Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, james rod είπε

ναι εκει που μας συμφερει θα βαλουμε το χ570 που δινει μεγαλυτερα σκορ και εκει που  δε μας συμφερει το χ470.:P

Έλα σοβαρέψου, ίδιες επιδόσεις έχουν.

X570vsX470_7.png

05093820711l.jpg

05095320926l.jpg

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, james rod είπε

Μιλησε για συμφέρον το ατομο που προσπαθει στις τελευταιες σελιδες να πεισει τους υπολοιπους οτι ο 9900κ(ειδικα με overclock) δεν καιει καθολου....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μιλησε για συμφέρον το ατομο που προσπαθει στις τελευταιες σελιδες να πεισει τους υπολοιπους οτι ο 9900κ(ειδικα με overclock) δεν καιει καθολου....

Εσύ γιατί δεν τον πιστεύεις και του πας κόντρα συνέχεια δεν ξέρω. Προκατειλημμένος μου φαίνεσαι...🤣 Μήπως έχεις amd ρε άτιμε;;;

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

Ρε σεις τι κάνετε ωρέ;

Πιάνετε κουβέντα με τα Στρουμφοτρόλς-Τριχωτά αγγούρια; 2-3 θέματα έχουν γεμίσει με τις παραθέσεις τους. Να έχεις μερικά λεπτά λάσκα στη δουλειά και να μπαίνεις να διαβάσεις να ανοίξει λίγο το μάτι από τη βαρεμάρα και αντί γι'αυτό να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.... Να σχολάς, να γυρνάς σπίτι και πάλι να τους διαβάζεις!

Εντωμεταξύ έστω μισό screenshot από το δικό τους μηχάνημα για να "αποδείξουν" αυτά που λένε ούτε κατά διάνοια.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Εντωμεταξύ έστω μισό screenshot από το δικό τους μηχάνημα για να "αποδείξουν" αυτά που λένε ούτε κατά διάνοια.

Εγώ τον κόβω, μέχρι pentium g να έχουν, ή i5 6ετίας.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Εγώ τον κόβω, μέχρι pentium g να έχουν, ή i5 6ετίας.

Ο Δόκτωρ πάντως σπορτάρει τσέρι πικντ i5 750 που του τον διάλεξε ο  Δερβάουερας ειδικά για να  βγάζει σκοράκια πάνω από τα ρύζια.

Ο άλλος δε ξέρω είναι πιο μειλίχιος, κανέναν 6700k/7700k το πολύ.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Ο Δόκτωρ πάντως σπορτάρει τσέρι πικντ i5 750 που του τον διάλεξε ο  Δερβάουερας ειδικά για να  βγάζει σκοράκια πάνω από τα ρύζια.

Ο άλλος δε ξέρω είναι πιο μειλίχιος, κανέναν 6700k/7700k το πολύ.

Ε κοντά έπεσα. 10 έτιας i5 :P 

Το άστειο βέβαια είναι οτι λένε εμάς καθηγητές του youtube, ενώ έχει περάσει 10πλάσιο hw απτα χέρια μας, και μάλιστα καινούργιο.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια στιγμή θα κάνει το upgrade σε 9100 φτου δεν έχω igpu  παρείτσα με τις 2666c19 που προτείνει ο Δόκτωρας και άντε μετά να τον μαζέψουμε.

Δημοσ.
Στις 26/9/2019 στις 9:35 ΠΜ, james rod είπε

ναι εχουν ενα θεμα, οπως και τα ελληνικα σου, αλλιως θα ειχες καταλαβει οτι το πρωτο κομματι αναφερεται στην λισ και μετα τον συνδεσμο ειναι δικο μου. επισης αυτο που λεει στα αγγλικα ειναι οτι καταναλωνουν τοσα οι πυρηνες(1/3) και ειναι ενας απο τους λογους που δε παιρνουν καλυτερη αποδοση ενω κατεβαινουν στην κλιμακωση. δηλαδη, 12, 10, 7, 5nm κλπ.

Για τα αγγλικά μου μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν είναι καλά. Για τα ελληνικά μου όμως θα συμφωνήσω αν μου δείξεις πως διαχωρίζεις την άποψή σου από τα λεγόμενα της Lisa στην πρότασή σου:

Αναφορά σε κείμενο

αλλα επιβεβαιωνεται δια στοματος λιζας οτι τα τσιπακια καινε παρα πολυ και ουσιαστικα περισσοτερο απο της ιντελ, 

Ίσως αν έβαζες το κόμμα πιο αριστερά στην θέση του "και", να το έσωζες.

Το τι μπορώ να καταλάβω από τα γραφόμενά σου είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, το πως το γράφεις σχολίασα.

Αν (σύμφωνα με τα δικά σου ελληνικά) εγώ γράψω: "Ο james rod λέει ότι οι Intel καίνε λίγο και ουσιαστικά χειρότερα από τους AMD" πες μου πόσοι αναγνώστες θα καταλάβουν από αυτήν την πρόταση την δική μου άποψη! (Επισημαίνω το "από αυτήν την πρόταση" γιατί πολλοί εδώ μέσα σε πήραν χαμπάρι).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...