Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Σήμερα αύριο θα λέω να παραγείλλω δυο οθόνες και πρρος το παρόν έχω καταλήξει στην DELL ULTRASHARP U2417H 23.8''. Το budget είναι, εκεί γύρω στα 200 ευρώ.

Έχει κανείς εμπειρία από τη συγκεκριμένη οθόνη; Πιστεύετε πως είναι οκ ή προτείνετε κάτι άλλο. Η χρήσης της δεν είναι για gaming αλλά για αρκετές ώρες εργασίας μπροστά στο PC.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να μπορέσει κανείς να διευκρινήσει αν η εκάστοτε οθόνη έχει τη δυνατότητα να προσαρτηθεί επάνω σε βραχίονα σαν και αυτόν, για παράδειγμα. 

Οποιαδήποτε πληροφορία/κατάθεση εμπειρίας ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αφού σκοπεύεις ν' αγοράσεις δύο τέτιοες https://www.skroutz.gr/s/5728225/Dell-UltraSharp-U2415.html μικρή διαφορά τιμής, αλλά, κατά την γνώμη μου, περισσότερος χώρος εργασίας, προσωπικά δημιούργησα ένα τέτιο setup σχετικά πρόσφατα, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Για βραχίονα σκοπεύω, να παραγγείλω έναν τέτοιον https://www.skroutz.gr/s/10928169/Dell-MDS14-Dual-Monitor-Stand.html?from=catspan. Αν προχωρήσεις στην αγορά του βραχίονα, που αναφέρεις στο μήνυμά σου και θέλεις, πες τις εντυπώσεις σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπική μου άποψη ΜΗΝ πάρεις με τίποτα τον βραχίονα της Dell. Τον ειχαν αρκετοί συνάδελφοι και τους έβγαλαν σχεδόν αμέσως. Δεν επιτρέπει στις οθόνες να έχουν μεγάλη κλίση προς τα μέσα είναι ψιλο fix οι θέσεις τους. Κ φυσικά δεν μπορείς να γυρίσεις την μία από τις δύο προς τα έξω από αν θες να δείξεις κάτι κλπ. Γενικά σε περιορίζει αρκετά εκτός και τον χώρο που πιάνει στο γραφείο. Εγώ πήρα μια βάση ένα του από πάνω post κάνα 35 από eBay και κάνει τέλεια την δουλειά της. Πιάνει με πιαστρακι στο πίσω μέρος του γραφείου δεν χρειάζεται τρύπημα τίποτα κλπ και είσαι κομπλέ. Και η βλακεία της Dell κάνει και 150 ευρώ ;)

BTW 2 Dell 24 έχω και εγώ πανω

Επεξ/σία από Amaretos
  • Moderators
Δημοσ.
18 ώρες πριν, netpumber είπε

Καλησπέρα σας.

Σήμερα αύριο θα λέω να παραγείλλω δυο οθόνες και πρρος το παρόν έχω καταλήξει στην DELL ULTRASHARP U2417H 23.8''. Το budget είναι, εκεί γύρω στα 200 ευρώ.

Έχει κανείς εμπειρία από τη συγκεκριμένη οθόνη; Πιστεύετε πως είναι οκ ή προτείνετε κάτι άλλο. Η χρήσης της δεν είναι για gaming αλλά για αρκετές ώρες εργασίας μπροστά στο PC.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να μπορέσει κανείς να διευκρινήσει αν η εκάστοτε οθόνη έχει τη δυνατότητα να προσαρτηθεί επάνω σε βραχίονα σαν και αυτόν, για παράδειγμα. 

Οποιαδήποτε πληροφορία/κατάθεση εμπειρίας ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ.

Για την υποστήριξη η όχι βραχίονα κοιτάς αν στα χαρακτηριστικά γράφει vesa mount (και το νούμερο από δίπλα για να ξες τη βραχίονα θα πρέπει να πάρεις)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Για την υποστήριξη η όχι βραχίονα κοιτάς αν στα χαρακτηριστικά γράφει vesa mount (και το νούμερο από δίπλα για να ξες τη βραχίονα θα πρέπει να πάρεις)

Στο site της DELL λέει μόνο 

Αναφορά σε κείμενο

Features
Security lock slot (cable lock sold separately), LED indicator, integrated cable management, VESA interface support, 1 USB 3.0 charging port

χωρίς κάποιον αριθμό.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά 99% είναι VESA 100

Θα το ελέγξω και επανέρχομαι 

Edit: Είναι όντως VESA 100,  δες εδώ

https://www.kappoutel.gr/p/24931/infinityedge-monitor-u2417h.html

Άρα ο βραχίονας που αναφέρεις στο post σου, κάνει.

Επεξ/σία από Jiakometi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...