bill987 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παίδες, στο σύστημα της υπογραφής μου, στα καλά καθούμενα ανοίγει συχνά πυκνά μόνο του, bios τσέκαρα, απενεργοποίησα ότι έχει να κάνει με το wake up αλλά συνεχίζει το ίδιο βιολί ... Τι άλλο μπορώ να κάνω ???
bill987 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, donblunts είπε Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό αρχικά Δεν κάνει επανεκκίνηση, απλά ανοίγει σε άσχετες στιγμές. Δεν νομίζω για τροφοδοτικό ...
Sheogorath Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, bill987 είπε Δεν κάνει επανεκκίνηση, απλά ανοίγει σε άσχετες στιγμές. Δεν νομίζω για τροφοδοτικό ... Και πάλι, αν βραχυκυκλωνει το πράσινο με το μαυρο, γίνεται. Δοκιμάζεις άλλο τροφοδοτικό, είναι το πιο εύκολο. 1
donblunts Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, bill987 είπε Δεν κάνει επανεκκίνηση, απλά ανοίγει σε άσχετες στιγμές. Δεν νομίζω για τροφοδοτικό ... Και ξαναλεω. Δοκίμασε αλλο τροφοδοτικό αρχικά. 1
bill987 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις, αλλά είναι το πιο δύσκολο, που να βρω άλλο τροφοδοτικό... Έχω κάτι αρχαία στην αποθήκη αλλά δεν είναι για να μπουν στο pc...
The__Blade Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ITS ALIVE!!!! 😬 Πέραν της πλάκας αν ανάβει μετά από διακοπές ρεύματος/πτώσεις τάσης (π.χ. το βράδυ που δεν τις καταλαβαίνεις κιόλα) σου έχω τη λύση. Είναι μια ρύθμιση στη μητρική (bios) που λέει ac on power loss αν αυτό είναι στο power on Πρέπει να το βάλεις στο power off Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από The__Blade 1
penny_gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μηπως έχει καποιο πρόβλημα το κουμπί που ανοίγει ο υπολογιστής; δοκιμασε να το αποσυνδεσεις και να δεις αν ξανανοιγει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα