμαξια 2 μαζι. 2) οι τελευταιοι που διακαιουνται να ομιλουν ειναι οι μηχανοβιοι. Ζωα και καγκουρια. Να μην αναφερω τα γκαζια τα ζημερωματα οταν κοιμομαστε. το οτι γυρισε το βιντεο μηχανοβιος χανει οποιο δικιο εχει. ΓΤΠ τους εχουν γιατι κανουν οτι γουσταρουν, για κλωτσιες ειναι. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13 5 5
adi32 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Zerg13 είπε το οτι γυρισε το βιντεο μηχανοβιος χανει οποιο δικιο εχει Οι περισσότεροι μηχανόβιοι κάνουν άπειρες παρανομίες αλλά αυτό δεν ακυρώνει αυτά που οι υπόλοιποι
nemesiskp Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άλλο καρκίνωμα είναι αυτοί που περνάνε την ουρά στο φανάρι και κάθονται μπροστά. Δεν ξέρω, οπότε βλέπω να γίνεται αυτό μου γυρνάνε τα μάτια. Αν είναι κοντά στο ύψος μου και με παίρνει, θα τον φτάσω στο αμήν να μπει από πίσω. Μην τους αφήνετε. Έχω γράψει σε άλλο θέμα ένα επικό coop που είχαμε κάνει τρία αμάξια(άγνωστοι μεταξύ μας) σε ένα τέτοιο @, που τον κλείσαμε και οι τρεις και έμεινε στο αντίθετο ρεύμα κολλημένος στην νησίδα να τον κράζουν οι κάθετα διερχομενοι που έβγαιναν με πράσινο. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από nemesiskp 4 1 1
tritonas00 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, adi32 είπε Ειδικά αν έχουν πίσω κολλημένο και το μήλο εκεί να δεις κακια φαρα
Tsino Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Άλλο καρκίνωμα είναι αυτοί που περνάνε την ουρά στο φανάρι και κάθονται μπροστά. Δεν ξέρω, οπότε βλέπω να γίνεται αυτό μου γυρνάνε τα μάτια. Αν είναι κοντά στο ύψος μου και με παίρνει, θα τον φτάσω στο αμήν να μπει από πίσω. Μην τους αφήνετε. Έχω γράψει σε άλλο θέμα ένα επικό coop που είχαμε κάνει τρία αμάξια(άγνωστοι μεταξύ μας) σε ένα τέτοιο @, που τον κλείσαμε και οι τρεις και έμεινε στο αντίθετο ρεύμα κολλημένος στην νησίδα να τον κράζουν οι κάθετα διερχομενοι που έβγαιναν με πράσινο. δωσε link
adi32 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Όποιος κινείται 8 το πρωί βουλιαγμένης από Αργυρούπολη προς Γλυφάδα σίγουρα θα έχει δει έναν αρχικαφρο με σαράβαλο λαχανι golf. Το τι παρανομία κάνει και τι σφήνα για να φτάσει πρώτος στο φανάρι δε λέγεται. Καταλήγει στο φανάρι του cityplaza όπου φυσικά μπαίνει διπλή σειρά μπροστά από όλους και στρίβει αριστερά
nik0laus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, isay είπε @papoys1 @stormrain @teddy71 Thanks παιδια, άρα δεν ειναι ιδέα μου @nik0laus Νικο, να υποθεσω οτι εισαι κάτοχος και οδηγός smart; Σε ρωτώ λόγω του υφους της απαντησης που εδωσες Όχι δεν έχω σμαρτ , το έγραψα για να αιτιολογήσω τη συμπεριφορά τους. Συμφωνώ μαζί σου , επίσης παλιότερα πριν από τα σαξόραλλα κίνδυνος ήταν οι κάτοχοι αλφα33 ... 1
nemesiskp Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Tsino είπε δωσε link Δεν το βρίσκω αλλά μέσες άκρες είμασταν τρεις σε φανάρι για αριστερά. Εγώ στην μέση και μπρος πίσω οι άλλοι. Γενικά είναι φανάρι που κρατάει λίγο. Σκάει ο μάγκας λοιπόν μας περνάει και τους τρεις και βγάνει μπροστά. Κόβω εγώ τον μπροστινό μου ότι δεν θέλει να τον αφήσει γιατί βάζει πρώτη και αρχίζει να τσουλαει σιγά σιγά, ώστε όταν ανάψει φανάρι να φύγει στα μπαμ.Ξεκινάμε λοιπόν, ο μπροστά φεύγει σβέλτα και δεν τον αφήνει. Πάει να χωθεί σε εμένα, αλλά είχα ήδη κλείσει την απόσταση. Για να μπει βγάζει φλας(ο Έλληνας βγάζει φλας μόνο όταν θέλει να κάνει μαλάκια) βλέπει ότι επιμένω και κόβει. Κοιτάω καθρέφτη, και για κακή του τύχη ο πίσω μου είχε ακριβώς την ίδια αντίδραση με εμένα. Φτάνουμε με τα πολλά στην νησίδα, οι τρεις στρίβουμε κανονικά και αυτός κοκαλωνει αλλιώς θα σκαρφαλώνε πεζοδρόμιο. Κατέληξε να κάνει όπισθεν αλλά είχε ήδη ξεκινήσει η κάθετη κυκλοφορία που του κορναρανε και είχε κολλήσει. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από nemesiskp 5 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ηταν μια άξια νίκη! Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από ThReSh
papoys1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Δεν το βρίσκω αλλά μέσες άκρες είμασταν τρεις σε φανάρι για αριστερά. Εγώ στην μέση και μπρος πίσω οι άλλοι. Γενικά είναι φανάρι που κρατάει λίγο. Σκάει ο μάγκας λοιπόν μας περνάει και τους τρεις και βγάνει μπροστά. Κόβω εγώ τον μπροστινό μου ότι δεν θέλει να τον αφήσει γιατί βάζει πρώτη και αρχίζει να τσουλαει σιγά σιγά, ώστε όταν ανάψει φανάρι να φύγει στα μπαμ.Ξεκινάμε λοιπόν, ο μπροστά φεύγει σβέλτα και δεν τον αφήνει. Πάει να χωθεί σε εμένα, αλλά είχα ήδη κλείσει την απόσταση. Για να μπει βγάζει φλας(ο Έλληνας βγάζει φλας μόνο όταν θέλει να κάνει μαλάκια) βλέπει ότι επιμένω και κόβει. Κοιτάω καθρέφτη, και για κακή του τύχη ο πίσω μου είχε ακριβώς την ίδια αντίδραση με εμένα. Φτάνουμε με τα πολλά στην νησίδα, οι τρεις στρίβουμε κανονικά και αυτός κοκαλωνει αλλιώς θα σκαρφαλώνε πεζοδρόμιο. Κατέληξε να κάνει όπισθεν αλλά είχε ήδη ξεκινήσει η κάθετη κυκλοφορία που του κορναρανε και είχε κολλήσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν είσαι πρώτος σε παρόμοιο φανάρι και δεις από τον καθρέφτη τον άλλον να κινείται να μπει μπροστά είσαι έτοιμος και κινείσαι παράλληλα από αυτόν και δεν τον αφήνεις κινούμενος ευθεία ώστε να μην μπορεί να μπει αριστερά.Τον πας καροτσάκι μέχρι το απέναντι διάζωμα αν χρειαστεί. Να είσαι σίγουρος ότι οι πίσω καθώς και οι απέναντι αν χρειαστεί θα σε καλύψουν και όλοι μαζί θα τα βάλουν μαζί του.Αυτοί οι οδηγοί είναι η μεγαλύτερη πληγή των δρόμων. Ένα από αυτά τα φανάρια.Βλέπεις την ουρά και βλέπεις τον ξύπνιο που μπήκε μπροστά.Στο συγκεκριμένο μπορεί να δεις και 2 και 3 και 4 να το κάνουν.Πολλές φορές κλείνουν και το ένα ρεύμα που πάει ευθεία.Εγώ εδώ αν είμαι μπροστά και αντιληφθώ κάποιον είμαι ικανός να πάω ευθεία μέχρι το απέναντι διάζωμα και να μην τον αφήσω να μπει μπροστά.Έτσι θέλουν. 2 1
Alexandros7474 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Στις 14/12/2018 στις 11:51 ΜΜ, adi32 είπε Κι εδω εικονες απο ελληνικο παρκινγκ Αυτό δεν είναι parking είναι αλάνα . Συγκρ εις ανομία πράγματα . 11 ώρες πριν, nik0laus είπε Tης κοντής ψ..λής της φταίνε οι τρίχες Για να το λες έτσι θα ναι
adi32 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Αυτό δεν είναι parking είναι αλάνα . Συγκρ εις ανομία πράγματα . Είναι πάρκινγκ του μετρό. Το ότι δεν έχει διαγραμμισεις δε σημαίνει ότι μπαίνουμε μέσα και το παραταμε όπου βρούμε σε στυλ τετρις κλείνοντας τους άλλους. Αυτός που το κάνει σημαίνει ότι είναι ανίδεος από οδήγηση ανεγκέφαλος και μεγάλο γαϊδούρι Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από adi32 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, isay είπε Θα βγω λιγο offtopic να μοιραστω μια παρατηρηση μου και βοηθήστε αν εχετε κάποια ιδεα. Εχω παρατηρήσει οτι οι οδηγοι smart έχουν μια πολύ πιο επιθετική και αλαζονικη συμπεριφορα στο δρόμο, που δεν μπορω να κατανοήσω, ουτε δικαιολογήσω. Και αλλα μικρα αυτοκίνητα έχουν όνομα, design, δυναμισμο και καλο κινητήρα (π.χ. cooper) αλλα δεν εχω παρατηρήσει αναλογα ποσοστα αλαζονικης συμπεριφορας. Οπως παλιοτερα έβλεπες saxo rallye και ήταν πολύ πιθανο ο οδηγος να ειναι κάγκουρας, κάτι αναλογο μου βγαίνει με το smart στις μέρες μας. Εχω φτάσει στο σημείο να τα αποφευγω (ειδικά αν οδηγώ φορτηγάκι) γιατί φοβάμαι οτι με τον τροπο που οδηγουν αν τρακάρουμε θα περάσω απο πάνω τους Δεν εχω οδηγήσει smart, οποτε δεν ξέρω αν το αυτοκινητο σου προκαλει μια τετοια συμπεριφορα. Επισης ΝΑΙ υπάρχουν εξαιρέσεις οδηγών. Μου θυμιζεις εναν τυπο που ειχα κατσει μαζι στο αεροπλανο, καθηγητη πανεπιστημιου. Μου επιασε την κουβεντα και μου λεει: Επειδη εισαι νεος οδηγος, οταν βλεπεις καποιον να οδηγει Σμαρτ απομακρυνσου οσο πιο πολυ γινεται 😅 Δε σου προκαλει τετοια συμπεριφορα το Σμαρτ, πρωτα απο ολα τα περισσοτερα ειναι ψοφια, εκτος των Brabus (που κανενας σωστος καγκουρας δεν εχει γιατι κοστιζει). Τα υπολοιπα φτανουν μεχρι 84 αλογα το πολυ (κυριως τα 70αρια κυκλοφορουν) και σε συνδυασμο με το ημιαυτοματο κιβωτιο-μουλαρι που εχουν απο τη μαμα τους, δεν πανε βημα. Οποτε δεν ειναι το αυτοκινητο οτι τραβαει και τους προκαλει. Αυτο που φταιει ειναι ξανα η νοοτροπια του οδηγου, αυτος που κανει σφηνες με το σμαρτ ειναι αυτος που θα εκανε σφηνες με τη μηχανη και νιωθει οτι αφου εχει μικρο αυτοκινητο μπορει να κανει αρκετες απο αυτες, αν οδηγουσε οτιδηποτε αλλο θα ηταν απαγορευτικο. 