Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, k_w_t είπε Σπανια θα ακουσεις για θανατηφορο ατυχημα σε εθνικη οδο (ευρωπαικων προδιαγραφων ) με μηχανη, Λογικο δεν ειναι?Ποσοι θα πανε με την μηχανη τους ενα ταξιδι 2-3-4ωρων και δεν θα εχουν να κουβαλησουν πολλα πραγματα?Ελαχιστοι... 5 ώρες πριν, AristidisZ είπε Όπως καταλαβαίνεις δεν έχει το παραμικρό νόημα να μπούμε σε αυτή τη κουβέντα Σε αυτο συμφωνω απολυτα...δεν υπαρχει παραβασιομετρο...ειτε παρκαρεις παρανομα ειτε περασεις κοκκινο ειναι παραβαση και δεν πρεπει να γινεται. (φυσικα το βαρος δεν ειναι το ιδιο και απο οσο ξερω ακομα και ο νομος τα ξεχωριζει) 1
margaritagr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γνωστός ιδιοκτητης ΚΑΕ ανεβάζει συχνά πυκνά βίντεο οπου τρέχει με τις Mercedes με 150+ μές την Αθήνα, Αττική Οδό και βόρεια προάστια συνήθως. Και με 200 έχει ανεβάσει βίντεο. Και σήμερα με 270(!!!) Ξερεις οτι είσαι στην Ελλαδαρα όταν όχι μονο μπορείς να παρανομήσεις αλλα Κ να το δείχνεις στο διαδίκτυο. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από margaritagr
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, margaritagr είπε Γνωστός ιδιοκτητης ΚΑΕ ανεβάζει συχνά πυκνά βίντεο οπου τρέχει με τις Mercedes με 150+ μές την Αθήνα, Αττική Οδό και βόρεια προάστια συνήθως. Και με 200 έχει ανεβάσει βίντεο. Και σήμερα με 270(!!!) Ξερεις οτι είσαι στην Ελλαδαρα όταν όχι μονο μπορείς να παρανομήσεις αλλα Κ να το δείχνεις στο διαδίκτυο. Θα συμφωνήσω για το Ελλαδάρα γιατί το φταίξιμο είναι τριπλό. Απο την πλευρά του πολίτη γιατί εχουμε τη φιλοσοφία της γκρίνιας, αλλά αν πρεπει να δράσουμε σαν μάρτυρες ή καταγγέλοντες, τα ξεχνάμε όλα. Θέλουμε "το κρατος" να κάνει κάτι, αλλά το οτι εμείς ειμαστε το κράτος λίγοι το αποδέχονται. Απο την πλευρά της εκτελεστικής/δικαστικής εξουσίας γιατί θα ασχοληθεί μονο αν υπάρχει καταγγελία (επηρεάζεται και απο το επομενο) Απο τον νομοθέτη οπου (ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ) το βιντεο δεν εχει πρακτική αξια αν η τροχαία δεν εχει βεβαιώσει παραβαση (*). Αν τροχαίος βεβαιώσει παραβαση και στη γραφειοκρατεία επισυνάψει και το βιντεο, ο δικαστής μπορει να σκίσει τον παραβάτη, ΑΛΛΑ αν απλά δουν το βιντεο ειναι γραφειοκρατικά/δικάστικά κόλαση να πράξουν κάτι (ειτε θέλουν ή δε θέλουν ή δεν τους αφήνουν) (*) Παλιότερα ειχα κάνει συζήτηση με φίλο φίλου που είναι στην τροχαία, σχετικά με την dash cam (άλλη ηλιθιότητα της ελληνικης νομοθεσίας). Τον ρώτησα κάτι που θεωρούσα αυτονοητο και η απάντηση με έστειλε αδιάβαστο. Τον ρώτησα αν εχω dash cam και καταγράψω κάποια παραβαση τρίτου (απλή παραβαση οχι τρακάρισμα κλπ), μπορώ να προσκομίσω το υλικό και να κάνω καταγγελία; Μου απάντησε οτι πρώτον το υλικό καταγραφής ειναι παρανομο λόγω ΑΠΠΔ και δευτερον και σημαντικοτερο η καταγγελία μου μπορει να ληφθεί υποψη αλλά πρακτικά αν δεν την βεβαιώσει αστυνομικό όργανο, υπάρχουν άπειρα νομικά παραθυράκια οπου ο παραβάτης μαλλον θα τη γλυτώσει. Ναι και εγώ έχω κάνει παραβάσεις (και σίγουρα θα κάνω και αλλες) αλλά αν ήξερα οτι μπορει η καταγγελια ή μαρτυρία τρίτου να με βάλει σε ευκολα μεγαλους μπελάδες μαλλον θα ήμουν πολύ πιο σκεπτικός και επιφυλακτικός, πράγμα πολύ καλο για όλη την κοινωνια (αλλα και για μένα) 4
georgeγ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, isay είπε Θα συμφωνήσω για το Ελλαδάρα γιατί το φταίξιμο είναι τριπλό. Απο την πλευρά του πολίτη γιατί εχουμε τη φιλοσοφία της γκρίνιας, αλλά αν πρεπει να δράσουμε σαν μάρτυρες ή καταγγέλοντες, τα ξεχνάμε όλα. Θέλουμε "το κρατος" να κάνει κάτι, αλλά το οτι εμείς ειμαστε το κράτος λίγοι το αποδέχονται. Απο την πλευρά της εκτελεστικής/δικαστικής εξουσίας γιατί θα ασχοληθεί μονο αν υπάρχει καταγγελία (επηρεάζεται και απο το επομενο) Απο τον νομοθέτη οπου (ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ) το βιντεο δεν εχει πρακτική αξια αν η τροχαία δεν εχει βεβαιώσει παραβαση (*). Αν τροχαίος βεβαιώσει παραβαση και στη γραφειοκρατεία επισυνάψει και το βιντεο, ο δικαστής μπορει να σκίσει τον παραβάτη, ΑΛΛΑ αν απλά δουν το βιντεο ειναι γραφειοκρατικά/δικάστικά κόλαση να πράξουν κάτι (ειτε θέλουν ή δε θέλουν ή δεν τους αφήνουν) (*) Παλιότερα ειχα κάνει συζήτηση με φίλο φίλου που είναι στην τροχαία, σχετικά με την dash cam (άλλη ηλιθιότητα της ελληνικης νομοθεσίας). Τον ρώτησα κάτι που θεωρούσα αυτονοητο και η απάντηση με έστειλε αδιάβαστο. Τον ρώτησα αν εχω dash cam και καταγράψω κάποια παραβαση τρίτου (απλή παραβαση οχι τρακάρισμα κλπ), μπορώ να προσκομίσω το υλικό και να κάνω καταγγελία; Μου απάντησε οτι πρώτον το υλικό καταγραφής ειναι παρανομο λόγω ΑΠΠΔ και δευτερον και σημαντικοτερο η καταγγελία μου μπορει να ληφθεί υποψη αλλά πρακτικά αν δεν την βεβαιώσει αστυνομικό όργανο, υπάρχουν άπειρα νομικά παραθυράκια οπου ο παραβάτης μαλλον θα τη γλυτώσει. Ναι και εγώ έχω κάνει παραβάσεις (και σίγουρα θα κάνω και αλλες) αλλά αν ήξερα οτι μπορει η καταγγελια ή μαρτυρία τρίτου να με βάλει σε ευκολα μεγαλους μπελάδες μαλλον θα ήμουν πολύ πιο σκεπτικός και επιφυλακτικός, πράγμα πολύ καλο για όλη την κοινωνια (αλλα και για μένα) Με αυτό τον τρόπο θα γεμίσουμε ρουφιανους που ο ένας θα καταδιδει τον αλλο όπως στην πρωην Σοβιετική Ένωση Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από georgeγ 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, georgeγ είπε Με αυτό τον τρόπο θα γεμίσουμε ρουφιανους που ο ένας θα καταδιδει τον αλλο όπως στην πρωην Σοβιετική Ένωση Αν αυτη η πρακτικη οδηγησει σε λιγοτερους θανατους ξερω πολλους που θα την υποστηριζαν με ολη τους την ψυχη...Μαλλον κανω παρεα με πολλους Ρωσσους η κατι αλλο δεν παει καλα σε αυτο που γραφεις...Ρουφιανος σε τι?Στο οτι περασε καποιος το κοκκινο και παρεσυρε εναν ανθρωπο και εφυγε?Οτι παρκαρε σε σημειο που απαγορευοταν? 7 1
margaritagr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Για ποια καταγγελία λες, η Αττική Οδός έχει κάμερες που έχω δει και μπροστά μου να λειτουργούν. Έχει πάει ραβασάκι σε γνωστό που πήγαινε με 90 αντί 70, και δεν καταγράφει καμία τον Έλληνα Σουμαχερ (?) Ρητορική ερώτηση.
adi32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Γνωστός ιδιοκτητης ΚΑΕ ανεβάζει συχνά πυκνά βίντεο οπου τρέχει με τις Mercedes με 150+ μές την Αθήνα, Αττική Οδό και βόρεια προάστια συνήθως. Και με 200 έχει ανεβάσει βίντεο. Και σήμερα με 270(!!!) Ξερεις οτι είσαι στην Ελλαδαρα όταν όχι μονο μπορείς να παρανομήσεις αλλα Κ να το δείχνεις στο διαδίκτυο. που ειναι το βιντεο ?
Froskeas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Γνωστός ιδιοκτητης ΚΑΕ ανεβάζει συχνά πυκνά βίντεο οπου τρέχει με τις Mercedes με 150+ μές την Αθήνα, Αττική Οδό και βόρεια προάστια συνήθως. Και με 200 έχει ανεβάσει βίντεο. Και σήμερα με 270(!!!) Ξερεις οτι είσαι στην Ελλαδαρα όταν όχι μονο μπορείς να παρανομήσεις αλλα Κ να το δείχνεις στο διαδίκτυο. Ποιος ειναι? Ονοματισε τον μιλα ολα
Oscar_Mike Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 ο "Σπανούλη βγες εξω ρε #&€@$£..." λογικά 😁 1
Froskeas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε ο "Σπανούλη βγες εξω ρε #&€@$£..." λογικά 😁 Εκει που ειχε αλλαξει 5 φορες ταχυτητα σε 0.7 sec ?
isay Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, georgeγ είπε Με αυτό τον τρόπο θα γεμίσουμε ρουφιανους που ο ένας θα καταδιδει τον αλλο όπως στην πρωην Σοβιετική Ένωση Αν με αυτό τον τρόπο μπορείς να μειώσεις εκθετικά τις πιθανότητες να σκοτωθεί ο πατέρας ή ο γιος σου απο κάποιο ασυνειδήτο που λόγω της ανομίας την έχει δει καπετάνιος, μαλλον και εσύ θα θες να γινεις ρώσσος. Θα στο πω με παραδειγμα για να καταλάβεις : Εστω οτι εγω ειμαι μαλακας οδηγός με φιλοσοφία "στα παπαρια μου όλα αφου δεν βλέπουν μπάτσοι" (δηλαδη καθαρά ψευδόμαγκας χωρίς καθολου αρχίδια) και περνώ με κοκκινα, παραβιάζω στοπ και στις διαβάσεις γκαζώνω κιολας. Είναι σχεδόν μαθηματικά βεβαιο ότι σύντομα θα σκοτώσω κάποιον ή στη χειρότερη θα τον αφήσω βαριά αναπηρο. Αν λοιπον το κράτος (πολίτης+οργανο+νομοθέτης) δρουν ως "ρωσσοι"θα αρχισουν να μου σκάνε μαζικά οι κλητεύσεις, τα δικαστήρια, κλπ οποτε εγώ ο ψευδόμαγκας θα "συμμαζευτώ" αν δεν θελω να πάω φυλακή και αυτό ισοδυναμεί με εκθετική μείωση της πιθανότητας να σκοτωθεί/τραυματιστεί κάποιος συμπολίτης. Βάλε το τώρα με νουμερα κλίμακας να δεις το γενικο όφελος. Αν έγραφες οτι μια τετοια δυνατοτητα άμεσης τιμωρίας, μπορει να δώσει τα εργαλεία σε κράτους/τριτους για ασύδοτο εκβιασμό, θα συμφωνουσα μαζί σου, αλλά να λες οτι τέτοια κινηση θα γεννήσει ρουφιάνους σαν τη σοβιετική ένωση, εμένα μου δειχνει οτι δεν έχεις πρακτική εμπειρία ζωής (και σου ευχομαι να μην την αποκτήσεις) οπου να χάσεις δικό σου άτομο απο ΑΔΙΚΟ τροχαίο και ο φταίχτης να τη βγάλει "χαλαρα" ή να μην πιαστεί ποτε. Να νοιώθεις το άδικο να σε πνίγει/σκοτώνει και να μην μπορεις να κάνεις τιποτα, ουτε καν αυτοδικία. Και πάλι στο χέρι μας ειναι να μην επιτρέψουμε την ασυδοσία (οπως εγινε στην αμερική λογω τρομοκρατίας). Αν αυριο ο νομοθέτης βγάλει νομο και επικροτει-υποστηρίζει καταγγελίες απο dash cam που αφορουν πολύ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ (π.χ. παραβιαση κοκκινου/στοπ, αντικανονική προσπεραση νταλίκας - εννοω απο την νταλίκα, τραυματισμο και εγκατάληψη, κλπ) ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΡΩΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΜΑΤΣΑΣ" ΡΩΣΣΟΣ γιατί ετσι προστατευω έμμεσα ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΟ. Χωρίς σάλιο. Αν όμως αντιθετα ο νομοθέτης επιτρεπει μαρτυρίες για απλά πραγματα (π.χ. παρκάρισμα, καμμένη πισω λάμπα, κλπ) τοτε εγω πάλι θα ειμαι φανατικα πολέμιος γιατί τοτε όντως η ασυδοσία της ανομιας θα εχει γινει ασυδοσία εκβιασμου. Ασε λοιπον τα φιλοσοφικά περι ρουφιάνων και ρώσσων και ΣΚΕΨΟΥ λιγο λογικα. 6
adi32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 δε χρειαζεται ρουφιανους 50 μυστικα αυτοκινητα της τροχαιας να γυριζουν και να σημειωνουν Κι αν δε θελουν να γραφουν αμεσα να στελνουν στο σπιτι ραβασακια Με την τριτη φορα που κανεις σοβαρη παρανομια μεγαλο προστιμο και μετα ξανα αυστηρες εξετασεις 3
isay Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, adi32 είπε δε χρειαζεται ρουφιανους 50 μυστικα αυτοκινητα της τροχαιας να γυριζουν και να σημειωνουν Κι αν δε θελουν να γραφουν αμεσα να στελνουν στο σπιτι ραβασακια Με την τριτη φορα που κανεις σοβαρη παρανομια μεγαλο προστιμο και μετα ξανα αυστηρες εξετασεις Και αυτό ειναι μια παρα πολύ καλή ιδεα. Μια-δυο φορες το μηνα να εξορμουν και να σκάνε τα ραβασάκια οι περισσοτεροι ψευδομαγκες θα μαζευτουν μονο και μονο με την ιδεα οτι μπορει να κυκλοφορει συμβατικο της τροχαίας.
adsl2+ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η μείωση των τροχαίων παραβάσεων και ατυχημάτων θα είχε λυθεί με την εγκατάσταση του συστήματος ''κόκκινο ή μαύρο κουτί'' καταγραφής όπως στ' αεροπλάνα ,το έχουν ζητήσει οι ασφαλιστικές αρκετά χρόνια αλλά οι εταιρείες αυτοκίνητων δεν το τοποθέτησαν ακόμα, ίσως να θέλει έγκριση από την ευρωπαϊκή ένωση ή κάπου κολάει με τα προσωπικά δεδομένα Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από adsl2+ 1
georgepppo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Στις 15/12/2018 στις 1:45 ΜΜ, adi32 είπε Βγήκα για μια διαδρομή 10 λεπτών. 3 μπήκαν ανάποδα στο μονόδρομο. Καμία 30αρια αλλαγές πορείας χωρίς φλας. 5 πέρασαν με κόκκινο. Καμία τριανταριά παρκαρισμενοι παράνομα..... Επίσης ο παππούς με το μηχανάκι στη φώτο που έμοιαζε να έχει βγει από την παλαιά διαθήκη πήγαινε στη μέση του δρόμου κρατώντας και πράγματα στα χέρια του. Στη δεύτερη φώτο ο κύριος με το σαράβαλο suv είπε να κάνει μετακομιση. Εξω απο το σπιτι μου την εβγαλες 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα