Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostis1993k είπε

Αν και έχει περάσει καιρός από τότε που έκανες την ερώτηση, τσέκαρε και αυτό. Έχω ψωνίσει δύο φορές και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Έχει πολλά χειροποίητα κοσμήματα και επώνυμα ρολόγια. Γλυτώνεις και τα μεταφορικά αν κάνεις αγορά άνω των 50 ευρώ. ;)

http://jewelor.gr

Μετά από τόσους μήνες πιθανότατα θα κλαει τα λεφτά που έδωσε για ευνόητους λόγους

• 4 χρόνια αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/12/2018 στις 4:12 ΜΜ, stormrain είπε

Ναι, εχει εξαιρετικες δημιουργιες, παντως επειδη ειναι ολες χειροποιητες δεν ειναι ολες στο site. 

Για επιστροφες δεν ξερω για  να ειμαι ειλικρινης. :)

Αν καταληξεις στο καταστημα που ποσταρα, σου προτεινω δημιουργιες της Δεληγιαννη (προσωπικα την θεωρω κορυφαια) και του Θωμιδη (πιο ησυχα) :)

Ωραίος ο θωμιδης αν είναι αυτός που συνεργάζομαι αλλά  δεν είναι απλά καθημερινά κοσμήματα είναι για πιο εξεζητημένο κοινό.... Γενικά για τα  κοσμήματα πρέπει να ξέρουμε τι περίπου θέλουμε για να κάνουμε μια αγορά! Και όταν εννοώ τι  περίπου  εννοώ για την περίσταση.. αν θες να κάνεις ένα δωράκι επειδή έτσι έχει πάρα πολλές επιλογές.. από κάτι ασημένιο 15-20 ευρώ μέχρι κάτι χρυσό με ορυκτές Πέτρες (διαμάντια emerald κλπ)και αξία όσο αντέχει κάποιος! Προφανώς αν είναι σπέσιαλ η κατάσταση πρόταση η κάτι τέτοιο είναι πιο προσωπική η επιλογή και προχωράς ανάλογα με το μπάτζετ σου και φυσικά εκεί είναι και το μεγαλύτερο θέμα μιας που προέχει να δεις τις πέτρες από κοντά αν θες να έχεις μια εικόνα του κοσμήματος εκτός και αν μπορείς να καταλάβεις στο περίπου από τα χαρακτηριστικά της και προβείς στην αγορά χωρίς να έχεις άμεσα εικόνα...

Επεξ/σία από Ducatista
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ducatista είπε

Ωραίος ο θωμιδης αν είναι αυτός που συνεργάζομαι αλλά  δεν είναι απλά καθημερινά κοσμήματα είναι για πιο εξεζητημένο κοινό

Εχει καποιες εξεζητημενες πραγματι, αλλα εχει και πιο ησυχες συλλογες. Δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος (υποθετω ναι, ποσοι να υπαρχουν?) που συνεργαζεσαι, αλλα πχ τα τετραγωνα σκουλαρικια/δαχτυλιδι/μενταγιον με το διαμαντακι στο κεντρο ή το μαργαριταρακι και τα υπολοιπα της συλλογης, ειναι πολυ ευκολα δωρακια, δεν μπορει να μην αρεσουν σε καποιον αποδεκτη. Να τα βρει ησυχα ναι, αλλα εξεζητημενα μαλλον οχι :D

Δημοσ.
4 ώρες πριν, stormrain είπε

Εχει καποιες εξεζητημενες πραγματι, αλλα εχει και πιο ησυχες συλλογες. Δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος (υποθετω ναι, ποσοι να υπαρχουν?) που συνεργαζεσαι, αλλα πχ τα τετραγωνα σκουλαρικια/δαχτυλιδι/μενταγιον με το διαμαντακι στο κεντρο ή το μαργαριταρακι και τα υπολοιπα της συλλογης, ειναι πολυ ευκολα δωρακια, δεν μπορει να μην αρεσουν σε καποιον αποδεκτη. Να τα βρει ησυχα ναι, αλλα εξεζητημενα μαλλον οχι :D

Έχει όντως κάποια κομμάτια αλλά σε σχέση με την αγορά είναι πιο εξεζητημένα εκτός από κάτι βερακια κλπ που είναι ήπια μπορώ να πω! Έχω σχεδόν όλη την συλλογή  επίσης είναι δύσκολος ο συνδιασμός ασημί με χρυσό! Βέβαια εμένα αν με ρωτάς μου αρέσουν τα ιδιαίτερα έχω και άλλα ιδιαίτερα από άλλες εταιρίες συνήθως 18ρια με διαμάντια

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγόρασα κοσμήματα από το  https://www.monoesy.gr/  πριν από ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τα φοράω σχεδόν καθημερινά και δεν έχουν χαλάσει καθόλου. Είναι ένα μικρό online shop, αλλά τα κομμάτια τους είναι ποιοτικά και στιλάτα 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Αν ψάχνεις για μοναδικά κοσμήματα χωρίς την ταλαιπωρία του να βγεις στα καταστήματα, θα σου πρότεινα το Mystic Alchemy. Είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κοσμημάτων με αρκετά όμορφες και ιδιαίτερες δημιουργίες, ιδανικές για δώρο. Έχει μεγάλη ποικιλία από σκουλαρίκια και κολιέ, και μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην ιστοσελίδα τους, που είναι www.mysticalchemy.gr.

Πρόσφατα έκανα μια αγορά από εκεί και έμεινα πολύ ικανοποιημένος τόσο από την ποιότητα όσο και από την εξυπηρέτηση. Αν έχεις συγκεκριμένες προτιμήσεις, μπορείς επίσης να επικοινωνήσεις μαζί τους για προτάσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Stefkou21 said:

Καλησπέρα!

Αν ψάχνεις για μοναδικά κοσμήματα χωρίς την ταλαιπωρία του να βγεις στα καταστήματα, θα σου πρότεινα το Mystic Alchemy. Είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κοσμημάτων με αρκετά όμορφες και ιδιαίτερες δημιουργίες, ιδανικές για δώρο. Έχει μεγάλη ποικιλία από σκουλαρίκια και κολιέ, και μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην ιστοσελίδα τους, που είναι www.mysticalchemy.gr.

Πρόσφατα έκανα μια αγορά από εκεί και έμεινα πολύ ικανοποιημένος τόσο από την ποιότητα όσο και από την εξυπηρέτηση. Αν έχεις συγκεκριμένες προτιμήσεις, μπορείς επίσης να επικοινωνήσεις μαζί τους για προτάσεις.

Sorry που σου χαλάω το αφήγημα, αλλά απτό 2018 που έψαχνε ο φίλος να αγοράσει 2 τινά έχουν γίνει. 

Είτε έχει χωρίσει, είτε έχει παντρευτεί. 

Σε καμία από τις 2 περιπτώσεις δε νομίζω ότι ενδιαφέρεται πλέον να κάνει δώρο κόσμημα! :D

Επεξ/σία από polaki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...