kostakiss Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα. Πρόσφατα πούλησα το αυτοκίνητο μου ,ένα volkswagen polo tsi 1200 tsi με 105 αλογα. Ημουν πραγματικα ευχαριστημενος σε όλα τα επίπεδα ,απλα επειδη ειχε αρκετα χιλιομετρα (140.000) το έβαλα αγγελία μεταξύ σοβαρού και αστείου όσο το είχα αγοράσει και εν τέλη το πούλησα με πολύ μικρή χασούρα απο οτι οταν το πηρα μεταχειρισμενο. Τώρα που είμαι στην ανεύρεση καινούργιο ζυγίζω τα + και τα - απο τη κάθε κατηγορια που κοιταω. Εκεί που καταλήγω είναι ότι θέλω ένα αμάξι φρέσκο(λιγα χλμ) ,να έχει χαμηλό κόστος συντήρησης σε τέλη,αναλώσιμα,καύσιμα και όσο το δυνατόν γίνεται να έχει τα περισσότερα κομφορ για τις καθημερινες μετακινησεις μου. σημειωση οτι κανω περιπου 1000χλμ το μηνα. Καταλήγω για πολλούς λόγους στο ΝΕΟ πολο το οποιο είναι 1000 κυβικα και στην εκδοση comfortline & beats εχει εναν πολυ ικανοποιητικό γεματο εξοπλισμο που δε του λειπει τπτ. τα αυτοκινητα που ημουν αναμεσα σε αυτο το μπατζετ(μαξ 13500) είναι το γκολφ το 6,α3,σειρα 1,τα οποια ειναι η πολυ παλιοτερης χρονολογιας 2009-2012 ,η πολλα χλμ φορτωμενα και με μικρη διαφορα σε ευρω σε σχεση με ενα φρεσκο πολο με λιγα χιλιομετρα + οτι αυτα που ανεφερα ολο και κατι θα θελουν σαν μεταχειρισμενα ,αν οχι ολα τα περισσοτερα. υπαρχουν μοντελα πολο απο αντιπροσωπειες τα οποια τα διαθετουν για εξυπηρετηση των πωλητων και ισως καποια τεστ ντραιβ και εχουν πολυ λιγα χλμ και τα οποια αφου κλεισουν ενα χρονο μπορουν να τα μεταπουλησουν. το μοιραζομαι μαζι σας για να μου πειτε τη γνωμη σας. τι λετε?? Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από kostakiss
sargus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ δεν έχω αγοράσει ποτέ μεταχειρισμένο αλλά είναι γεγονός ότι αυτό που θέλεις να κάνεις (α.κ.α. να αγοράσεις αυτοκίνητο 1-2 χρονών) θεωρείται η πιο συμφέρουσα οικονομοτεχνική επιλογή. Παίρνεις ένα αμάξι πρακτικά καινούργιο το οποίο όμως έχει φάει όλη την απαξίωση του καινούργιου.
nik0laus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε φίλε, εισαι σοβαρός; Ρωτάς στο ινσομνια τι αυτοκίνητο να πάρεις μέχρι 1400 κ.εκ. και μας απασχολεις με Γκολφ και Α3 και λοιπές προοδευτικές δυναμεις ; Ε, αφού πας γυρεύοντας λοιπον Τουοτα Γιαρις θα πάρεις και θα πεις κι ενα τραγούδι. Κι αυτο επειδή θέλεις σχετικά καινούργιο αλλιώς το σταρλετ δεν το γλιτωνες με τιποτα.. Τέλος Αμάν πια με εσάς που ρωτάτε για αυτοκίνητο. Ψάξτε λίγο στα αντίστοιχα τοπικς, εχει χιλιοαναλυθει το θέμα ΥΓ Αν οι χωροι δεν παιζουν ρολο παρε το καινούργιο. Παντα το καινούργιο είναι καλύτερο από το μεταχειρο δεκαετίας στα ίδια χρήματα Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από nik0laus 2 1
gia_nnis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Στις 13/12/2018 στις 11:19 ΜΜ, kostakiss είπε καλησπέρα. Πρόσφατα πούλησα το αυτοκίνητο μου ,ένα volkswagen polo tsi 1200 tsi με 105 αλογα. Ημουν πραγματικα ευχαριστημενος σε όλα τα επίπεδα Εβγαζαν θορυβο στο ταμπλο.. Εσπαγαν γρυλοι-αεραγωγοι.. Τελος δεν κανει για σταματα-ξεκινα.. ειναι νωχελικο στις χαμηλες με κακες ρεπριζ! Επισης στο εσωτερικο εκει που κανεις χρηση με τα χερια ασπριζει-φθειρεται..
kostakiss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 13 minutes ago, gia_nnis said: Εβγαζαν θορυβο στο ταμπλο.. Εσπαγαν γρυλοι-αεραγωγοι.. Τελος δεν κανει για σταματα-ξεκινα.. ειναι νωχελικο στις χαμηλες με κακες ρεπριζ! Επισης στο εσωτερικο εκει που κανεις χρηση με τα χερια ασπριζει-φθειρεται.. Αν λες για το πολο που είχα , δεν είχε τίποτα το εσωτερικό και ήταν του 2010.Δεν έσπασε κανένας γρύλος , για σταματά ξεκινά δεν είναι κανένα αν δεν είναι αυτόματο , δεν περίμενα από ένα δωδέκαρι να τραβάει σαν ντίζελ . το θεμα είναι όμως τώρα τι κάνουμε ...
gia_nnis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, kostakiss είπε Αν λες για το πολο που είχα , δεν είχε τίποτα το εσωτερικό και ήταν του 2010.Δεν έσπασε κανένας γρύλος , για σταματά ξεκινά δεν είναι κανένα αν δεν είναι αυτόματο , δεν περίμενα από ένα δωδέκαρι να τραβάει σαν ντίζελ . το θεμα είναι όμως τώρα τι κάνουμε ... Ναι και γω γι αυτο λεω.. Απο τα πρωτα πολο tsi! Κοιτα και το rio.. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από gia_nnis
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Στις 13/12/2018 στις 11:19 ΜΜ, kostakiss είπε καλησπέρα. Πρόσφατα πούλησα το αυτοκίνητο μου ,ένα volkswagen polo tsi 1200 tsi με 105 αλογα. Ημουν πραγματικα ευχαριστημενος σε όλα τα επίπεδα ,απλα επειδη ειχε αρκετα χιλιομετρα (140.000) το έβαλα αγγελία μεταξύ σοβαρού και αστείου όσο το είχα αγοράσει και εν τέλη το πούλησα με πολύ μικρή χασούρα απο οτι οταν το πηρα μεταχειρισμενο. Τώρα που είμαι στην ανεύρεση καινούργιο ζυγίζω τα + και τα - απο τη κάθε κατηγορια που κοιταω. Εκεί που καταλήγω είναι ότι θέλω ένα αμάξι φρέσκο(λιγα χλμ) ,να έχει χαμηλό κόστος συντήρησης σε τέλη,αναλώσιμα,καύσιμα και όσο το δυνατόν γίνεται να έχει τα περισσότερα κομφορ για τις καθημερινες μετακινησεις μου. σημειωση οτι κανω περιπου 1000χλμ το μηνα. Καταλήγω για πολλούς λόγους στο ΝΕΟ πολο το οποιο είναι 1000 κυβικα και στην εκδοση comfortline & beats εχει εναν πολυ ικανοποιητικό γεματο εξοπλισμο που δε του λειπει τπτ. τα αυτοκινητα που ημουν αναμεσα σε αυτο το μπατζετ(μαξ 13500) είναι το γκολφ το 6,α3,σειρα 1,τα οποια ειναι η πολυ παλιοτερης χρονολογιας 2009-2012 ,η πολλα χλμ φορτωμενα και με μικρη διαφορα σε ευρω σε σχεση με ενα φρεσκο πολο με λιγα χιλιομετρα + οτι αυτα που ανεφερα ολο και κατι θα θελουν σαν μεταχειρισμενα ,αν οχι ολα τα περισσοτερα. υπαρχουν μοντελα πολο απο αντιπροσωπειες τα οποια τα διαθετουν για εξυπηρετηση των πωλητων και ισως καποια τεστ ντραιβ και εχουν πολυ λιγα χλμ και τα οποια αφου κλεισουν ενα χρονο μπορουν να τα μεταπουλησουν. το μοιραζομαι μαζι σας για να μου πειτε τη γνωμη σας. τι λετε?? Βρες 2-3 μοντέλα που σου αρέσουν, πάνε στα αντίστοιχα ειδικα φόρουμ και ρώτα και ψάξε τι προβλήματα βγάζουν,ακόμα καλυτερα σε αγγλικά και γερμανικα φόρουμ οπου υπάρχει πιο μεγάλη ανταποκριση. Εδώ υπαρχουν οι μόνιμοι θαμώνες των ασιατικών.
mechpanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Θα έλεγα να δεις κάτι σε μεγαλύτερο μοντέλο....ίσως κάτι στα τελευταία 6άρια ή τα πρώτα 7άρια golf να σου κάνει, δεν ξέρω από τιμές μόνο τι παίζει... Εμένα το Golf του 2009 με 100.000χλμ (χρήση σαν την δική σου δηλαδή) δεν έχει πάθει τίποτα, μικροφθορες λόγω παιδιών μόνο στο εσωτερικό... πταίσματα! Μηχανικά μην το ματιασω, είναι σαν να το πήρα χθες!
gia_nnis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Θα έλεγα να δεις κάτι σε μεγαλύτερο μοντέλο....ίσως κάτι στα τελευταία 6άρια ή τα πρώτα 7άρια golf να σου κάνει, δεν ξέρω από τιμές μόνο τι παίζει... Εμένα το Golf του 2009 με 100.000χλμ (χρήση σαν την δική σου δηλαδή) δεν έχει πάθει τίποτα, μικροφθορες λόγω παιδιών μόνο στο εσωτερικό... πταίσματα! Μηχανικά μην το ματιασω, είναι σαν να το πήρα χθες! Τα μαζευει για να τα βγαλει ολα μαζι.. Θα δεις στα επομενα 30000χλμ Το εχω ζησει το εργο να μην ζηταει τιποτα για καποια χλμ-χρονια και μετα να γινεται πανικος!!! 1
mechpanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Τα μαζευει για να τα βγαλει ολα μαζι.. Θα δεις στα επομενα 30000χλμ Το εχω ζησει το εργο να μην ζηταει τιποτα για καποια χλμ-χρονια και μετα να γινεται πανικος!!! μπα που να φας τη γλώσσα σου 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα