Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

image.png.8d763db35fdf8d7f8eb12d7b94973d6b.png

Πάω να περάσω και στέκομαι στο σημείο που έχω το βέλος 

Παράνομοι μεν όλοι όσοι είναι στην λωρίδα του λεωφορείου, παράνομος όμως κι εσύ επειδή σε εκείνο το σημείο που δείχνεις έκανες διήθηση.

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Narayan είπε

Παράνομοι μεν όλοι όσοι είναι στην λωρίδα του λεωφορείου, παράνομος όμως κι εσύ επειδή σε εκείνο το σημείο που δείχνεις έκανες διήθηση.

Ήμουν στο δεξιό άκρο της διπλανής λωρίδας (χωρίς αυτοκίνητο αριστερά μου σε εκείνο το σημείο) και ήθελα να μετακινηθώ στη λωρίδα επί της οποίας έχω νόμιμο δικαίωμα να κινούμαι 

So simple 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόνο ο ταρζάν λείπει απο το κυκλοφοριακό χάος.😂 😂

Κανονικά θα έπρεπε να μην δίνουν σε 2 κατηγορίες στους ηλικιωμένους και τις γυναίκες και ας ενοχλεί κάποιους/κάποιες εδώ μέσα ξύδι :P

Επεξ/σία από Χάρης Μυλωνίδης
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε

Κανονικά θα έπρεπε να μην δίνουν σε 2 κατηγορίες στους ηλικιωμένους και τις γυναίκες και ας ενοχλεί κάποιους/κάποιες εδώ μέσα ξύδι :P

πολυ αχτι τις εχεις τις γυναικες, μαλλον σε εχουν ταραξει στην χυλοπιτα ε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι έχει, τις καθημερινές είναι από τις 7:00  έως τις 21:00 αν θυμάμαι καλά

Επεξ/σία από AristidisZ
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ναι έχει, τις καθημερινές είναι από τις 7:00  έως τις 21:00 αν θυμάμαι καλά

αα οκ ελεγα μηπως σταματαγε το απόγευμα οποτε δεν ηταν παρανομοι...αλλα γενικα στον Πειραια με τα εργα γινεται κακος χαμος...

Δημοσ.
Στις 15/12/2018 στις 1:52 ΜΜ, Hapatingo είπε

Αυτό με τα μηχανάκια στις άλλες χώρες δεν υπάρχει.

Δηλαδή το μηχανάκι καταλαμβάνει όσο χώρο και το αυτοκίνητο και δεν στριμώχνετε για να περάσει πρώτο. Είναι πίσω από ένα αυτοκίνητο θα παραμείνει πίσω απο ένα αυτοκίνητο δεν θα εμβολίσει ανάμεσα σε 2 για να περάσει.

Δεν νομιζω να ισχύει αυτό που λες 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, parlapipas25 είπε

Δεν νομιζω να ισχύει αυτό που λες 

και όμως αν χαζεψεις διαφορα Motovlogs στο 80 της εκατο των περιπτώσεων κάθονται εκει που θα ηταν ένα αυτοκινητο. Ακομα και σε φαναρι. Ισως όχι τοσο στην κινηση...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

και όμως αν χαζεψεις διαφορα Motovlogs στο 80 της εκατο των περιπτώσεων κάθονται εκει που θα ηταν ένα αυτοκινητο. Ακομα και σε φαναρι. Ισως όχι τοσο στην κινηση...

Εγω μιλάω οταν σχηματιζονται ουρες στα φανάρια.Δεν νομίζω οι μηχανές να περιμένουν στην θέση τους αλλά περνάνε ανάμεσα όπως κάνουμε κι εδώ.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Δεν νομίζω οι μηχανές να περιμένουν στην θέση τους αλλά περνάνε ανάμεσα όπως κάνουμε κι εδώ

ναι συνήθως αυτό γίνεται...εξαιρέσεις αν είναι 2-3οι στην σειρά.

Δημοσ.

Απαγόρευση οδήγησης σε όλους τους έλληνες και ελληνίδες Χ Θ Ε Σ.
Η καφρίλα και αδιαφορία, όχι μόνο έχει χτυπήσει κατακόκκινο (προς μωβ), αλλά η χωρα παραμένει σε πολύ χειρότερο σημείο από ό,τι ήταν 

ακόμη και πριν την "κρίση" (ποια κρίση?) . Ενας λαός κάφρων, που πολύ απλά θα του είχαν πάρει το δίπλωμα μέσα σε 1 (ένα) μήνα, στις κάτωθι χωρες: Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Αγγλία, Ιρλανδία, Γαλλία, Σκωτία, Βέλγιο, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Δανία, Ιταλία, Πολωνία, Κροατία, Σερβία, Σλοβακία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Καναδά, Ανατολικές ΗΠΑ, Αυστραλία Νέα Ζηλανδία.

Κατά τα άλλα, διαφημίσεις και στην "πτωχευμένη", που δεν έχει τράπεζες τον άλλο μήνα καλά καλά, για κτηνώδη SUV, 80 δόσεις, αυτοκινητοδάνεια, leasing αποσύρσεις και ότι άλλο του κατέβει στη γκλάβα του ελληνα έμπορα που δεν έχει δρόμους και πεζοδρόμια αλλά θέλει τις "χλίδες του". 
Απαράδεκτοι, σας το φωνάζουν όλοι, εσείς νομίζετε ότι ψιχαλίζει.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ghost.Dog είπε

Απαγόρευση οδήγησης σε όλους τους έλληνες και ελληνίδες Χ Θ Ε Σ.

Επισης απαγορευση βολτας των κατοικίδιων. Απαγορευση να αγορας χαρτιου για να μην τα πεταμε στις λεκανες. Τελος απαγορευση τυπαδων σαν και εσενα να εχουν δικαίωμα στο να λενε την γνωμη τους :)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα οδηγήσω ποτέ μηχανή/μηχανάκι/σκούτερ στον δρόμο. Είναι πολύ φοβιστικό σπορ. Πρέπει να έχεις 15 μάτια και κανα δυο παραπάνω αισθήσεις. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...