Προς το περιεχόμενο

Νέα Mercedes A-Class

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι γνώμη έχετε για την A-Class απο βλάβες κλπ αξίζει τα χρήματα ή να παω σε κάτι άλλο

Αν την εχει και κάποιος θα μου ήταν πολύ χρήσιμη η γνωμη του

Ευχαριστώ

http://mercedes-testdrive.lamdastar.gr/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=traffic-oct18-non-fans&utm_content=video&http%3A%2F%2Fmercedes-testdrive.lamdastar.gr%2F%3Futm_source=facebook

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νίκο τώρα θες να αρχίσουμε να σε τρολάρουμε.:P

Τέλος πάντων το παίρνω σοβαρά.Βέβαια δεν έχω και δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο αλλά όπως και να το κάνουμε μόνο και μόνο η αξιοπιστία του ονόματος φτάνει.Αρκετά και τα λεφτά για την κατηγορία του αλλά  είναι μερσέντες  δεν είναι huyndai.

Εγώ θα έλεγα αν έχεις το γκαράζ να το βάζεις (δεν μπορώ να το φανταστώ καινούργιο παρκαρισμένο δίπλα στο πεζοδρόμιο της Δημητρακοπούλου στην Καλιθέα) διαθέτεις το όχι και τόσο χαμηλό μπάτζετ και σου αρέσει πάρτο.Είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο που σίγουρα θα ευχαριστηθείς και αξιόπιστο σε όλα του.

Edit. A και διόρθωσε τη μάρκα στο τίτλο του θέματος εκτός και μας τρολάρεις αληθινά.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ωραίο αυτοκίνητο και πατάει πολύ καλά στο δρόμο. Σου δίνει μια αίσθηση στιβαρότητας και ευστάθειας μεγαλύτερου αυτοκινήτου και το τιμόνι του είναι αρκούντος σκληρό. Αυτά μου άρεσαν πραγματικά. Να πω ότι οδηγούσα το 1.5 d με τον κινητήρα της Renault. Τραβούσε ικανοποιητικά το συγκεκριμένο μοτέρ.

Αυτά που δεν μου άρεσαν ήταν ο πολύ φτωχός βασικός εξοπλισμός σε σχέση με τον ανταγωνισμό και οι μικροί εσωτερικοί χώροι – χώρος αποσκευών. Δεν είναι ρε παιδάκι μου και ο ορισμός της ευρυχωρίας.

Θα το αγόραζα μόνο ως δεύτερο αυτοκίνητο. Σε καμία περίπτωση ως βασικό οικογενειακό αυτοκίνητο.

Σε αυτήν την κατηγορία πάντως θα κοίταζα και BMW 1 αλλά και το Α3 το οποίο νομίζω είναι ένα μικρό κλικ πιο πάνω σε όλα.

Επεξ/σία από ZauZ
  • Like 1
Δημοσ.

Την έκανα test drive πριν καμιά 15ρια μέρες και την είχα στη λίστα με τα υποψήφια προς αγορά 

Στα θετικά, για 110 άλογα μου φάνηκε ότι τραβάει πάρα πολύ καλά και η ποιότητα κατασκευής φαίνεται πολύ καλή (τουλάχιστον σε σύγκριση με άλλα αμάξια αντίστοιχης κατηγορίας τιμής που κοίταγα)

Δε συμφωνώ με τον @ZauZ, ο εξοπλισμός της είναι ΟΚ, προσωπικά εκτός από ένα parktronic δε θα ζήταγα κάτι άλλο 

Παρά το μεγάλο της μήκος όμως είναι αρκετά κοντή για τους επιβάτες πίσω και ο χώρος αποσκευών είναι μέτριος (προφανώς λόγω του σχήματος)

Επίσης με φόβισε η προοπτική του σέρβις στην Mercedes, καθώς είναι λαλακία να πάρεις αμάξι με 5 χρόνια εγγύηση και να μη το πηγαίνεις σε εξουσιοδοτημένο, αλλά ψιλιάστηκα ότι θα έτσουζε το αγγούρι και τελικά την απέκλεισα... 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, papoys1 είπε

πως και να το κάνουμε μόνο και μόνο η αξιοπιστία του ονόματος φτάνει.Αρκετά και τα λεφτά για την κατηγορία του αλλά  είναι μερσέντες

Ετσι την έπαθα και με το golf που έχω τώρα και τελικά έκανα πλούσιο τον φιλοσιδη

1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Την έκανα test drive πριν καμιά 15ρια μέρες και την είχα στη λίστα με τα υποψήφια προς αγορά 

Στα θετικά, για 110 άλογα μου φάνηκε ότι τραβάει πάρα πολύ καλά και η ποιότητα κατασκευής φαίνεται πολύ καλή (τουλάχιστον σε σύγκριση με άλλα αμάξια αντίστοιχης κατηγορίας τιμής που κοίταγα)

Δε συμφωνώ με τον @ZauZ, ο εξοπλισμός της είναι ΟΚ, προσωπικά εκτός από ένα parktronic δε θα ζήταγα κάτι άλλο 

Παρά το μεγάλο της μήκος όμως είναι αρκετά κοντή για τους επιβάτες πίσω και ο χώρος αποσκευών είναι μέτριος (προφανώς λόγω του σχήματος)

Επίσης με φόβισε η προοπτική του σέρβις στην Mercedes, καθώς είναι λαλακία να πάρεις αμάξι με 5 χρόνια εγγύηση και να μη το πηγαίνεις σε εξουσιοδοτημένο, αλλά ψιλιάστηκα ότι θα έτσουζε το αγγούρι και τελικά την απέκλεισα... 

Τελικα που κατέληξε;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αρη εσυ δεν λες την απέκλεισα; 

και ρωταω που κατέληξες, που το περίεργο;

Ρώτησες "τελικά που κατέληξε" και όχι "τελικά που κατέληξες" 

Πλάκα έκανα 

99.9% στο καινούριο Focus (αν δε προκύψει κάτι πολύ περίεργο δηλαδή) 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Πλάκα έκανα 

Ποια έκδοση και πόσο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Πλάκα έκανα 

Αριστείδη στο είπα και στο διπλανό θέμα, καλό το φοκους αλλά αν νομιζεις ότι θα πληρώνεις λιγότερα σε συντήρηση σε βάθος χρόνου κανείς λάθος. Αρκεί να σου πω ότι η προσφορά της ford για λαδια-φιλτρο στο focus είναι 89€ Και στην BMW δίνω 80€... ομοίως έχει παρόμοια value pack η ΜΒ...όποτε μη κοιτάς το κόστος συντήρησης αλλά τι σου αρέσει! (Δε μιλάω για ζημιές που όπως και να χει αν βγουν θα τις ακριβόπληρώσεις είτε στη μια είτε στην άλλη περίπτωση). 

Επι του θέματος θεωρώ τη νέα Α ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο με επίσης πολύ καλό εξοπλισμό αλλά με ξενερώνουν τα ελάχιστα άλογα που έχει για turbo... αν ήταν 140-150 σε αυτή την τιμή (τεχνικά πανεύκολο) σήμερα θα πούλαγε σαν ζεστό ψωμί. 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Επειδή κι εγώ έβλεπα για A-class μαζί με A3, bmw 1er και guillieta να πω ότι τελικά κατέληξα σε σειρά 1 της BMW. Αν και είναι υποκειμενικό καθαρά, θεωρώ το εσωτερικό της BMW απείρως καλύτερο απ αυτό τον υπολοίπων 3. Ιδίως η Aclass και η a3 μ αυτούς τους στρογγυλούς αεραγωγούς έκανε νομιζω λάθος επιλογές. Η οθόνη του α3 είναι ξεκάρφωτη εντελώς επίσης. 

Στην bmw μπαίνεις μέσα και όλα είναι αρμονικά τοποθετημένα κοιτάζοντας τον οδηγό. Καμία σχέση θεωρώ. 

Δημοσ.

Το εσωτερικό της Mercedes είναι 30 χρόνια μπροστά από τα υπόλοιπα. Της BMW μοιάζει με φτωχό συγγενή (εκτός από της καινούργια 3άρα).

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...