Προς το περιεχόμενο

Sony PSVR Headset + Camera v2 + VR Worlds + Twin Pack 120 euro [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κάτι περίεργο συμβαίνει. Έριξα παραγγελία για παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημά και μου ήρθαν 2 email. Το πρώτο ανέφερε τιμή 120 ευρώ και το δεύτερο 369 ευρώ. Στη σελίδα του πλαισίου στις λεπτομέρειες παραγγελίας λέει 369 ευρώ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Adamakos33 είπε

αν μπορεις ενημερωσε και εδω και εγω ειμαι το ιδιο εχω κανει..

Θα ενημερώσω. By the way για να ξέρω..θα καταλάβουμε αν είναι v2 βλέποντας το κωδικό με το νούμερο 2 στο τέλος;

Edit: Μόλις έλαβα και εγώ. Λες να ήταν λάθος η τιμή και να το διόρθωσαν;

Επεξ/σία από L-Griever
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yannies82 είπε

Κάτι περίεργο συμβαίνει. Έριξα παραγγελία για παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημά και μου ήρθαν 2 email. Το πρώτο ανέφερε τιμή 120 ευρώ και το δεύτερο 369 ευρώ. Στη σελίδα του πλαισίου στις λεπτομέρειες παραγγελίας λέει 369 ευρώ... 

το ιδιο και εδω ....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, L-Griever είπε

Θα ενημερώσω. By the way για να ξέρω..θα καταλάβουμε αν είναι v2 βλέποντας το κωδικό με το νούμερο 2 στο τέλος;

CUH-ZVR2 πρέπει να είναι ο κωδικός του v2

Δημοσ.

Μυρίζει άκυρο. Πάντως είναι πρωτοφανές να ρίχνεις παραγγελία για 120 ευρώ και να σου έρχεται email επιβεβαίωσης για 369! Τι άλλο θα δούμε. 

Δημοσ.

Το παιζω στοιχημα οτι δεν θα παραλαβει κανεις. Εχει εξαφανιστει ηδη απο το καταστημα.

Εμενα μου ηρθε ενα email στα 120ευρω, μονο αυτο. Αυριο θα με παρουν τηλεφωνο "λυπαμαι λαθος"

Δημοσ.

μαλλον ηταν λαθος το ειχα στο cart για να το αγορασω και μου το εβγαλε , ουτε με αφησε να βαλω παραγγελια για παραλαβη απο καταστημα

Δημοσ.

Φαίνεται διαθέσιμο αλλά δεν μπαίνει στο καλάθι. Σίγουρα πρόκειται για λάθος. Το οποίο επιχειρούν να διορθώσουν με κάπως άκομψο τρόπο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...