DsLmAnIaC Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Διαθεσιμότητα μόνο σε καταστήματα. Πληροφορίες από την εξυπηρέτηση πελατών. https://www.germanos.gr/product/razer-ornata-chroma-keyboard-gr/20351398/ 1
HateMe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Πήρα και μου είπαν πως δεν υπάρχει διαθέσιμο. Να προσπαθήσω ξανά από Δευτέρα μου είπε η κοπέλα. Ας πάρει και κανας άλλος να δούμε τι θα πουν.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, HateMe είπε Πήρα και μου είπαν πως δεν υπάρχει διαθέσιμο. Να προσπαθήσω ξανά από Δευτέρα μου είπε η κοπέλα. Ας πάρει και κανας άλλος να δούμε τι θα πουν. Το σύστημα πάλι έχει κολλήσει μάλλον γιατί πέρασαν μόνο 20 μέρες από το black Friday. Μετά έρχονται τα Χριστούγεννα... Από Φεβρουάριο ξανά θα λειτουργεί το site... 1
Runner545785 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, HateMe είπε Πήρα και μου είπαν πως δεν υπάρχει διαθέσιμο. Να προσπαθήσω ξανά από Δευτέρα μου είπε η κοπέλα. Ας πάρει και κανας άλλος να δούμε τι θα πουν. Πήρα κι εγώ. Ακριβώς τα ίδια. Η τιμή πάντως είναι too good to be true. Κρατήστε μικρό καλάθι. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι πραγματική η προσφορά ή "λάθος" του γερμανού.
HateMe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, Runner545785 είπε Πήρα κι εγώ. Ακριβώς τα ίδια. Η τιμή πάντως είναι too good to be true. Κρατήστε μικρό καλάθι. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι πραγματική η προσφορά ή "λάθος" του γερμανού. Θα πάρω σβαρνα τα καταστήματα να ρωτήσω.
Runner545785 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Χαμένος χρόνος νομίζω. Πιστεύω ότι θα το κατεβάσουν σύντομα. Αν πάραυτα σταθείς τυχερός ενημέρωσε μας.
HateMe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Runner545785 είπε Χαμένος χρόνος νομίζω. Πιστεύω ότι θα το κατεβάσουν σύντομα. Αν πάραυτα σταθείς τυχερός ενημέρωσε μας. Ε νταξει σε 3-4 θα πάω που είναι στον δρόμο μου και ίσως προς το mall. Θα σας πω αν είναι
HateMe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Runner545785 είπε Χαμένος χρόνος νομίζω. Πιστεύω ότι θα το κατεβάσουν σύντομα. Αν πάραυτα σταθείς τυχερός ενημέρωσε μας. Ε νταξει σε 3-4 θα πάω που είναι στον δρόμο μου και ίσως προς το mall. Θα σας πω αν είναι. Mall στην Νερατζιώτισσα δεν έχει. Τώρα πάω προς Metro Mall. Έψαξε κανείς άλλος;
Runner545785 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, HateMe είπε Ε νταξει σε 3-4 θα πάω που είναι στον δρόμο μου και ίσως προς το mall. Θα σας πω αν είναι. Mall στην Νερατζιώτισσα δεν έχει. Τώρα πάω προς Metro Mall. Έχουμε νεότερα; Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Runner545785
bahamut_zero Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Κλασσικος γερμανος. Απλα δεν εβαλαν παραγγελιες online για να μην μοιρασουν παλι δωροεπιταγες.
HateMe Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Runner545785 είπε Μπορείς να τηλεφων Έχουμε νεότερα; Τίποτα.
JoannisV Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Να πω ότι είναι μεμβράνης και όχι μηχανικό σε περίπτωση που δεν το έχει προσέξει κάποιος. Προσωπικά, 50ε για μεμβράνης είναι πολλά. Βέβαια μπορεί κάποιος άλλος να το προτιμάει, γούστα είναι.
HateMe Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, JoannisV είπε Να πω ότι είναι μεμβράνης και όχι μηχανικό σε περίπτωση που δεν το έχει προσέξει κάποιος. Προσωπικά, 50ε για μεμβράνης είναι πολλά. Βέβαια μπορεί κάποιος άλλος να το προτιμάει, γούστα είναι. Ειναι hybrid βασικά. Το κοίταξα χθες στα public. Η αίσθηση όταν πληκτρολογείς είναι καλύτερη απ' ότι σε ένα μηχανικό (για μένα τουλάχιστον) Είναι ένα αριστούργημα κυριολεκτικά.
Runner545785 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JoannisV είπε Να πω ότι είναι μεμβράνης και όχι μηχανικό σε περίπτωση που δεν το έχει προσέξει κάποιος. Προσωπικά, 50ε για μεμβράνης είναι πολλά. Βέβαια μπορεί κάποιος άλλος να το προτιμάει, γούστα είναι. Όπως το λες γούστα είναι. Πήγα και δοκίμασα διάφορα μηχανικά με διακόπτες cherry red, blue, razer green και romer-g και δεν μου άρεσε κανένας. Δοκίμασα και το Ornata που σε αίσθηση μου άρεσε καλύτερα από τους μηχανικούς διακόπτες. 1 ώρα πριν, HateMe είπε Ειναι hybrid βασικά. Το κοίταξα χθες στα public. Η αίσθηση όταν πληκτρολογείς είναι καλύτερη απ' ότι σε ένα μηχανικό (για μένα τουλάχιστον) Είναι ένα αριστούργημα κυριολεκτικά. Συμφωνώ ότι είναι ωραίο σαν ποιότητα και αίσθηση. Κι εγώ το προτιμώ από τα μηχανικά πληκτρολόγια. Hybrid / memchanical κλπ όπως και να τα ονομάζουν, μεμβράνης παραμένουν, απλά έχουν προσθέσει ένα λαμάκι για να σου δίνει την αίσθηση του κλικ που έχουν οι μπλε διακόπτες. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Runner545785 1
lysopaine Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 παιδιά το βρήκε κανείς σε κατάστημα ? θέλω να πάρω ένα νέο πληκτρολόγιο και ήμουν σε φάση να πάρω το motospeed ck108 αλλά άμα το έβρισκα αυτό θα το σκεφτόμουν να το πάρω μιας και το ck108 θα έπρεπε να το πάρω από skroutz ενώ το άλλο θα το έπαιρνα από το κατάστημα της περιοχής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα