ixidor1991 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα στο forum.Εχω το MacBook Pro 13” mid 2017 και κατάφερα να σπάσω την οθόνη.Ρωτησα σε κανα δυο μαγαζιά και μου είπαν ότι η τιμή επισκευής είναι κοντά στα 700 ευρώ.Λογικο μου φάνηκε λόγο retina αλλά μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει πιο οικονομική λύση για την επισκευή;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, ixidor1991 είπε Καλησπέρα στο forum.Εχω το MacBook Pro 13” mid 2017 και κατάφερα να σπάσω την οθόνη.Ρωτησα σε κανα δυο μαγαζιά και μου είπαν ότι η τιμή επισκευής είναι κοντά στα 700 ευρώ.Λογικο μου φάνηκε λόγο retina αλλά μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει πιο οικονομική λύση για την επισκευή; Ναι, είναι όντως πολλά. Ρώτα τον @jrepair μήπως μπορεί να σου βρει μια μεταχειρισμένη σε καλύτερη τιμή.
ixidor1991 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Ναι, είναι όντως πολλά. Ρώτα τον @jrepair μήπως μπορεί να σου βρει μια μεταχειρισμένη σε καλύτερη τιμή. Οκ,ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα