zio10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Ωραίο είναι το εσωτερικό της bmw, απλά είναι πρακτικά το ίδιο εδώ και πολλά χρόνια. Κάτι σαν τα χειριστήρια του playstation!
christopher0016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, zio10 είπε Ωραίο είναι το εσωτερικό της bmw, απλά είναι πρακτικά το ίδιο εδώ και πολλά χρόνια. Κάτι σαν τα χειριστήρια του playstation! Ενας λόγος που δεν συμπαθώ την bmw είναι τα "όλα ίδια και πανάκριβα " 1
margaritagr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο πίνακας οργάνων της bmw ειναι απαραδεκτος στα μικρά μοντέλα, πολυ φτωχός και μοιάζει 1 δεκαετία πίσω. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από margaritagr 1
Finn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Γι αυτό και ανέφερα ότι ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι κάτι το καθαρά υποκειμενικό. Εγώ τα 2 μεγάλα tablets της Mercedes μαζί με τους στρογγυλούς αεραγωγούς τα θεωρώ σαν ξένα σώματα μέσα στο αμάξι, δε δένουν με τα υπόλοιπα. Το ίδιο ισχύει και για την A3. Εξωτερικά η νέα Aclass είναι κούκλα.
zio10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, christopher0016 είπε Ενας λόγος που δεν συμπαθώ την bmw είναι τα "όλα ίδια και πανάκριβα " Εγώ από την άλλη τη συμπαθώ. Από μικρός μου άρεσαν οι άλφα και οι bmw για κάποιο λόγο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα