Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Κατ'αρχην πολλοι δεν ξερουν τον ΚΟΚ. Ειμαι στην Αγιας Ζωνης χθες, πηγαινω προς Γαλατσι και στο αντιθετο ρευμα ενα Smart προσπερναει εναν με αλαρμ και φρεναρουμε και οι δυο (στο δικο μου ρευμα) και κοιταζομαστε. Ο τυπος φωναζε να κανω πισω, πραγμα αφενος δεν επαιζε, αφετερου ειχα κι αλλα αυτοκινητα πισω για να μπω σε αυτην τη διαδικασια. 

Κανει πισω τελικα και εκει που διασταυρωνομαστε, κατεβαζει παραθυρο και ακολουθει ο παρακατω διαλογος.

Τυπος: Ξερετε τι λεει ο κωδικας? Δεν εχετε ιδεα τι λεει ο κωδικας.
Εγω: Φυσικα, λεει πως αυτος που εχει εμποδιο περιμενει.
Τυπος: Δεν λεει αυτο ο κωδικας, δε λεει αυτο ο κωδικας!!!
Εγω: Οχι, σου λεει να βγεις στο αντιθετο ρευμα, να διακοψεις την κυκλοφορια και να σε περιμενουν ολοι. (sarcasm)
Τυπος: Ακαταληπτες βρισιες.

Μιλαμε οτι πραγματικα ο ανθρωπος μεσα στη βλακεια του θεωρουσε πως ειχε δικιο με βαση τον ΚΟΚ.

• Like 11
  • Sad 2
  • Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

storm δυστυχώς θα συμφωνησω οτι πάρα πολλοι αγνουν τα βασικά του κώδικα. 

Είμαι σε δρόμο στην περιοχή μου οπου απο δεξια διασταυρώνεται με ΦΑΡΔΥ δρόμο οπου οι ερχόμενοι (αυτοι απο δεξιά μου) έχουν stop, μεγάλο σαν το κεφάλι τους. Φρεναρίσματα με τύπο (επισης με smart - σύμπτωση), ο οποιος επέμενε οτι εχει προτεραιτοτητα επειδη ο δρόμος του ειναι απο δεξιά μου. Του δειχνω το stop και μου απαντα "Το βαλανε στη λάθος πλευρα, επειδή ο δρόμος του ειναι πιο φαρδύς". Δεν μπορουσα να του απαντησω απο τα γέλια. 

Επεξ/σία από isay
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

τα Smart εχουν δικο τους 

Θα βγω λιγο offtopic να μοιραστω μια παρατηρηση μου και βοηθήστε αν εχετε κάποια ιδεα.

Εχω παρατηρήσει οτι οι οδηγοι smart έχουν μια πολύ πιο επιθετική και αλαζονικη συμπεριφορα στο δρόμο, που δεν μπορω να κατανοήσω, ουτε δικαιολογήσω. Και αλλα μικρα αυτοκίνητα έχουν όνομα, design, δυναμισμο και καλο κινητήρα (π.χ. cooper) αλλα δεν εχω παρατηρήσει αναλογα ποσοστα αλαζονικης συμπεριφορας. 

Οπως παλιοτερα έβλεπες saxo rallye και ήταν πολύ πιθανο ο οδηγος να ειναι κάγκουρας, κάτι αναλογο μου βγαίνει με το smart στις μέρες μας. Εχω φτάσει στο σημείο να τα αποφευγω (ειδικά αν οδηγώ φορτηγάκι) γιατί φοβάμαι οτι με τον τροπο που οδηγουν αν τρακάρουμε θα περάσω απο πάνω τους

Δεν εχω οδηγήσει smart, οποτε δεν ξέρω αν το αυτοκινητο σου προκαλει μια τετοια συμπεριφορα. Επισης ΝΑΙ υπάρχουν εξαιρέσεις οδηγών.

• Like 13
  • Thanks 1
Δημοσ.

Υπαρχουν πολλοι δολοφονοι που κρατανε τιμονι δυστυχως. Το προηγουμενο Σαββατο, γυρνουσα σπιτι με το αμαξι. Ειμαι στη Κωνσταντινουπολεως με κατευθυνση προς το Ρουφ. Στο υψος του 1&1, εκει που εχει δυο φαναρια το ενα μετα το αλλο και ο δρομος εχει μια μικρη δεξια στροφη,  ερχοντουσαν 2 αυτοκινητα στο αντιθετο ρευμα. Περιττο να πω οτι τα ειδα ολα εκεινη τη στιγμη. Ευτυχως κρατησα την ψυχραιμια μου και απεφυγα τα χειροτερα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, isay είπε

Θα βγω λιγο offtopic να μοιραστω μια παρατηρηση μου και βοηθήστε αν εχετε κάποια ιδεα.

Εχω παρατηρήσει οτι οι οδηγοι smart έχουν μια πολύ πιο επιθετική και αλαζονικη συμπεριφορα στο δρόμο, που δεν μπορω να κατανοήσω, ουτε δικαιολογήσω. Και αλλα μικρα αυτοκίνητα έχουν όνομα, design, δυναμισμο και καλο κινητήρα (π.χ. cooper) αλλα δεν εχω παρατηρήσει αναλογα ποσοστα αλαζονικης συμπεριφορας. 

Οπως παλιοτερα έβλεπες saxo rallye και ήταν πολύ πιθανο ο οδηγος να ειναι κάγκουρας, κάτι αναλογο μου βγαίνει με το smart στις μέρες μας. Εχω φτάσει στο σημείο να τα αποφευγω (ειδικά αν οδηγώ φορτηγάκι) γιατί φοβάμαι οτι με τον τροπο που οδηγουν αν τρακάρουμε θα περάσω απο πάνω τους

Δεν εχω οδηγήσει smart, οποτε δεν ξέρω αν το αυτοκινητο σου προκαλει μια τετοια συμπεριφορα. Επισης ΝΑΙ υπάρχουν εξαιρέσεις οδηγών.

Είναι γεγονός όχι βέβαια από όλους αλλά από αρκετούς που οδηγούν smart να συμπεριφέρονται στο δρόμο σαν να οδηγούν μηχανή.

Συνεχείς σφήνες, επικίνδυνα προσπεράσματα, στο φανάρι πάντα θα βγουν μπροστά.Και εγώ δεν έχω οδηγήσει τέτοιο αυτοκίνητο αλλά τι να πω.Ενδεχομένως λόγω του  μικρού μεγέθους τους να σου βγάζει τέτοια οδηγική συμπεριφορά.Δεν μπορώ να δεχτώ ότι οι οδηγοί των smart είναι διαφορετικοί οδηγοί από εμάς τους υπόλοιπους.

Από την άλλη όταν π.χ. βλέπεις στο φανάρι να σου βγαίνουν μπροστά μαούνες και φορτηγά 3-4 και 5 μέτρων τι να σου κάνει το σμαρτάκι.Σου λέει ο οδηγός μικρό αμαξάκι έχω πάω μπροστά θα βρω χώρο να μην περιμένω στην ουρά.

• Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, isay είπε

Εχω παρατηρήσει οτι οι οδηγοι smart έχουν μια πολύ πιο επιθετική και αλαζονικη συμπεριφορα στο δρόμο,

Το εχω παρατηρησει κι εγω αυτο, πιθανοτατα ειναι λογω διαστασεων του αυτοκινητου και νομιζουν πως εχουν μηχανη ή κατι τετοιο και συμπεριφερονται λες και χωρανε παντου. Εν τω μεταξυ δεν ξερω τι ασφαλεια εχει αυτο το αυτοκινητο και οδηγουν σα να ειναι Navara ξερωγω.

Disclaimer: Προφανως και υπαρχουν σωστοι οδηγοι του εν λογω αυτοκινητου, τα παραπανω βασιζονται μοναχα στο δικο μου στατιστικο δειγμα.

• Like 3
Δημοσ.

Και εγώ αυτή την αίσθηση εχω με τα Σμαρτ, μάλλον λόγω μεγέθους θεωρούν ότι οδηγούν παπάκι, μόνο ζούσες δεν τους έχουμε δει να κάνουν κατά τα άλλα ίδια οδηγική συμπεριφορά έχουν.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, isay είπε

Εχω παρατηρήσει οτι οι οδηγοι smart έχουν μια πολύ πιο επιθετική και αλαζονικη συμπεριφορα στο δρόμο

Tης κοντής ψ..λής της φταίνε οι τρίχες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@papoys1 @stormrain @teddy71

Thanks παιδια, άρα δεν ειναι ιδέα μου

@nik0laus

Νικο, να υποθεσω οτι εισαι κάτοχος και οδηγός smart; Σε ρωτώ λόγω του υφους της απαντησης που εδωσες

Λύθηκε παρακατω η απορια

Επεξ/σία από isay
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, isay said:

Εχω παρατηρήσει οτι οι οδηγοι smart έχουν μια πολύ πιο επιθετική και αλαζονικη συμπεριφορα στο δρόμο, που δεν μπορω να κατανοήσω, ουτε δικαιολογήσω

Στην "δύση" πάντως αντίστοιχα πράγματα λένε για https://www.urbandictionary.com/define.php?term=BMW Douche

Ουκ ολίγα memes επίσης https://www.google.com/search?q=bmw+douche+meme&oq=bmw+douche+meme&aqs=chrome..69i57.5829j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 😛

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
10 ώρες πριν, isay είπε

ακριβώς αυτό θα έγραφα αλλά σκρολαροντας βλέπω ότι το έγραψες εσύ. δεν είναι απλά ότι το έχεις παρατηρήσει, ισχύει κιόλας.

στη δεκαετία του 2000 είχαμε τα saxo & rally. θυμάμαι έβλεπα τέτοια αυτοκίνητα κι έβαζα στοίχημα ότι ο οδηγός θα κάνει μαλακία. κι όντως, 9/10 αυτό γινόταν...

είτε θα κολλούσε πίσω μου στο εκατοστό, είτε θα έκανε προσπέραση σε στροφή, γενικά κάτι στραβό θα έκανε.

τώρα τη σκυτάλη πήραν τα smart. βλέπεις smart, μπορείς να βάλεις άνετα στοίχημα ότι ο οδηγός έχει κάψει κύτταρα. 

• Like 2
Δημοσ.

μενω σε καγκουροπεριοχη οποτε δε μπορω να σχολιασω για τα σμαρτ, καθως ολοι οι καγκουρες με ενα τετοιο κυκλοφορουν (και οπλοφορουν :P) οποτε το δειγμα ειναι πολυ biased

Δημοσ.

Μα ακριβώς γιαυτό παίρνουν smart. Χωράω παντού, το παρατάω όπου βρω, βγαίνω μπροστά στα φανάρια κλπ 

Και επειδή είναι και ακριβό το παίρνουν και σου λένε έχω και μερσεντε. Ειδικά αν έχουν πίσω κολλημένο και το μήλο εκεί να δεις 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...