Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ghost.Dog είπε

Απαγόρευση οδήγησης σε όλους τους έλληνες και ελληνίδες Χ Θ Ε Σ.
Η καφρίλα και αδιαφορία, όχι μόνο έχει χτυπήσει κατακόκκινο (προς μωβ), αλλά η χωρα παραμένει σε πολύ χειρότερο σημείο από ό,τι ήταν 

ακόμη και πριν την "κρίση" (ποια κρίση?) . Ενας λαός κάφρων, που πολύ απλά θα του είχαν πάρει το δίπλωμα μέσα σε 1 (ένα) μήνα, στις κάτωθι χωρες: Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Αγγλία, Ιρλανδία, Γαλλία, Σκωτία, Βέλγιο, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Δανία, Ιταλία, Πολωνία, Κροατία, Σερβία, Σλοβακία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Καναδά, Ανατολικές ΗΠΑ, Αυστραλία Νέα Ζηλανδία.

Κατά τα άλλα, διαφημίσεις και στην "πτωχευμένη", που δεν έχει τράπεζες τον άλλο μήνα καλά καλά, για κτηνώδη SUV, 80 δόσεις, αυτοκινητοδάνεια, leasing αποσύρσεις και ότι άλλο του κατέβει στη γκλάβα του ελληνα έμπορα που δεν έχει δρόμους και πεζοδρόμια αλλά θέλει τις "χλίδες του". 
Απαράδεκτοι, σας το φωνάζουν όλοι, εσείς νομίζετε ότι ψιχαλίζει.

Ενώ στην Ιταλία και Αγγλία που γράφεις οδηγούν άψογα! 

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά εντυπωσιακό!!!! 

Ένας έλληνας οδηγός, ο οποίος:

1) περνάει πατημένος ανάμεσα στα αυτοκίνητα (επειδή απλά χωράει) 

2) προσπερνάει παράνομα 10δες φορές (επειδή θεωρεί οτι όλοι οι άλλοι θα κάτσουν εκεί που είναι για να περάσει αυτός)

3) πατάει διπλή γραμμή (επειδή σου λέει ..ελα μωρε θα κάνουν οι άλλοι στην άκρη για να χωρέσω)

4) κολάει στο τυφλό σημείο των αυτοκινήτων για να προσπεράσει (και τι έγινε που δεν με βλέπει που είμαι και απλά ακούει μία μηχανή προκαλόντας του άγχος για το που είμαι να κάνει στην άκρη γιατί περνάω ΕΓΩ!)

5) Από τα βίντεο, προφανός και κινείτε με υπερβολική ταχύτητα μέσα στην πόλη ...συγκρίνοντας την ταχύτητά του σε σχέση με την ταχύτητα των υπολοίπων  (γιατί απλά έτσι γουστάρει)

και παρόλαυτα κατηγορεί τους υπόλοιπους για τον τρόπο που οδηγάνε!!!!! 

Ελληνική νοοτροπία στο φόρτε της ... πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμένα!!!! 

Καθημερινά κάνω 2 ώρες διαδρομη σπίτι δουλειά και επιστροφή... συνήθως για να περνάει η ώρα μετράω παραβάσεις (μόνο τις χοντρές).. κοντά στις 40-60 ανά ώρα από τις οποίες το 80% είναι από μηχανές (προσπεράσεις σε φανάρι, χωσίματα από όπου μπορείς να φανταστείς, οδήγηση στο αντίθετο ρεύμα, πατημένοι ανάμεσα στα αυτοκίνητα στην κίνηση)... αλλά είναι και αυτοί που διαμαρτύρονται για την οδηγική συμπεριφορά των άλλων. 

Επεξ/σία από cakrit
Προσθήκη
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ManFromEarth είπε

πολυ αχτι τις εχεις τις γυναικες, μαλλον σε εχουν ταραξει στην χυλοπιτα ε;

μμ.. δεν θα το έλεγα, ίσα ίσα ορισμένες φορές μου την πέφτουν κιόλας. 😁

Αλλά η εμπειρία μου, μου λέει μακριά και αγαπημένοι, γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου, όσον αφορά την οδηγική τους συμπεριφορά και όχι μόνο :P :D

Όλο Γκρίνια και μουρμούρα είναι. :P Άντε για να είμαι ειλικρινής κάνουν και οι άντρες κάποιες πατάτες αλλά οι περισσότερες γίνονται απο γυναίκες. Όπως λέει και ένα λαικό άσμα ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ

Το καλό που έχουν είναι ότι δεν το παίζουν Σουμάχερ έχουν το γνώθι σαυτόν

Επεξ/σία από Χάρης Μυλωνίδης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, pananton είπε

Ενώ στην Ιταλία και Αγγλία που γράφεις οδηγούν άψογα! 

Πουθενά δεν οδηγούν άψογα,αυτό προϋποθέτει αψογους ανθρώπους και η ανθρώπινη φύση δεν συμβαδίζει με αυτό.

Η χαώδης διαφορα είναι στις εγκληματικές παραβάσεις, τύπου κοκκινου,Stop,προτεραιότητας,οδήγηση με σφήνες, μεγάλο ποσοστο ασχετοσυνης στο πως οδηγούμε σωστα σε εθνική οδο με 3 λωριδες και σε ενα άλλο καρο ελαφριες παραβάσεις όπως διπλοπαρκαρισμα,στάση με αλαρμ οπου γουσταρει ο καθένας για να παει σε μαγαζί ή για τζόκερ ή για καφε,έχω βαρεθεί να σταματω συνεχώς επειδή ο άλλος παράτησε το αμάξι στο δρόμο με αλαρμ,τα αλαρμ τι τα ανάβει τάχα,

παρκάρισμα σε ράμπες και θέσεις ΑΜΕΑ,την οποία την θεωρώ εγκληματική παραβαση.

Ε λοιπον φιλε μου,όχι στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης,ειδικα όσο πιο βορεια πας, αυτά υπάρχουν αλλά σε πολύ μικροτερο ποσοστο από οτι εδώ.Ειδικά τη Γερμανία που την ξέρω είναι έτη φωτός μπροστά σε σχέση με εμας όσο αφορα την οδηγική παιδεία.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε

μμ.. δεν θα το έλεγα, ίσα ίσα ορισμένες φορές μου την πέφτουν κιόλας. 😁

act like it τοτε, γιατι με τα γραφομενα σου , φαινεσαι σαν να τις εχεις αχτι λογω απορριψης :)

Δημοσ.
Στις 18/12/2018 στις 11:48 ΠΜ, Narayan είπε

Ο Κώδικας λέει πως απαγορεύεται η διήθηση ναι ή όχι; Μπορείς να είσαι "ολίγον" παράνομος; 

Ναι αυτό λέει....

Θες να εφαρμοστεί?....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Έλληνας είναι ο καλύτερος οδηγός όταν  οδηγεί στο εξωτερικό ..... Και τα όρια τηρεί ,και στη σωστή λωρίδα πηγαίνει, κι εκεί που επιτρέπεται σταματάει και παρκάρει.

Οι Αγγλοι ,Γάλλοι, Ιταλοί, Γερμανοί, Λαιστρυγόνες , Κύκλωπες κλπ όταν έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές τις ίδιες μακαλίες με εμάς κάνουν.

Άρα κατι άλλο φταίει παρά η παιδεία ....

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Eργαζομουν παλια σε μια αγγλικη εταιρεια εδω στην Αθηνα. Το ζευγαρι αγγλων που την ειχε, οταν ειχε ξεκινησει στην ελλαδα οδηγουσε τηρωντας κατα γραμμα τον ΚΟΚ, προσεκτικα κλπ. Οδηγουσαν τελειως χαλια, αλλα τουλαχιστον ηταν εξαιρετικα νομοτυποι.

Μπαινω μετα απο 7 μηνες περιπου στο αυτοκινητο τους και ο τυπος οδηγουσε σαν γανγκστερ (ηταν που ηταν χαλια οδηγος, τουλαχιστον πριν προσεχε) και εκει που πηγαινε γκαζωτος σε κατι στενακια της Νικαιας νομιζω, τσουπ στριβει με ταχυτητα αντιθετα σε εναν μονοδρομο. Μου κοπηπαν τα ποδια εν τω μεταξυ.

Εγω: Ummm it's a one way street and you're driving the wrong way, please slow down and just turn right/left.
Εκεινος Nah fuck it, no worries, that's how you drive here in Greece, isn't it?

Ευτυχως τη βγαλαμε καθαρη, πρεπει να απεκτησα μια εξτρα ασπρη τουφα στα μαλλια τοτε, γιατι η οδηγηση συνεχιστηκε.

Δημοσ.

Όλα είναι θέμα παιδείας και για αρχή στην Ελλάδα θέμα αυστηρών προστίμων σε συνδυασμό με έργα υποδομών από το κράτος.Το πρόβλημα είναι ποιο ελληνικο κράτος και ποια ελληνική τροχαία θα πάρει τέτοια ευθύνη.Αν θέλει γίνεται.

Π.χ.δεν νοείται 2018 μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη να μην έχει μετρό.

Η χειρότερη πόλη που έχω οδηγήσει είναι το Κάϊρο, και μετα η Αθήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα είναι θέμα ότι δεν υπάρχει κράτος να τους μαζέψει . Τα ίδια και χειρότερα ζώα με μας είναι αλλά εκεί φοβούνται και προσέχουν εδώ όχι .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.

Παλι λαικο δικαστηριο στησαμε εδω.  προσωπικα εγω μια χαρα μας βρησκω.ουτε κρυο ουτε ζεστη.     

σταματηστε πια να εκθειαζετε τις βορειες χωρες γιατι για αυτους ειμαστε ενας υποσαχαριος λαος και μας κοροιδςυουν αν πεις πως εισαι ελληνας. καθηστε εσεις εδω και θαυμαζετε τους κοκκινοκολους και τους βελανιδοφαγους.

Δημοσ.

Παντως για οσους παραπονουνται για τις μηχανες και τα μηχανακια στο θεμα της διυθησης και μονο εχετε παρει γευση του πως θα ειναι τα πραγματα αν πραγματικα απαγορευτει και τηρηθει αυστηρα. Το βλεπετε σε μεγαλο βαθμο καθε φορα που βρεχει και πολοι δεν περνουν τις μηχανες τους αλλα το αυτοκινητο τους. Το αποτελεσμα, ειχε που ειχε κινηση η Αθηνα, τετοιες μερες απλα πας τελειως σημειοτων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι ακριβως.Όπως εμείς ειρωνευομαστε τους αλλους εκτός Ελλάδας,αυτοί μας κοροϊδεύουν ακόμα πιο πολύ.

Απλά οι ειρωνες είναι και απο τις δύο πλευρές τα ίδια.

Έχει γίδια Αγγλους, Γερμανούς κλπ που λένε σε φόρουμ τα κακιστα  για εμας και έχει και γίδια Ελληνες που λένε τα ίδια.

mp123 για σένα ηταν βρε😀

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, jmmys είπε

Έτσι ακριβως.Όπως εμείς ειρωνευομαστε τους αλλους εκτός Ελλάδας,αυτοί μας κοροϊδεύουν ακόμα πιο πολύ.

Απλά οι ειρωνες είναι και απο τις δύο πλευρές τα ίδια.

Έχει γίδια Αγγλους, Γερμανούς κλπ που λένε σε φόρουμ τα κακιστα  για εμας και έχει και γίδια Ελληνες που λένε τα ίδια.

mp123 για σένα ηταν βρε😀

υπαρχει μια διαφορα . δεν εχω γνωρισει γενικα κανεναν ξενο ανθρωπο να υποτιμαει την χωρα του οπως ειμεις οι ελληνες.( οχι ολοι φυσικα ) παραδειγμα ουτο εδω το θεμα.δηλαδη ενταξη το εχουμε τερματισει .δεν λεω δεν ειμαστε και οι καλυτεροι οδηγοι αλλα δεν ειμαστε και οι χειροτεροι. κατι ρωσιες , ουκρανιες , γενικα ανατολικο μπλοκ ειναι τρισ χειροτερες απο εμας. συγκριτικα πριν απο εικοσι χρονια τωρα καλυτερευουν τα πραγματα. 

το πιο ευκολο πραγμα ειναι να καθησω και να αφηγουμε οσα στραβα μου εχουν τυχει στον δρομο  να γκρινιαζω και να βριζω τους αλλους.δεν ειναι ετσι ομως.βγαινω στον δρομο με προσοχη.να προσεξω την οποια χαζομαρα κανει ο αλλος. εχω δεν εχω στοπ θα σταματισω , στο πρασινο δεν θα φυγω ποτε αν δεν δω οτι εχουν σταματισει οι αλλοι.γενικα οδηγαω συντιριτικα.θελω να φτασω στο σπιτι μου πανω απο ολα.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάτε Γερμανία ...να δείτε πως αντιμετωπίζουν τον Έλληνα.Δεν θα τους στήσουμε και άγαλμα επειδή εφαρμόζουν σωστά τον κοκ!Κι αυτο συμβαίνει λόγω των νόμων που εφαρμόζονται ανεξαιρέτως και των υπέρογκων προστίμων που επιβάλλονται ακόμα και για ενα STOP.Ένα πρόστιμο για παράνομη χρήση των μμμ ,δεν ξέρω και εγώ πόσο έχει...

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...