1 ώρα πριν, Alexandros7474 είπε Αυτό δεν είναι parking είναι αλάνα . Συγκρ εις ανομία πράγματα . Για να το λες έτσι θα ναι Πηγαινε μια στο παρκινγκ της Κατεχακη αφου θες παρκινγκ με διαγραμμισεις κλπ. Ολες οι θεσεις αναπηρων πιασμενες (μαλλον τον προτιμουν τα ΑΜΕΑ στις 8 το βραδυ το σταθμο αυτο) και αυτοκινητα που πιανουν 2 και 3 θεσεις, ο,τι ωρα και μερα και να πας. Το ιδιο και σε παρκινγκ απο σουπερμαρκετ κλπ. Πριν λιγο διαστημα σκαει τυπος με Rav4 και παρκαρει γκαζωμενος στην αναπηρικη θεση στο σουπερμαρκετ, γιατι προφανως οταν εχεις 4χ4 αυξανονται τα δικαιωματα σου. Καποιος τον εκραξε, δικαιολογημενα, και ο τυπος δε το πηρε κι απλα ειπε: αφου εχει κι αλλες ελευθερες θεσεις, δεν πειραζει. Και δυστυχως δεν ειναι η εξαιρεση αλλα ο κανονας... 7
Axelq Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο που μου έχει συμβεί στα 10 χρόνια που οδηγώ, ξεκινάω από το φανάρι πρώτος και πλησιάζω την έξοδο για τον αυτοκινητόδρομο, επαναλαμβάνω πως είμαι μόνος μου και δεν έχω κανέναν μπροστά μου. Μπαίνω σιγά σιγά στην λωρίδα επιταχύνσεως η οποία είναι σε στροφή, οπότε δεν βλέπω το τέλος της. Κοιτάζω στα αριστερά μου για να δω αν έρχεται κάποιος, ο δρόμος είναι άδειος, πατάω περισσότερο γκάζι και μόλις γυρίζω το κεφάλι μπροστά, βλέπω ένα αυτοκίνητο να έρχεται πάνω μου με όπισθεν. Ήταν λες και είδα φάντασμα, εξωγήινο, κάτι το αφύσικο, τρόμαξα τόσο πολύ γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω από που εμφανίστηκε, "μήπως είμαι τρελός? μήπως είμαι τυφλός?" σκέφτομαι.. Όσο εγώ αγναντεύω το άπειρο, ο τύπος συνεχίζει να έρχεται και με προσπερνάει από τα αριστερά, ΜΕ ΌΠΙΣΘΕΝ. Την ώρα που τα παράθυρα μας ήταν στο ίδιο ύψος, σταματάει και μου λέει "Καλά δεν με βλέπεις!!!" Εγώ ακόμα τα είχα χαμένα, βάζω όλη μου την δύναμη να συγκεντρωθώ και τον ρωτάω "Πώς εμφανίστηκες εδώ?" Και μου απαντάει, λες και ήταν το πιο λογικό πράγμα στο κόσμο "Δεν ήθελα να βγω από αυτή την έξοδο...." Άκρα του τάφους σιωπή... Ξαναβρήκα τα λογικά μου έχοντας φτάσει στον προορισμό μου ενώ δεν θυμόμουν καν την διαδρομή. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Axelq 1
tindfbptmv1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Στις 14/12/2018 στις 6:51 ΜΜ, adi32 είπε Απελπιστικη η κατασταση στους δρομους και κανεις δε νοιαζεται Δειτε στο 1,29'' το δολοφονο τις ιδιες μλκιες κανει και αυτος, τι βριζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα