vagos789 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, ThReSh είπε Κι υπάρχουν τόσο μεγάλα παιδικά καθίσματα? Υπαρχουν boosters αλλα..... https://www.e-mama.gr/booster-seats-putting-our-kids-at-risk/ 1
adi32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, pontez2 είπε Απο περιέργεια...Φορουσαν κράνος? Διοτι έχω δει πολλους με πιτσιρίκια αλλά φοράνε παιδικο κράνος τα παιδάκια και ο πατέρας Το παιδάκι ναι αυτός όχι. Δε θα μπορούσε να καπνίσει με την ησυχία του Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από adi32
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Τυπάς πάνω σε παπί με καφέ , τυρόπιτα να μιλάει στο κινητό.Τιναφτο ρε;;; 😁
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Τιναφτο ρε η χαρα του νεκροθαφτη xD
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 53 minutes ago, CallMeRp said: Τυπάς πάνω σε παπί με καφέ , τυρόπιτα να μιλάει στο κινητό.Τιναφτο ρε;;; 😁 Natural Selection 3
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, ThReSh είπε Natural Selection το κακο ειναι οτι θα παρει κ κανεναν αλλον μαζι τ...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε το κακο ειναι οτι θα παρει κ κανεναν αλλον μαζι τ... αυτο ισως ειναι το μονο που δεν μπορουμε να πουμε για τα διτροχα...Ποσα 2τροχα με μεθυσμενους η με ασυνειδητους παιρνουν αλλους στον λαιμο τους σε σχεση με τους αντιστοιχους που οδηγουν αυτοκινητο?
123SK1233 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Ακου φιλε... Το γεγονος οτι καβαλας ενα ευελικτο πρα-πρα δεν σου δινει προτεραιοτητα. πεσε πανω σε καποιο απο αυτα τα οχηματα που χλευαζεις και θα διαπιστωσεις οτι ...εχει προτεραιοτητα. Ο κωδικας αναφερει οτι τηρουμε τις αποστασεις απο τους προπορευομενους γεγονος που αγνοεις. η συμπεριφορα σου στο δρομο ειναι τουλαχιστον εριστικη δεν εχεις ουτε παραπανω δικαιωματα ουτε εισαι πιο μαγκας απο τους αλλους που βριζεις και μαντεψε... και εκεινοι σκεφτονται το ιδιο για σενα. απιστευτο και ελληνικο ειναι το γεγονος οτι αγορασες ενα πρι-πρι και νομιζεις οτι ολοι οι αλλοι ειναι κατωτεροι . πρωι-πρωι... 1
Narayan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε ... Έφτασε κιόλας το Πάσχα;
chill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, fuz10n είπε επιτελους το thread που θα πω τον πονο μου περι γνωσης του ΚΟΚ και τηρησης διαγραμμισεων κλπ. θα τρακαρω καποια στιγμη στο παρακατω σημειο, και αντε βρες δικιο. Βρισκόμαστε τέλος Αχαρνων μετά τον Αγ. Ελευθέριο, και φτάνουμε στο σημείο που μπαίνεις εθνικη είτε προς πειραια είτε λαμια. Με εχουν βρισει μεχρι στιγμης 3 (ΤΡΕΙΣ) ενας με αμαξι και 2 με μηχανακι διοτι κινουμενος στην αριστερή λωριδα, συνεχίζω προς λαμια... οι με τις μηχανες κάθονται κολλητα δεξια μου και θεωρουν πως θα ανεβω στη γεφυρα προς πειραια. αναγκαζονται και φρεναρουν αποτομα για να περασουν πισω μου, να επιταχυνουν και να με βρισουν ασυστολα ανεβαινοντας τη γεφυρα... τι να προλαβεις να πεις. Κατι παρομοιο συνεβαινε και σε ενα φαναρι της Εθ. Αντιστάσεως προς Ν.Ιωνία, που χινοταν ενας χαμος με το ποιο πανε ευθεια και ποιοι στριβουν, με αποτελεσμα να μπαινουν 3 λωριδες σε 2. τελικα αλλαξαν τη διαγραμμιση με αυτο που ασυναισθητα εκανε ο κοσμος (τουλαχιστον εγινε κατι και τωρα δε γινεται μπαχαλο). Ειναι ομως ενα παραδειγμα του οτι δε μπορει ολος ο κοσμος απλα λογω νοοτροπιας να ειναι ΟΚ στο δρομο, χρειαζεται αυστηρη επιβολη προστιμων και ερχεται σταδιακα η κουλτουρα κεντρικης ευρωπης (μεγαλη συζητηση) Εγώ όταν οδηγάω την έχω μέσα μια φορά μη μου κρυώσει 1 1
jimmy213 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε να του το πω? Μπα, άσ' τον. Έχουν πλάκα κάτι τέτοιοι 😄
AristidisZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Πάμε λοιπόν και στον αντίλογο Χτες το βράδυ, φεύγοντας από τη δουλειά είμαι στη δεξιά λωρίδα στη στροφή στο Δέλτα Φαλήρου (με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Πειραιά) Ήμουν με το παπί, έχοντας μόλις βγει από το γραφείο και πήγαινα χαλαρά (με 60-65 χλμ) στο μέσο της λωρίδας και προς τα δεξιά (ακριβώς όπως ορίζει ο ΚΟΚ btw) Ξαφνικά ακούω από πίσω κόρνα, και βλέπω στον καθρέφτη να έχει κολλήσει βανάκι πάνω μου και να μου παίζει φώτα Προφανώς ο τυπάκος ήθελε να πάει πιο γρήγορα Εκεί λοιπόν τι κάνεις όταν σου κολλάει ο λακαμάς από πίσω ; Με το αμάξι δε μασάω, ακουμπάω ίσα ίσα φρενάκι και τσισάκια οι μάγκες, με το μηχανάκι το ρισκάρεις ; Καπάκι σήμερα το πρωί, βγαίνω στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά να φύγω για δουλειά Τίγκα κίνηση, όλα σταματημένα και φυσικά η δεξιά λωρίδα (λεωφορειολωρίδα) κατειλημμένη μόνο από ΙΧ Πάω να περάσω και στέκομαι στο σημείο που έχω το βέλος Δεξιά μου είναι (παράνομα) ένα Juke Στέκομαι πίσω αριστερά του και του κορνάρω επίμονα - Τι θες ρε μαλάκα - Εδώ που είσαι είναι παράνομο, είναι μόνο για λεωφορεία και μηχανάκια - Γιατί, μόνο εγώ είμαι ; Αυτά τα ολίγα μέσα σε 12 ώρες από εμένα, μη κάτσω να αναλογιστώ πόσα ζώα κάθε πρωί έχουν πάει να με σκοτώσουν επειδή παίζουν με το κινητό τους όταν πήζουν στη κίνηση γιατί θα το πετάξω το μηχανάκι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα